Komentari na vest

Čekajući žreb: Nemanja Petrović priželjkuje Bragu i dozvolu za TSC Arenu

Z

Zoze-Mudrinjo

pre 10 meseci

Prvo nistte nikog doveli narocito i da se makar sada radi na pojacanjima, ali nista od toga. Videlo se koliko ste losi protiv Zvezde. Svi nasi klubovi ovo sto rade a idu u Evropu da igraju je nedoputivo, da tako lako se ispusta koeficijent je strasno. Ovaj TSC ne moze da nadje spica prvog, treba im neko brzi na stedini jos a pre svega na krilu, i to stranac jer ce tesko nekog naseg nasi brzeg igraca. I da ti pravis cudo od stadiona i ne mozes da igras sada je smeh, pa snadjite se malo napravite neke barem privremene stolice, popunite tih 2, 3 K ako moze sto fali. Ovo je stvarno samo kod nas i mozda u cirkusu, da im bude puno kad rade stadion da su jos koju hiljadu stolica i mesta napravili.
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

imam osecaj da ce na Rendzers 100% da nalete
v

vule ilić

pre 10 meseci

Ne znam ko bi odgovorao vama, ali znam da bi ste vi odgovarali svima.
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

videlo se juce kolko su krs ekipa ,pocev od golmana koji ko da je hvatao uzarene kugle. Oba beka ne znas koji je gori . Smesna ekipa sa kao nekim ulaganjima ,Vazuri da plate sto su u takmicenju u kom ce im prva ozbiljnija ekipa dati 5 komada
K

Ko bi reko cuda da dese

pre 10 meseci

Olimpik Marselj, Glazgov Rendzers, Braga, PSV Ajndhoven.... "Cak 3 od 4 potencijalna rivala mogu da se pohvale titulom prvaka Starog kontinenta"...... Cek' malo, Marselj '93, PSV' 88. i ko je treci?!?! Braga i Rendzers sigurno nisu!!! Srdacan sportski pozdrav!!!!
T

Topolis1914

pre 10 meseci

Rangers ima Kup pobednika kupova
M

MM003

pre 10 meseci

Hteli su možda da kažu da su 3 od 4 ekipe osvajale evropske trofeje. Rendžers je jednom osvojio Kup pobednika kupova. Ili je to ili su umesto 2 napisali 3, drugo mi ne pada na pamet.
S

Sf

pre 10 meseci

E moj decace ne bih se bas toliko radovao Bragi da sam na tvom mestu. Izgleda da decko nema predstavu koliko je Braga ozbiljna ekipa. Za nijansu slabija od Benfike, Porta i Sportinga. Videce ako ih izvuku.
D

DejanPizon

pre 10 meseci

Kakva glupost zar nisu mogli napraviti bar malo veci stadion i sta ce te sa njim da igate prvenstvo
g

glavni gost

pre 10 meseci

Pošto imate vatrene navijače i vruć teren
.

.....

pre 10 meseci

Smešno. Ko god im padne sedam, osam primljenih golova u dve utakmice je zagarantovano. Kasnije, u grupi Lige Evrope jedno 17, 18 golova ukupno, odnosno tri gola u proseku, onako lagano.
L

Lazna ekipa

pre 10 meseci

Nema te kvalitet ni za ligu konferencije ...
K

Kumovi Vrbas

pre 10 meseci

Redzers najidealniji, otisli Malkom, Morelos, MC causland...dosao Desers koji nije na nivou Morelosa, verovatnbo i Krstovic dolazi bivsi Zvezdin igrac. Tako da Petrovicu izbegavaj Bragu.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Da sam na vašem mestu ne bi priželjkivao nikoga. Bar da dostojno ispadnete. Vi treba da priželjkujete dobru grupu u LE, mada će te tamo dobiti taj nivo baš kakva su ova četiri protivnika. Čak se razmišljam da li je za vas i liga konferencije, jer i tamo ima brutalnih ekipa iz ovih sedam osam najjačih liga u Evropi. Neka vam je Bog upomoć.
D

Dragan 1985

pre 10 meseci

Od svih mogucih protivnika za TSC, Braga ima najvise Evropskih utakmica u poslednjih 10 godina, i majstor je za kvalifikacione utakmice koje su eliminacionog karaktera. Cak ni Bragin stil igre ne odgovara TSC-u, jer ima puno kratkih pasova, drzanje lopte u posedu, tehnicki potkovani a to TSC-u ne odgovara. Mozda u ovom trenutku bi Glazgov Rendzers najbolje legao TSC-u. Otisao im je najbolji igrac napadac Alfredo Morelos, i jos 2 standardna igraca. Rendzers ne voli posed lopte, oni igraju 3 do 4 dodira, uz puno trcanja, prekrsaja i prekida, skloni su dobijanju crvenog kartona. Ja mislim da bi oni bili mozda najbolja opcija za TSC.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Braga, pa sta Bog da 🤷‍♂️
K

Kiki Golub

pre 10 meseci

Šta bog da ? Pa i sa bogom i bez njega po pet komada u obe utakmice,realno.....protiv bilo koga....Pa vama i Zvezda da tri onako iz zezanja....
S

Stojmenik

pre 10 meseci

"Nekako bismo svi mozda voleli da izvucemo Marsej"... Da li si realan ti druze? Pa izvucete li njih sa ovom igrom od sinoc i tokom celih priprema brojacete do 10, pogotovo u Francuskoj. Koga god da izvucete od ovih ekipa, ne znam koliko cete popiti komada, iskreno

Kg_Šumadinac

pre 10 meseci

Priželjkuje Bragu 🤭😁 Pa brate. Jel pratiš ti fudbal uopšte?? Daće vam Braga 5,6 kom pod stenom onom . Bolji su za 5 klasa od TSC_a. Strašno, kako će ove godine izgledati naši klubovi u Evropi. Izuzev verovatno Zvezde, pa i Partizana, kako god da su RASPAD, ovo ostalo će biti teška sramota. Ali, svi mi znamo, kako su došli do ovih pozicija.
9

95

pre 10 meseci

Па и Звезда ће бити срамота против Псж-а, Ситија, Бајерна итд примиће 5, једино можда бедни Партизан се не обрука јер ће имати смешне противнике, али Звезда, Тсц и Чука нема шта да траже у Лш и ЛЕ… нека нам је Бог у помоћи