Komentari na vest

Čelsi završava Sterlinga za 52.000.000 evra, Maldini veruje da dolazi Zijeh

C

CZ,***

pre gotovo 2 godine

Utisak je da Boli natura Tuhelu igrače i gleda samo komercijalni interes, pošto o fudbalu nema pojma. Meni to liči da će između Tuhela i Bolija pući tikva i to vrlo brzo.
R

Romanov sin

pre gotovo 2 godine

Druze, svi nsjrelevantniji mediji govore da Boli radi upravo suprotno od Marine, kupuje ono sto Tuhel trazi, Tuhel hoce da kopira Klopov sablon sa brzim krilima posto Celzi to nema, daleko su Pulisic i Zijes od nekih sprintera…
E

E moj fudbale

pre gotovo 2 godine

Prodas majstora Zijeha da bi doveo prevaru milenijuma Sterlinga. Kuda ide ovaj svet
I

I

pre gotovo 2 godine

Jeste, fudbalski gledano Zijeh je za Sterlinga izmislio loptu, ali za uslove fudbala Premijer lige, Sterling je bolji. U svakoj drugoj ligi, verovatno bi Zijeh imao prednost.
T

To je to

pre gotovo 2 godine

Mozda majstor, ali u CFC nista pokazao nije, manje vise.Tako da, sto rece covek ispod, Sterling daleko korisnija opcija za PL.
E

E moj fudbale

pre gotovo 2 godine

Tacno je da je Zijeh malo toga pokazao u Celsiju,ali dovesti ovog umesto njega je po meni samo korak u nazad. Toliko ima igraca i izabrati Sterlinga,mislim da je to los potez Celsija,za ove pare koje se spominju,previse.
K

Kleo

pre gotovo 2 godine

Zijeha i treba prodati, covek se 10 utakmica zaredom vuce po terenu, ima bezbroj izgubljenih lopti po svakoj utakmici, onda da neki evrogol, i opet sve iz pocetka. Takodje je fizicki izuzetno slab za premijer ligu.
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Pa igra covek na pogresnom mestu on nije krilo nego desetka
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

City će još i u plusu završiti ovaj rok. Šta će plavcima Sterling to samo oni znaju.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Još ne verujem da će im uvaliti Sterlinga za 50 miliona.
S

Siti se lagano

pre gotovo 2 godine

Oslobadja svih igraca koji nemaju sampionski karakter(sterling,zezus,zihcenko).po mom skromnom misljenu u ovu grupu spada i golman ederson koji nikada ali bas nikada ne odbrani gol kada treba kao recimo kurtoa,oblak,nojer.Najsmesnije od svega sto su za zezusa i sterlinga uzeli preko 100 miliona sto je cirkus...
C

CFC

pre gotovo 2 godine

Sad malo i brkas. Covek osvojio 4 premier lige i 8 kupova. Menja ga Grealish koji do ove sezone nista nije osvojio. Haaland, Kalvin...niko od tih igraca nije nista osvojio da bi se reklo da imaju pobednicki mentalitet. Oblak kojeg poredis sa Edersonom ne vidim da ima veci pobednicki mentalitet. Oblak mi je jedan od omiljenih golmana ali moram priznati da nije bolji od Edersona. Likovi jedino LS nisu osvojili. A prodaja Sterlinga je cisto peglanje knjiga i zelja da se izbori za mesto u reprezentaciji gde je velika konkurencija na njegovoj poziciji. Ostavio je Mahreza kom realno ne mesto u rep nije ugrozeno a zadovoljan minutazom u Cityju
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Ne bih rekao da je šampionski karakter u pitanju, pre bih rekao da se Siti odriče igrača koji nemaju killer instikt u završnici, a to je najvažnije kada dodje završnica nokaut faze, plus imaju slabiju tehniku, prvi dodir sa loptom, dribling.. U ligi na 38 utakmica možeš sebi dopustiti da ti Sterling promaši nemoguće, ili Jesus, takodje na 38 kola možeš ligu da osvojiš na timsku igru bez "iskakanja" pojedinca, ali kad igraš 2 utakmice svaki promašaj te skupo košta, a dvomeči se najčešće reše inspiracijom pojedinca na individualni kvalitet. Sada su doveli Haalanda koji bi morao doneti preciznost i sposobnost da iz 1 šanse postigne gol, takodje i Alvarez bi mogao da donese talenta, dobiće Marez novi ugovor upravo zbog tehnike i igre 1 na 1 na malom prostoru (iako je povremeno prilično nestrpljiv u završnici).. Grealish je imao očajnu sezonu ali je uprkos tome po jednom parametru prvi u Premijer ligi, igrač koji je stvorio najveću vrednost svojim driblinzima, tj. ne dribla u prazno. Tu je i Foden koji će verovatno još jednu sezonu igrati na krilnim pozicijama, iako mu je prirodna pozicija centralni/ofanzivni vezni, a krilnu poziciju može da pokrije i Bernardo. Sve i da ne dovedu novog krilnog igrača solidno su popunjeni na tim pozicijama, a nije isključeno ni da će pokušati sa nekom bombom pred kraj prelaznog roka (moj pik je Son pogotovo nakon dolaska Richarlisona), ipak su za Sterlinga, Jesusa i Ferana Toresa uzeli oko 160 miliona što je predobar posao.
S

Siti se lagano

pre gotovo 2 godine

Ne govorim o titulama u prvenstvu vec o onome sto im fali u ls.Sterling je u nokaut fazi uvek kostao siti,zihcenko nije kalibar za najveca dela,dok zezus jeste sve osim ubica u sesnaestercu.E sada ako govorimo o halandu slazemo se da nije nista veliko postigao ali ja boljeg spica ne vidim u narednom periodu i svakako da verujem da ce on doneti tu prevagu jer jeste ubica centarfor.Porediti oblaka i edersona je smesno.Oblak ima vise odbranjenih cistih golova u jednom mecu nego ederson u sezoni.On igra savrsenonogom i to je njegov kvalitet a ti se seti 1 utakmice u nokaut fazi kada je on spasio siti???
C

CFC

pre gotovo 2 godine

Prodati Ziyecha i dovesti Sterlinga po mom misljenju je unapredjenje ekipe. Kakav god da je Sterling dugo je u engleskoj i ne treba mu prilagodjavanje a u svakom slucaju je bolji od Ziyecha i to u razlici od 20M. Da ima boljih opcija na trzisti, ima. Istina je. Ali nije ovo toliko los transfer. Decko ce se dokazivati jer treba da se izbori za reprezentaciju i prvenstvo a u City-ju je realno da ce Grealisha Pep vise forsirati.
R

Rekoh prosle godine za Lukakua, sad se ponavl

pre gotovo 2 godine

Jos jedan promasaj Chelsea se nazire
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Sterling trkacko grlo bez grama mozga
A

Azzu

pre gotovo 2 godine

Pratim City dugi niz godina i nikad nisam vidio ovako lošeg igrača poput Sterlinga. Da nije Englez igrao bi max u Vrbanjuši.
P

PVC

pre gotovo 2 godine

Sve ih Baseball Club Chelsea "završava", a niko zvanično došao nije. No trade, no party
t

thebookov

pre gotovo 2 godine

na ovom transferu se vidi kolko je maldini ogranicen.dace 25 mil za momka od 29 godina koji u najslavnijim danima nije imao mesta u najvecim evropskim klubovima.i gde ce sa njim za godinu ili dve,kako ce da vrati ulozeno?sa druge strane nemaju 20mil za sanceza,jednog od najboljih veznih na svetu. kad je maldini toliki mag zasto ne nadje top igraca za pola miliona u drugoj ligi francuske ili jamajke?
M

Ma idi

pre gotovo 2 godine

Druze si mi bardo ti po cemu sancez jedan od boljih na svetu?po tome sto je bio golden boy pre 6 godina i onda nestao na 5 sezona pa jednu odigrao dobro.U kom se velikom timu to on proslavio? Zijeh kakav god da je ima 12 puta bolju karijeru bar za sad
G

Gost_12345

pre gotovo 2 godine

Trebalo su tebe za sportskog direktora ipak ti bolje znas od jednog PAOLA MALDINIJA !
Y

Yika

pre gotovo 2 godine

Maldini ne greši, zijeh će sam sebe isplatiti kroz markenting
t

thebookov

pre gotovo 2 godine

Ma idi sances i slicni igraci koji su rodjeni za fudbal mogu da nestanu sa mape na 7 godina,da se vrate i budu medju najboljim na svojoj poziciji jer to sto on ima ne moze da se nauci.a za klinca dole sto pise da znam bolje od maldinija:mozda je bio rupa od igraca ali to ne znaci da ima smisla za transfere i oko za majstore.
B

Bundesbach

pre gotovo 2 godine

Koliko pratim malo fudbala, Maldini nije skaut...
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Time sto kazes da je maldini bio rupa od igraca sve si rekao
K

Kilimandzaro

pre gotovo 2 godine

Dovoljno je na internetu ukucati Sterling i promasaji pa da vidite o kakvom se paceru radi. Decko ne vredi ni 20 miliona kao i vecina Engleskih igraca. Koliko sam samo puta cekao Siti vise golova na utakmici i ovaj neznalac promasi 10 od 11 stopostotnih sansi. Siti ako ga se resi i dobije 50 miliona, to ce biti premija. I to sto je davao golove, vecinu je dao na znanje drugih igraca a ne na svoje. Nisam ja sad neki tu koji je izmislio fudbal pa solim pamet, ali ova persona je ravna igracu Cempionsipa
L

Lekim99

pre gotovo 2 godine

Slazem se..zato ga je i Pep pustio. Ne moze vise niko da trpi njegove promasaje i nepotrebno zadrzavanje lopte. A da ne zaboravimo i zensko trcanje ahahahha
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Srece mi moje, pratim fudbal cio zivot, gledao sam i gore promasaje, ali neka mi neko objasni kako Sterling moze da kosta 50 miliona. Da nije Englez, 15 m puna kapa. Nemam nista protiv coveka, neki put odigra da bi ga ja licno platio i 200, ali takve utakmice su izuzetno retke. Poredjenja radi, bez obzira sto ne igraju na istoj poziciji, cijena Tea Ernandeza je 60 miliona? Da je Teo Englez mislim da bi vredeo bar 120. Da je nas Mitrovic Englez, mislim da bi vredeo bar 40 milona. I ovo traje godinama. Mozda sam ja ogranicen covjek, ali nikada mi to nece biti jasno.

Milisav Rajic

pre gotovo 2 godine

Mitrovic sa onim rekordom iz Cempionsipa vredi barem 30 milki , da je Englez 60 🤣
Z

Zarjevaznokojekriv

pre gotovo 2 godine

Ovi sto ti lupaju minuse su sigurno Celzijevi navijaci koji se nadaju da im je pojacanje. Ovde je pojacanje samo za Siti sto ce da ode. Kad se setim onog promasaja praznog gola sa 2 m protiv Liona u Ligi Sampiona kad je to kostalo prolaza dalje. I jos mnogo situacija 1 na 1 sa golmanom.
0

022gg

pre gotovo 2 godine

Sterling odlican igrac , hvataj se bejzbola da ga pratis.
Š

Šokovi!.!

pre gotovo 2 godine

Ček Sterling kao loš igrač? Auuuuuuu.
G

GrOmY

pre gotovo 2 godine

Ti i ovi sto ti daju +, vi kriket bolje da pratite.Korisnije je.