Komentari na vest

Čelsi odbio i treću Junajtedovu ponudu za Maunta, sad traži 75.000.000 evra

b

bogarde

pre 10 meseci

Trazi platu kao Ris Dzejms sto je dobio, oko 250.000 funti nedeljno. Celsi ne da, e sad ako su Dzejmsu dali tu platu, a Mauntu ne daju, valjda klub vidi neku razliku zbog koje misli da Maunt nije vredan te plate. E sad Sterling je dobio jos vecu platu, onda razumem i Maunta, mislim svako zasluzuje ogroman novac pored Sterlinga.
4

46

pre 10 meseci

Samo još jedan precenjeni Englez. Ako igraš za Gordi Albion ne možeš da vrediš ispod 50m. Iako prosečan igrač, pokazaće više u Ten Hagovom sistemu gde igrači imaju više slobode da kreiraju, svakako goru sezonu od ove ne može da odigra, gde je bežao od lopte po terenu, imao ukupno 5 kontakata sa loptom i jedva čekao izmenu. Realno Mejson Maunt je preslikani Ros Barkli kada je ovaj bio njegovih godina, igrao za Everton. Kao veliki fan Čelsija, kada obratim pažnju na to kako se on poneo u ovoj situaciji - odigrao sezonu ispod svih očekivanja (kao i ceo tim ali on je užasan bio baš), i još tražio da mu sledeći ugovor bude na 2-3 godine, a da zarađuje znatno više, pa druže na osnovu čega? Uopšte mi nije žao što ide.
S

Srecko Sojic

pre 10 meseci

Glupost je reci da Maunt nije opravdao ocekivanja. Dve sezone najbolji igrac kluba, ovu sezonu svi su podbacili (ne svojom voljom) i normalno je nezadovoljstvo navijaca. Medjutim ako neki igrac zeli otici neka ide. Dzejms je olicije starog kova Plavaca. Kako mi se cini ostali su kao sminka samo. Azpi recimo ostao je i ako je imao poziv Barce i po meni je realno da je otisao. Medjutim uprava ga na neki nacin „izvarala“ dala mu ugovor i sada on ide. Ubedjen sam da nece reci ruznu rec dok jegulje tipa Kurtoa blate po svemu. Nema veze ako zeli da ide neka ide ali mogao je biti jedan od….
b

beglerbeg

pre 10 meseci

Ne razumem ? Pa junajted ima eriksena koji je maradona za ovog,šta će im, amerikanci peglaju knjige jedni preko drugih,ili to samo u italiji se istražuje
p

perhano

pre 10 meseci

Izuzetno pojačanje. Baš ono što im treba. Još Mitar u napad, i borba za titulu.
L

Lord

pre 10 meseci

Hahahaha,tacno vidis po komentarima ko za koga navija u PL..Ali nije to problem,problem je sto ga uzima United,pa kao "izmusce ga do poslednje pare" hahahaha,pa oni da kupe 22 Monut-a da im kose travu opet ce biti treci na svetu po lovi,tako da...necemo se... :) Meni je drago da sto vise timova grize,da svaka tekma bude 4+,iskreno...Zanima ne igra Tonalija u PL recimo,Caicedo gde ce zavrsiti,hoce li Nunez proraditi,Antony....E,sad kao Mount ne valja hahahaha pa realno,smesno kad procitas.Losu sezonu je imao,da,to stoji,ali ljudi daju 70 miliona,pa valjda maaaalo bolje znaju od nas,nece kupovati Megvajera svako leto.... Sportski pozdrav!
P

Paulista

pre 10 meseci

Brate,kad vidim tvoj nick prvo stavim plus pa idem gore da citam! Svaki komentar ti je profesionalan,mozda se bavis novinarstvom ili necim ali svaka cast,objektivno,sportrski,uvek tacno! Pozzz

Enzo bg

pre 10 meseci

U tom trenutku je 85 miliona za Megvajera imalo mnogo vise smisla nego 70 miliona za Maunta kom istice ugovor
4

46

pre 10 meseci

Ne znam zašto se natežu oko prosečnog igrača kakvog možeš u Čempionšipu da nađeš za 5-10m ...
G

Gospoja

pre 10 meseci

Da nije Englez, kupio bi ga Burnley za 6 miliona i to da bi sedeo na klupi. Jedan od najgorih igrača Čelsija prošle sezone.
p

perhano

pre 10 meseci

Vrhunski igrač.
s

sg23ultra

pre 10 meseci

Šta će im ova prevara, zar im nije dosta jedan Megvajer?
G

Gostsog

pre 10 meseci

Ovaj nije mogao da se sastavi prosle sezone i oni traze 75 miliona za njega. O, zivote...
S

Srecko Sojic

pre 10 meseci

Da prosle sezone niko iz Celsija se nije mogao sastaviti. Pre toga dve sezone najbolji igrac kluba (za sto je i dobio nagradu). Kada je se uzela LS bio je zivotinja pa cak i onaj pas u finalu je njegovi nogu delo. Zato ne budalite, svakom navijacu Celsija iskrenom je zao a tako i meni.
L

LeGM

pre 10 meseci

Nazalost,po ko zna koji put,i Celsi ce izmusti Junajted do zadnje pare koji ce na kraju platiti koliko god ovo trazili...
7

75 miliona

pre 10 meseci

za igrača koji ništa pokazao nije već dve goodne….fudbal je otišao u tri lepe….Predložio bih Telekomu da sledeće godine pošalje popravljenu ponudu za TV prava na prenos PL, da ponude bar još 300 miliona, jer će zatrebati klubovima iz PL sa ovakvim cenama igrača…A ako Telekom bude u monusu pokriće to narod, zna narod!
M

Mladen84

pre 10 meseci

Prvo nauci pravopis, pa onda ke..j po drzavi, jer ti je N1 isprao mozak. Oni su predhodnu transu kada je na SK bila PL platili 450mil. za 5 sezona.
@

@536

pre 10 meseci

Mladen nemaš ti pojma.
G

Gost0007

pre 10 meseci

@Mladen. Joj sto volim vas pametnjakovice koji uvek nadju neki izgovor za bivse. 450miliona? Naopako, pa odakle ti to? Jedna Svajcarska placa 20miliona godisnje a ekonomski tigar 100 po sezoni. Ali razumem te, vama sve pisu na cedulju sta treba da pisete i sta da vicete na mitingu.
Y

YNWA

pre 10 meseci

ide to na vise😁
g

gost gost

pre 10 meseci

Ne ide se njemu sa Stamforda nego mali ne želi da potpiše na 7,8 godina...
p

prti

pre 10 meseci

Fudbal je odavno smece a i ceo profi sport uopste...
G

Gost300

pre 10 meseci

Po meni je i nikad losiji uz sve ove pretplate,evo npr.Brazil,sinonim za fudbal,porediti ove sad igrace sa onim nekad,nemaju 2 krstena igraca,Englezi evo nekad Teri,Lampard,Skols,sad Megvajer,Italija isto blago receno uzas...itd.Ligu Sampiona niko nije mogao odbraniti,sad postala kao neki kup,ostala samo himna od nje...
n

niko123

pre 10 meseci

Dobro jutro.Tek sada si skontao, da je profi sport smece? :) Imas na goglu sve, sto se tice profi sporta, pa i na youtubu.Jedan nas bivsi kosarkas, koji je zabranjen na televizijama, prica o toj temi..