Komentari na vest

Čelsi i Arsenal dali po pet komada, debitantski golovi Enkunkua i Haverca (VIDEO)

D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Arsenal ce biti 5.-7.ove sezone. Klub bez trofeja.
G

Gost 23

pre 10 meseci

Kad vec znas, uplatis 100-200 evrica i cekas kraj sezone da pokupis pare, mislim da ce biti lepa kvota...
G

Gost300

pre 10 meseci

Bar se nece sa 600 ulozenim miliona boriti za opstanak kao neki klubcic...
č

čupavac

pre 10 meseci

Arsenal deluje premoćno ! Kao bajka ! Da su ovako radili kad je bio Arsen Wenger bili isto vrhunski . Sad se bas otvorili . Tako i treba ako zelis nesto da osovjis moras dovesti najbolje ! Najbolje transfere je uradio Arsenal . Zadrzali bitne igrace doveli nove i TOP !!!
H

Henri14

pre 10 meseci

Ovaj Arsenal može sve!
С

Сербона

pre 10 meseci

Каква звер од играча је Тимбер. Какво појачање човече, лети по терену, невероватна динамика и напред и назад.
1

14

pre 10 meseci

Da ne ureknem, ali Arsenal izgleda moćno i ne znam gde im je granica .. Još sad kad prodaju 6-7 igrača na koje ne računaju, kontam da će još više da ojačaju tim (ako je to uopšte i moguće). Parti definitivno nije na prodaju (samo u slucaju neke lude ponude), a vidim i da je Arteta oduševljem Kudusom iz Ajaksa koji je univerzalac i moze da igra na vise pozicija u timu, ali prvo mora da se resi visak igraca (Soares, Holding, Pepe, Sambi, Balogin, Elneni ...).
P

Prognoza

pre 10 meseci

Arsenal u top 4 Čelzi na sredini tabele 10-12 mesto
d

djalminhaa

pre 10 meseci

ali kakav ce pogodak biti timber...ulazi kao zincenko u sredinu terena,a mnogo bolji defanzivno igrac....ludilo od formacije ce biti,nesto novo kod artete,sa obe strane bekovi ce biti i vezni,transformacija svih igraca neverovatna...
b

biće, biće

pre 10 meseci

Samo da iskopira od svog mentora ;) ček sad kad vidiš kad krene Arteta sa četiri štopera pozadi :))
g

gostpop

pre 10 meseci

čelzi izgleda odlučio da igra managera ove sezone u stvarnom životu
l

lolcina666

pre 10 meseci

Kako Arsenal igra,poezija,bice dosta jaci ove sezone,a prije svega iskusniji ovi mladji,nevjerovatan napredak Artete sa klubom, jeste transfermarkett neka procjena cesto nerealna,jesu igraci iz PL precijenjeni malo, ali Arsenal koji po vrijednosti prije par godina nije bio ni u top 15, jedan Totenhem je vrijedio 200 M vise.od njih, a sada je najvredniji tim na svijetu ,ispred Sitija,Bajerna,Psga,Reala, nerealno skroz,ali je tako,pa i ako to ne mora nista znaciti opet je vise nego dovoljan pokazatelj ogromnog napretka,i kakve talente imaju..e sad naravno sve to pokazati na terenu , a neki minimum svih ambicija vjerujem da je borba za titulu,i 1/2 ili 1/4 finale LS , pa mozda i jedan kup da se osvoji,sve ispod toga ne vjerujem da ce zadovoljiti Arsenal.
G

Gost300

pre 10 meseci

Koliko sam samo gledao mucnih sezona,otimanja najboljih igraca od strane rivala,igranje za klub malo je reci igraca sumnjivog kvaliteta,gubljenja sa velikom razlikom u LS u PL,tako da sad trljam oci kad vidim transfere i kako ekipa izgleda,kako se vodi ekipa,transferi odma na pocetku sezone,a ne ko nekad do zadnjeg dana itd.stvarno strava...COYG