Komentari na vest

Ćavi je zadovoljan: Idemo u Minhen da pobedimo, mi smo Barsa

G

Gost123

pre preko 2 godine

Da su sinoc dobro igrali, jesu. Ali napad im je katastrofalan. Gavi koji je veznjak i ima 17 godina igra krilo i Demir kojeg svaki igrac zagradi i lagano mu uzme loptu kada krene u dribling. Drugacije ce igrati Barsa kada Dembele i Fati budu spremni i kada se pojacaju. Realno je da Barsa nece proci dalje u LS ali verovatno mogu uzeti LE i izvuci nekako ovu sezonu. Svako ima tu godinu tranzicije ali imaju i pretalentovane igrace.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Gde god da idu u ovoj situaciji kladio bih se na njih ali pošto idu Bajernu teško. Koliko poznajem Bavarce I uopšte nemce kod njih niko nije imao popusta pogotovo što imaju mogućnost da eliminišu iz trke jednog velikog pretendenta na titulu. Barsa momentalno nije konkurenta za naslov LS ali niko nezna hoće li se i koliko pojačati na zimu tako da je sigurnije da ih nema u daljnjem takmičenju.
B

Baksuz

pre preko 2 godine

Najbolje da je dao izjavu ispali smo i tad bi svi rekli bravo covjek je realan hah. Kao navijac Barcelone bi volio da ispadnu jer nekako ne mogu gledati osminu finala protiv pariza ili sitija , celzija , liverpula i novu blamazu ,ovako realno benfika je i zasluzila drugo mjesto uzela im 4 boda pritom im barcelona nije ni gol dala za 180 min igre .

_001234.35cc7bec98484cd0850699435d0d49d5.0937

pre preko 2 godine

Da li se secas kad ste zadnji put dobili Bayern u Minhenu???Ja se licno ne sjecam uopste :D :D :D
d

djusgahov

pre preko 2 godine

Ja ne znam sta vi ocekujete da izjavi lik?Idemo u Minhen da izgubimo,sta da se radi,nismo za bolje...fantasticna poruka za igrace,narocito kao tek pristigao trener...logicno je da proba da bodri ekipu,uostalom,ako neko zna sta je lozenje,onda smo to mi Srbi...
N

Neka Čavi zaigra

pre preko 2 godine

Budi zahvalan onom nesrećniku Seferoviću što si sinoć uopšte bod osvojio!A u Minhenu mogu samo Boga moliti da se ne ponovi ljeto 2020 i osam komada u mreži.
F

FM

pre preko 2 godine

Okej vam je bilo kad je Piksi pretio Portuglacima, a nije uredu da jedna Barselona, pa kakva god da je, nekome preti?
M

Mooožda..

pre preko 2 godine

Jeste tada djelovalo da prijeti u prazno ali se ispostavi da je vidovit kao Nostradamus.
K

Kikirikiiii

pre preko 2 godine

Care, ekipa ti je dala 2 gola u 5 utakmica. Nikome nije jasno kako onda imate 7 bodova. Nadam se da ce Bajern izaci sa makar 4,5 prvotimaca i da oduva tu nadmenost.
c

caka moj

pre preko 2 godine

dobri, koga vi da dobijete?? ne mozete dinama dobit a ne bajerna, ako vas ne obrukaju dbr ste prosli, benfika ce dalje ici
I

Ibrahima Gueye

pre preko 2 godine

Budite zadovoljni ako prođete sa 0:3.
M

Maleni

pre preko 2 godine

Mirise druze da ces ti da pricas pred polazak u beograd da ste vi barsa i da morate da idete na pobedu. Sve se poklapa... Mi 99% drugi, vas puni bajern...samo jos kuglice da odrade svoje.
T

TiP

pre preko 2 godine

Evo ga spanski Lampard/Pirlo kako ove ex igrace kvazi trenere vozi ego to je strasno…
C

Coan01

pre preko 2 godine

Burazeru ako ne popijete 5 komada od Bayerna da pevas nakon te utakmice bukv,jos uz to ako uspete i da uvalite bar 1 gol to je fenomenalan uspeh,vidimo se u knockout fazi Lige Evrope na Rajku.
E

Exexe

pre preko 2 godine

Mnogo se lozi ovaj lik, kako bih voleo da ih upropasti vec Emery sad u subotu u Ligi
K

Kopakabanica

pre preko 2 godine

Koliko bih voleo da vas unisti Bajern i vrati na mesto. Druze, svaka cast za igracku karijeru, ali ovo ti je tek druga utakmica u novom timu. Uz to, ne dajes uopste postovanje protivniku koji je imao zicer u 90 da okonca sve.
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Ako vi pobedite u minhenu a u barseloni centar niste presli protiv bajerna,levandovski komotno moze da ode u penziju.On ce vam makar 2 gola dati,a ako bude imao dan kao protiv nas(4 komada) onda buraz neka vam je bog u pomoci
b

buraz

pre preko 2 godine

jel stvarno verujes da ce igrati leva i reskirati da se povredi ko prosle sezone pred nokaut rundu.Baci pogled malo i videces da vec 4 godine ne igra zadnje kolo grupe post su svaki put obezbedili vec prolazak.
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Nojer Omar Ricards Nianzu Upamekano Stanisic Toliso Sabizer Musiala Gnabry Koman Cupa Ovako bi mogao Bajern da igra ukoliko bude skroz rotirao. Pre meca sa Barsom igraju derbi sa BVB ,pa je to mozda nada za Barsu.
B

Buraz,buraz...

pre preko 2 godine

Buraz,stvarno mislim da ce igrati.Igrao je i sinoć,igraće i sledeće kolo.Biće najmanje petarda jer Bayern voli ovakve protivnike.
@

@Lewandowski

pre preko 2 godine

I sa kombinovanom postavom su jači od Barse...
c

czbg1

pre preko 2 godine

Ovo me podseca na Stanojevica i Ilieva. Lazno pumpanje samopouzadanja, cim on mora da naglasava ko su oni, tu kvaliteta nema. Barsa mora sto pre da pogleda sebi u oci. Nije sramota reci zbog loseg rada srozali smo se, radicemo pametnije, trpecemo par godina i vraticemo se. Ovo sa Cavijem ima smisla samo ako ce da ga cekaju, ako ne, potrosice ga vrlo brzo i bas je rizikovao Cavi dolaskom, sto dokazuje koliko voli klub. S obzirom da u klubu nema para, ostaje nada da se pojavi neki novi Cavi, Iniesta, Mesi, sto i pokusavaju, ubacili su 10 klinaca odjednom, samo ima jedan problem, da moze svako da bude Cavi, Iniesta ili Mesi, oni ne bi bili to sto jesu.
E

Eeeee

pre preko 2 godine

nema njih naredni 10/15 god nigde, imali su srecu da se posle Ronaldinja pojavio Messi…
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Trebao je covjek tebe da pita sta da kaze. Onda bi sve bilo super. Ili nebi ni onda bilo ok? Ccc...
@

@cz

pre preko 2 godine

A zvezda ima kvalitet? I vaš trener ne bilda samopouzdanje? Gledaj u svoje dvorište...
P

Principino

pre preko 2 godine

Hahahahahahha