Komentari na vest

Čelsi osramoćen na Old Trafordu! Rašford kao Van Persi, Junajted se pokerom vratio u Ligu šampiona (VIDEO)

P

PVC

pre 11 meseci

Classic the Gold of Niš za Chelsea, no sramota
t

tr trt 1971

pre 11 meseci

Ajmo Čelsi polako se vraćaš tamo gde ti je i mesto na gradske derbije, nema više da veštački osvajate Evropu, na žalost tu su još četiri veštačka užasa Siti, PSŽ, Lajpcig, Red Bul Salzburg, valjda će i njih neke sankcije snaći.
h

haahhaha

pre 11 meseci

nista od LS za kloppa haha
N

Nidza Ribic

pre 11 meseci

Poklon penal za Mancester, pa neka ponovo pricaju o sudjenju.
G

Gostić

pre 11 meseci

Dok je bila čelična lejdi Granovskaja, i Roman na čelu, bilo je velikih ulaganja, ali i velikih rezultata. Nije stvar koliko novca ćeš da sprcaš, nego na koje fudbalere, i sa kojom strategijom, kakav tim gradiš. Ovaj lik ili oprao ozbiljnu lovu preko ovog, ili da se raspita kod drugih vlasnika fudbalskih klubova kako se taj posao radi. Čelsi podseća na nekvalitetniju verziju PSG. Ne deluju kao tim, anemični su i svi čekaju neki reset i kraj sezone, a znaju da ni nova ništa ne menja.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Lady Gaga-Poker face.
O

Orao

pre 11 meseci

Mudrik? Pa ljudi moji, da li je moguce da je neko istresao onoliku lovu za ovog lika? Ja razumem da postoji period adaptacije, ali decko nije pokazao nista za sve ovo vreme.
p

pazza_inter

pre 11 meseci

Ovi iz junajteda uvek imaju neke fore,sad je drzanje prsta na glavi,sta znaci...tako je i fake rolando sijukao dok ga nije licno Bog ugasio! :)))))))))
D

Doom

pre 11 meseci

Ovaj Celsi je sramota od kluba,prvo oterali Romana koji je istinski voleo klub,a sad doveli Amere koji su ih raskantali...posle i ono muljanje sa Ukrajincem Mudrikom koji je sve samo ne ozbiljan fudbaler i neko ko vredi 100 miliona...ali nema veze pravda ih stigla i po meni realno zasluzili su i u drugu ligu da ispadnu.
H

Hammers Srbija

pre 11 meseci

Sta su Ameri tu krivi? Oni samo finansijski podržavaju klub i rade sa te strane, ekipu vodi strucni stan a oni su dobili odresene ruke da rade sta hoce i uprskali.
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Pa mene su urnisali ovde strucnjaci kada sam pisao negativno o Mudriku, da je 100 miliona komedija za igraca koji dolazi iz ukrajinske lige. To je kao da sutra Katai ode u Mancester Siti za 70 miliona evra.
G

Gandalf.treci

pre 11 meseci

Večeras je crvena plastika bolja bila od plave. A verovatno će i sledeće sezona bit tako. Čelsi ima sreće što sezona nema još jedno 5-6 kola jer bi onda verovatno ispali iz lige. I samo mi nemojte rec kako MU nije plastika...nego šta je od kad je Fergi otišao!
0

090

pre 11 meseci

ali junajted postoji mnogo duze nego posle fergija. dakle on jeste najtrofejniji klub u engleskoj. dok celzi krece sa istorijom 2003 kad dolazi ruja i upunpava naftu u klub koji je imao 5trofeja u celoj istoriji do tad. celzi je kao bolton bio
c

cylo

pre 11 meseci

Zvati Manchester United plastikom je nešto najnebuloznije što može da se izjavi. Bravo.
l

ljikac

pre 11 meseci

Odavno se on "dokazao", ali ovo je verovatno završni detalj Lampardovog CV-a. Ovo je njegov trenerski potpis. I sad treba propratiti ko je toliko "inteligentan" da ga ikad više angažuje kao trenera.
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Tako vam i treba kad vam Abramovic vise ne treba...Klub ste mu bukvalno oteli...Vratili ste se u period od pre ere Stanica, Makelelea, Lebefa, Zole i drugih.. Bukvalno ste u velikom kanalu, pravicete Romana od blata...
G

Gost300

pre 11 meseci

Kazem ja,na ovima se popravlja gol razlika 😂
p

peki30

pre 11 meseci

Fofana, horor od stopera, Enco od def. Veznog. Kome Fofana igra pored tolikih stopera treba da pocepa trenersku licencu. Rupa u odbrani
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Tako vam i treba kad vam Abramovic vise ne treba...Klub ste mu bukvalno oteli...Vratili ste se u period od pre ere Stanica, Makelelea, Lebefa, Zole i drugih.. Bukvalno ste u velikom kanalu, pravicete Romana od blata...
B

Baldrick

pre 11 meseci

Dobro niste napisali kako su jedva pobedili.😂😂😂 Pozdrav navijačima Liverpula i redakciji Mozzart sporta, uživajte u LE.🤣🤣🤣
4

46

pre 11 meseci

Imam utisak da bi mogao i Sautempton da ih dobije ovim rezultatom u ovom trenutku. Jednostavno, skup plaćenika koje u najmanju ruku boli ona stvar za klub i rezultate, bitno da su dobili osmogodišnje ugovore i masne plate, a to da li stvarno zarađuju tu platu je vrlo diskutabilno. Kad na to dodate dva nesposobna trenera onda je pravo čudo što su opstali u ligi. Zahvaljujući Tomasu Tuhelu koji je osvojio veći deo bodova i Kepi koji je nebrojeno puta vadio kestenje iz vatre (i večeras bi primili još 4 komada da nije bilo njega) nisu u Čempionšipu. Najlakše je naravno sve sad svaliti na Toda Bolija što većina navijača radi, njegova je krivica što je laički i neozbiljno ušao u priču i dovodio medijski ishajpovane igrače i trenere - koji su i kao takvi svejedno morali da urade mnogo više. Cele sezone izgledaju kao da su na pripremama, bez takmičarskog duha, bez duše i bez jasnog plana igre, svaki igrač za sebe, i Poter i Lampard su bili samo posmatrači, ne zna se koji je gori. Ajde za Potera i donekle razumem, on je amater, trener za seoske lige severnobanatskog okruga. Ali Lampard je kao igrač radio sa skoro svim najboljim trenerima današnjice, valjda za toliko zna kako se bori za Čelsi, kako je i on sam bio deo ekipe koja je imala šampionski DNK... Treba imati živaca preko leta da se rasproda škart i dovedu igrači dostojni da nose ovaj dres, a za takvu rekonstrukciju nemaju stručan kadar. Sreća u nesreći je što ne igraju Evropu sledeće sezone, pa mogu da se isključivo fokusiraju na bodove u PL.
d

dejan65

pre 11 meseci

Kepa? Druze, odbranio 1 sut. Ako ne vidis da je rupa na golu onda... kad god im je on branio primali su rekordan broj golova, odbrani svaku 5tu
4

46

pre 11 meseci

Kepa je drugi u ligi po procentu odbranjenih šuteva, sa čak 73% od upućenih 115+ udaraca, preko 90 odbrana...
L

LuloLulo

pre 11 meseci

Ok rasprodati škart, ali to ce biti takvi minusi na racunu da oci bole. Ko bi normalan uostalom platio za Fofanu 80 miliona i za Mudrika skoro 100? I kakvu politiku vode vjerujem da ce naci opet slicne igrace i opet praviti teske promasaje. Koji igrac koji zeli napredak u karijeri bi sad otisao u Celzi ? Celzi ce postati kao Arapi i MLS , dolazice igraci da uzmu ugovor i fino zaradjuju, bez sportske ambicije
4

46

pre 11 meseci

Ne verujem da će neko od novajlija biti prodat, možda jedino Kukurelja jer ga navodno želi Atletiko Madrid. Ali Pulišić, Ruben Loftus Čik, Maunt, Aspilikueta, Kovačić, Obamejang... Svi na transfer listi, svi ove sezone više odmogli nego pomogli, voleo bih jedino Hakim Ziješ da ostane i proba još jednu sezonu sa novim trenerom, dečko ima sve što treba u nogama, ali mu nije data prava šansa, videli smo kako je odigrao SP. Sa prodajama ovih igrača verovatno može da se otkupi Žoao Feliks i doda jedan pristojan napadač, ne mora baš Osimen, ali neki Dejvid iz Lila, Openda, Toni iz Brentforda bi mogao da se pazari... Sa pravim trenerom (iskreno skeptičan sam u vezi Poketina) i bez Evrope, mogli bi bar do top4 sledeće sezone sa ovim rosterom (plus povratak Lukakua, Santosa, Kolvila, Hadson Odoija, Gusta) optimističan sam.
0

090

pre 11 meseci

kazemiro klasa. bi saka odlicno igra nekoliko poslednjih. moglo je da bude i 5:4 . plastici treba trener
a

aš dodao

pre 11 meseci

GGMU