Komentari na vest

Čelsi testira Juventus: 45.000.000 evra i Verner za De Lihta

J

JVPS

pre gotovo 2 godine

De Kiks nema talenat niti predispozicije za vrhunskog štopera. Bačene pare, ovo trebaju prihvatiti oberučke, a za štopera dovesti nekog italijana koji se zna pozicionirati za daleko manju platu.
P

Pantela24

pre gotovo 2 godine

De Kikis ahhahahahah kralju :D
V

Voda komšija

pre gotovo 2 godine

Verneru bi Italija legla itekako, a Juve ako zavali onog za sto milki, pa svaka im čast…
b

bosko2020

pre gotovo 2 godine

kakav de ligt,2 klase ispod wernera,nazalost on kao i lukaku se nisu snasli u celsiju iako je werner za mene odlican napadac - za njega italija bi bila majka,borben igrac,brz - za juve bi bio uz Dusana odlicno pojacanje
l

lilela

pre gotovo 2 godine

Kakav de liht, lik je malo bolji od megvajera i to je to. Werner ima borbenost, tokom celog meča trči i navlači igrače na sebe, automatski ostali u napadu imaju više prostora. I dati njega plus 45 miliona je gore nego da su lukakuu ponudili duplo jači ugovor posle katastrofalne sezone. Inače werner je za 352 gde bi trebao da bude dibala pozicija. A glavni Čelzijev problem su defanzivci i krila. Trenutno ni jedan klasičan krilni, mislim na pulišića, zijeha i odoija ne zadovoljava kriterijume. Tu je uvek nekonstantnost, povrede i lenjavost. I kako onda da Čelzijevi napadači prorade. Čelziju u ovom roku treba nkunku, rafinja, bowen, to je cela nova napadačka trojka, koja u kombinacija sa havercom, mauntom i wernerom ima da hara dugi niz godina. A ostali koje sam naveo, slobodno na prodaju da se napuni budžet jer su ionako samo teret. A pojačani galagerom, nadam se i brojom i kundeom i još jednim štoperom ima to da bude bomba tim.💪💪💪
S

Sedorf

pre gotovo 2 godine

45 plus Werner ili 20 bez Wernera
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Ако Челси не појача одбрану, не доведе шпица могу се опростити од топ 4 у Енглеској.
A

ABCD ...

pre gotovo 2 godine

Celzi je ovca za sisanje. Juve neka malo saceka i trazi jedno 80 miliona+ Verner. Em su zaradili,em su prodali momka koji realno nikad nece biti top igrac koji cak i ne ugra. Verner moze da im bude i te kako koristan i Italiji.
M

Maximuss

pre gotovo 2 godine

A mozda da traze i Kantea uz sve to.
O

Objective

pre gotovo 2 godine

Trabunjanje. Nazvati Wernera korisnim, a u istoj rečenici De Ligta skoro pa bezveznim je trabunjanje
Ј

Јувентино веро

pre gotovo 2 godine

Као неко ко прати Јувентус још од давне 1995. године могу да кажем да је Де Лихт један од Јувентусових најтежих промашаја у историји клуба. Плаћен папрено, преко 80 милиона евра, а дечко је тешка киксара!!! Одличан у ваздушним дуелима и ништа више! Веома лош у дуелима један на један са много бржим играчима од њега. Често му се дешава да веома лако испадне у игри један на један са противничким нападачима као и да погреши у маркирању играча када противник изводи ударац из угла. Ако клуб успе да извуче већи део пара уложених у њега биће то велики успех. Продати га што пре.
A

ABCD...

pre gotovo 2 godine

Naravno da ce Juve izvuci pare,jos ce dobro i zaraditi. Barem Vernera koji vredi minimum 40miliona. Celzi je tako pukao odlaskom Baka i Granovskaje da nisu ni svesni. Postali su ovce za sisanje. De Light realno decko je za osrednji klub i nikako ne moze da vredi 80+ miliona,ali kad je Celzi u pitanju to je sjajan transfer.
Л

Лазар

pre gotovo 2 godine

У праву си! И ја пратим Јуве; већина поклоњених пенала и изгубљених лопти долазе од Де Лихта и Рабиоа. Дечко се залеће и испада на први дриблинг као мува без главе, можда је онако лијеп на око и јак момак, али као штопер обичан просјек!
H

Hammers Srbija

pre gotovo 2 godine

Pa Verner moze da bude korisniji od De Lihta, nr razumem nikako ponudu
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Skroz korektna ponuda, ali sobzirom da je prva, Celsi je spreman da ide vise sig i ima spremnu vec drugu ponudu.... Po meni je sasvim okej da im daju odmah 80 mil jer Juveu ne treba devetka kad ima Vlahovica...
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Slazem se sa tobom. Mislim da ce Celzi ici do max 70. Ali opet pitam sebe, kao nekoga ko obozava kalco i malo sam stariji. Sta oni vide u De Lightu? Da li taj momak zaista vrijedi 100 m?
G

Gosth

pre gotovo 2 godine

apsolutno ne vredi. max 30 40