(©Reuters)
(©Reuters)

Ćavi: U kontaktu sam sa Laportom, nadam se da će Mesi ostati u klubu

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.03.21. | 17:12

Španski trener se oglasio povodom situacije u bivšem klubu

Izbor novog predsednika Baarselone i dolazak Đoana Laporte na čelo kluba sa sobom su doneli i polemiku o promenama na trenerskoj klupi. Prvi čovek kluba po dolasku na odgovornu funkciju najavio je projekat za ozdravljenje kluba, a deo plana su i promene u stručnom štabu. U španskoj javnosti kao kandidati da naslede Ronalda Kumana najglasnije se pominju Julijan Nagelsman i Ćavi Ernandez.

Bivši fudbaler Katalonaca koji trenutno radi u Kataru kao strateg Al Sada već nedeljama je u žiži javnosti kao kandidat da nasledi Holanđanina, a za Bein Sports se osvrnuo na izbor novog predsednika.

Izabrane vesti

"Laporta je moj dobar prijatelj, znamo se odlično. On je sjajan čovek i daće sve od sebe za Barselonu. Radi se o najboljem predsedniku kojeg sam imao u Barseloni. Vratiće se Barsa, siguran sam, kako u pogledu sportskih rezultata, tako i u finansijskom pogledu. Pregršt je problema koje treba rešiti, ali Laporta može sve. Želim mu dobro. U kontaktu sam sa Laportom i veoma sam srećan zbog njega", rekao je nekadašnji kapiten Katalonaca.

Ćavi se ovom prilikom dotakao još jedne goruće teme u Barseloni - budućnosti Lionela Mesija kojem ugovor ističe 30. juna i veliko je pitanje da li će karijeru nastaviti u klubu u kojem se afirmisao.

"Nadam se da će Mesi ostati, potreban je Barseloni, a i ona njemu. Vreme pred nama doneće ogdovor gde će nastaviti karijeru, ali se nadam da će ostati u sadašnjem klubu", izjavio je Ćavi.

Nekadašnji fudbalski arhitekta za Katalonce je odigrao 767 utakmica i postigao 85 golova. U trenerske vode Ćavi je uplovio u Al Sadu , klubu u kojem je i završio igračku karijeru, a na klupu katarskog tima seo je u julu 2019. godine.


tagovi

ĆaviĐoan LaportaLionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara