Ćavi zove Tijaga da se vrati kući! Zamislite taj vezni red...

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.07.23. | 10:37

Kako im oduzeti loptu...

Veliku stvar napravila je Braselona odnevši pobedu u trci za Ilkaja Gundogana. Imaće sa iskusnim Nemcem vezni red katalonskog giganta poseban šmek, međutim, želi Ćavi još jednog igrača kako bi dobro popunio manevarski prostor.

Đovani Lo Selso i Oriol Romeu najčešća su imena što se poslednjih dana dovode u vezu sa Barsom, međutim kasno sinoć pojavilo se jedno novo - Tijago Alkantara (32).

Izabrane vesti

Pomalo zaboravljeni majstor pada polako u drugi plan na Enfldu kako Jirgen Klop sklapa mozaik za iduću sezonu (stigli Soboslaj i Mekalister), pa nikoga ne treba da iznenadi ukoliko Liverpul reši da pusti Španca.

Prema informacijama sa Ostrva, Alkantara neće biti forsiran da ode, ali ako se ukaže prilika, i stigne ponuda zanimljiva klubu i igraču, Redsi mu neće praviti problem.

Tijago Alkantara došao je iz Bajerna leta 2020. za 22.000.000 evra. Od njega se očekivalo puno više. U protekloj sezoni mučio se i sa povredama. Odigrao je samo 18 mečeva u Premijer ligi, niti je postigao gol, niti je uspeo da se upiše u asistente.

Utisak je da se nije najbolje privikao na Englesku, te bi povratak u Španiju mogao da mu bude primamljiv. Pogotovo što ga kući mami poziv nekadašnjeg saigrača Ćavija, koji ga odlično poznaje i sigurno bi umeo da mu pronađe pravo mesto u ekipi.

Imajući u vidu Tijagove godine, odnosno da mu ugovor ističe za 12 meseci, Barselona bi mogla da ga dobije jeftino.

A koliko bi mogla da profitira to je zanimljivo pitanje...

Ukoliko bi Alkantara u starom jatu uspeo da se vrati na onaj nivo iz Bajerna, vezni red sa njim, Gundoganom, Pedrijem, Gavijem, De Jongom... zaista bi izgledao zanimljivo.

Ne bi im bilo lako oduzeti loptu, to je sigurno...


tagovi

Tijago AlkantaraLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara