Komentari na vest

Četiri dana za potpunu transformaciju Nenada Krstičića ili Filipo Falko u ulozi Kange

K

Kukuriku

pre preko 2 godine

Mislim da je ovo trenutak kada treba ukazati poverenje Stanicu, mlad, talentovan i pre svega kvalitetan i to jako igrac, zeljan dokazivanja, verujem da bi pokidao.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Ja sam veliki ljubitelj Falka ali on na Kanginoj poziciji protiv Šerifovih gazela bi bio večerica. Njegoš je jedina opcija. Krstičića moramo da trpimo tri godine, a on jasno ne može da trči ni trideset minuta.
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Jedan predlog: A da malo ovi strucnjaci, koji pred svaku utakmicu ovde po portalima ispisuju svoje zeljene sastave i bivaju veci "popovi od popa", malo za promenu podrzavaju i bodre svoj tim, bilo bi mnogo, mnogo bolje! Danas se svi mesaju u sve, svi sve znaju i svi su bogom dani! Da li se neko vama mesa u vas posao i da li svaki dan pruzate svoj maksimum na poslu?! Nije vam ovo Fudbal menadzer ili PES video igrica, pa mislite da vam je to dovoljno da budete "vrhunski strucnjaci" iz ove oblasti?
P

Pedja1

pre preko 2 godine

Bravo majstore
N

Nemanja92

pre preko 2 godine

Predlazem da na mesto Kange stane Ivanic,a njegovo mesto u sredini da uzme Katai.Levi bok Zeljko Gavric jer je jedini brz igrac,a Bena ostaviti na klupi kao zamenu za centarfora jer Dioni ne moze fizicki da izdrzi duze od 55-60 minuta.
B

Bla bla...

pre preko 2 godine

Bla, bla, truć, truć...
P

Peca_Le

pre preko 2 godine

Ja bih igrao malo riskantnije u revanšu u formaciji 4-1-3-2. Borjan - Bakajoko, Dragović, Degenek, Rodic - Sanogo - Falko, Ivanov, Katai - Dioni, Ben(drugo poluvreme Pavkov).
G

Gostcoiiica

pre preko 2 godine

Ukoliko ostanemo u istom sistemu Ivanic ide umesto Kange, Ben kao poluspic i to je to...
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Nema od toga ništa,Ben ide umesto Kange u sredinu a Falko na desno krilo....
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Vidim da se ovde na vestima više polemiše o upravi nego o utakmicama. Uvek je ON glavna tema. Moje mišljenje o NJEMU je podeljeno. Sa jedne strane mislim da je vrhunski sportski radnik u organizaciji kluba. Što je pokazao u OFKu, Savezu, Zvezdi. Da se ne lažemo, gde god je radio imao je dosta dobre rezultate. Druga strana medalje je, da je i vrhunski Drpač, Povlo, Kombina majstor i Spin majstor. Samo što je mnogo preterao sa ovim lošim stvarima, pa zbog tih loših stvari ne mogu one dobre stvari da dodju do izražaja. Za mene je NEVEROVATNA STVAR da mi posle dve LŠ i dve LE nismo napredovali igrački, nismo se izdigli iz ove čamotinje na ovim prostorima. A još veći apsurd je da ove godine imamo nikad lakši žreb za ulazak u LŠ. Da smo samo doveli par dobrih igrača, mi bi se onako dominantno prošetali do grupe LŠ sa ovakvim žrebom. A mi ćemo verovatno sve to da useremo. Ja sam ubedjen da prolazimo Šerif, ali u plej ofu će nam trebati OGROMNA sreća da bi ušli u LŠ.
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Ugasio OFK,o cemu ti pricas?
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

@Gost1111. Pročitaj gore tekst ponovo. Ako ga je neko prozivao ovde zbog drp kombina, onda sam to JA.
O

OFK Beograd

pre preko 2 godine

Gost1111@ Vise verujem da su ljudi posle njega pokrali klub do zadnjeg dinara nego on.OFK je bio jos u Super ligi i posle Terze.
P

Prst na čelo

pre preko 2 godine

@Ofk Beograd. Daj ne lupaj. Koliko je bio živ OFK posle njega. Kada su došli njegovi dugovi na naplatu, klub se raspao. Samo izračunaj koliko je odličnih igrača reprenzatativaca prodato u njegovo vreme. Za velike pare u ozbiljne lige i klubove. A Ofk nikada nije imao veliki budžet, niti je plaćao mnogo igrače. Pa gde su onda te pare.
B

Balvani

pre preko 2 godine

Unistili ekipu od prosle godine.Dovedeni nepotrebni igraci.Partizan razbio sa Rikardom,mi doveli govna.
K

Komicni grobari

pre preko 2 godine

Xaxaxaxaxaxaxaxax Partizan razbio sa Rikardom xaxaxaxaxaxaxaxa. Sta je razbio? Saksiju? E moj grobaru,da ne igrate sklanjalice po Srbiji vec bi zaostajali za Zvezdom a ovako vec u nedelju mozete da odmarate igrace jer vam Ljaja zavrsava Pazar.
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Zvezda ce proci sigurno bez obzira na sve gluparije Don Terzinja i Mistera. Nervoza je medju igracima a pogotovo su navijaci besni, ali i pored svega igraci ce sami da odrade posao. Evo i najverovatnijeg sastava za Šerif (ako je verovati mom bratu od tetke ciji brat od strica se nalazi medju prvih 11 za Šerif) : Borjan, Rodic,Degenek, Dragovic,Pankov,Gobeljic,Sanogo,Katai,Ivanic, Falko i Ben. Znaci sa 3 stopera opet i neka malo opreznija varijanta.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Krsticic je ocajan.Nije bilo potrebe dovoditi ga,pored Veljka Nikolica,Kange,Sanoga,pa cak i Petrovica..
g

gunners

pre preko 2 godine

Nisam ocekivao da cu ovo ikada reci, ali zeleo bih Njegosa u startnoj postavi. Kakav god da je, za puza Krsticica je velemajstor, barem trci ako nista drugo.
J

Jedino što

pre preko 2 godine

Krsticic je potpuno van forme,doveli ga da zamazu oci,a Falko nije Kangi ni do kolena niti je to njegova pozicija na terenu,jedino mozda Ivanic moze da igra pleja.
g

gost6667

pre preko 2 godine

Smarate sa Degenekom covek izgubio mesto vec na pripreme i sada prednost imaju Pankov i Babic.
F

Fanta

pre preko 2 godine

u komentarima sve treneri.
D

Dosta je bilo

pre preko 2 godine

Svi vi narikače što kmečite ovde i pitate gde su pare, gde su pravi igrači dostojni igranja u LŠ, zašto se dovode strani drugoligaški igrači, zašto se dovodi igrač koji je dao 2 gola na 35 utakmica, zašto se vraćaju naši igrači koji su sedeli na klupi u prosečnim klubovima, itd. Jel znate koliko ste nasekirali onu LOPURDU. On sedi u kancelariji i pije Francuski Konjak, i zabole ga šta ko misli. Njemu je važno da Sever ćuti, a to je i normalno jer su dobili Repa. I nemojte da brinete ne drpa on sada za sebe, on je uzeo nenormalne pare u onom klubu koji se sada raspada u amaterskom fudbalu. A ON ovde izvlači Repa za one koji su ga u ponoć niotkuda doveli u Svetinju. A za uzvrat dobija slobodu, predmet miruje. E moji vi.
M

Malj

pre preko 2 godine

Tako je, nazalost.. Ne znam sta treba da se dogodi pa da mu vidimo ledja
D

Dosta je bilo

pre preko 2 godine

@Malj. Što je najveći crnjak ja ne vidim ko bi LOPURDU zamenio. Vidić nešto priča, sve je to u prazno i sebi u bradu. Mislim da bi najbolje rešenje bila privatizacija, ali prava dobra privatizacija. 90 posto najvećih klubova je privatno. Ne možemo mi sa budžetom od 30 miliona da se borimo sa Aždajama koji imaju 500 plus miliona budžet. Treba nam 100 plus miliona budžet. Treba nam nov moderan stadion. Mnogo toga treba da bi ušli u ozbiljan fudbal. Samo što mislim da od privatizacije nema ništa, nisu ludi da seku granu na kojoj sede.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Gospodo draga, kada vec pominjemo transformaciju, to se ne moze odnositi samo na Krsticica ili Falka..Kpmpletan tim, sa par izuzetaka je zreo za transformaciju. A evo i mog predloga kako, kada vec nikoga za novac ne mozemo da prodamo. Svakoga vratiti odakle je i dosao...Pankovu dajte crveno-beli sal, i vratite na sever da navija za Zvezdu. Pavkova vratite na traktor u rodno selo. Dionija vratite u menzu iz koje ste ga pokupili, da nabaci jos koje kilo. Gobelju u Krusevac, da tamo potrazi "pravu" zenu - domacicu. Sa sobom da povede i Vukana, naravno. Degeneka u Australiju, mozda se tamo nekad i nadje u protokolu reprezentacije. Babica u NS, da uci da sadi lale i da se bavi hortikulturom. Srnica- e sa njim ne znam kuda cete, snadjite se. Borjana u Kanadu, na hladjenje, i da upise tecaj "loptanje nogom". Falka u Barsu, da gleda tekme i da malo bolje "skine" Mesija. Bena u vrtic, da sve iznova nauci - najpre hodanje, pa trcanje, pa tek onda fudbal, jer trenutno samo "puzi" po terenu. Njegosa u Rad, da se nauci pravom radu. Nikolica u Graficar, ali ne u FK, vec u pogon grafike, da boji crtanke. Gavric mora sve iz pocetka, kao i Ben - hodanje, trcanje, fudbal. Tako i svi ostali koje nisam spomenuo. Hvala lepo. Uh..umalo da zaboravim nasa 2 sjajna beka.. Rodu i Gaju. Rodu na hirurgiju, da mu se nekako ugradi boca kiseonika na ledja, Gaju kod psihologa. Zna on zasto. Ende.
H

Hesus Hil

pre preko 2 godine

Hahaha svaka ti cast za komentar, kod nas je ista situacija,mogli bi i mi isto tako u Partizanu,da na prste jedne ruke nabrojimo sta valja od igraca.
e

esex

pre preko 2 godine

steta pa ti ne citaju komentar,toliko je pametan plan da bi ga sigurno sproveli a tebe zaposlili ko skauta.javi se posle serifa kad ih istamburamo.
R

Realno123

pre preko 2 godine

Prije svega bi bilo dobro da umjesto Gobelje igra Gajic i ako budu dva stopera umjesto Pankova da igra Degenek. Krsticic svakako ne moze nadomjestiti Kangu na njegovoj poziciji jer je Kanga istureniji, vise plejmejker nego vezni dok je Krsticic najbolji u veznom redu sa Sanogom. Tako da formacija 4-1-4-1 nije realna jer nemaju prava na gresku i sigurno nece toliko
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Ja mislim da bi to bila odlicna i veoma korisna rokada na poziciji desnog krila izmedju Falka i Bena...jer smo vidjeli da je Falko klasicna desetka i igrac koji voli slobodu u igri a pritom je limitiran kada su odbrambeni zadaci u pitanju. Mozda njega gurnuti iza prvog spica a Mirka Ivanica pribliziti Sanogu da razigrava iz faze odbrane dok Katai i Ben mogu odlicno da probijaju po strani i kvalitetnim centarsutevima hrane Pavkova ako kojim slucajem dobije priliku, sto bi bilo sasvim logicno na njihovu bunker odbranu i visoke stopere. Falko moze biti faktor iznenadjenja na toj poziciji i veoma opasan sa svojom tehnikom i ljevicom koja je odlicna i veoma precizna. Krsticica ni pod razno...da li su ga stigle godine ili jos nije vratio formu to neznam ali ono sto smo do sada vidjeli od njega nam samo moze biti problem i u napadu a pogotovo u odbrani gdje su ga i onakog svjezeg tek uvedenog pretrcavali kao malo dijete. Zato se ovoga puta nesmije napraviti takticka greska...a imali su priliku da vide sve njihove mane i vrline i da iz ovog naseg posirokog igrackog kadra izvuku najbolje i prilagode protivniku i da ih tamo dobijemo bez neke drame...jer smo kvalitetniji i jaci tim!!!
D

Djovanela

pre preko 2 godine

Sasa_PFC, kazes losa Zvezda a u Evropi poobarala sve rekorde srpskog fudbala. Jedina nasa ekipa koja je ostvarila pobedu u LS i to dva puta Jedina nasa ekipa koja je dva puta uzastopno usla u LS Osvojen najveci broj bodova u LS (cetri) Oba puta u LS bili u igri do poslednjeg kola za prolaz dalje u LE sa treceg mesta Jedina ekipa koja je cetri puta uzastopno igrala neku od grupnih faza,LE ili LS Rekordan broj osvojenih bodova u grupnoj fazi ( 11 ) Rekordan broj uzastopnih dvomeca koje je neka nasa ekipa prosla ( za sada sa Kairatom 13 ) Jedina ekipa koja je od prvog kola kvalifikacija dosla do grupne faze LE pa cak i u nokaut fazu prosla Jedina ekipa koja je dva puta uzastopno od prvog kola kvalifikacija usla u LS Rekordno 50-to mesto na UEFA-inoj novoj tabeli koja je po meni glupa ali eto.I to cemo ove sezone poboljsati Rekordan broj osvojenih UEFA bodova u sezoni Rekordan ukupan broj bodova na UEFA listi Zvezda je ekipa koja je u sred lige sampiona pobedila prvaka Evrope i sveta sa 2:0 i to kada su im bodovi bili i vise nego potrebni. Zvezda je u te cetri sezone izbacila Krasnodar koji je sezonu pre toga dosao do cetvrtfinala LE izbacivsi Dortmund,a jos se i pojacao tada,zatim Spartu Prag koja je takodje sezonu pre toga prosla grupnu fazu LE pobedivsi Inter itd.Zvezda je takodje izbacila Kopenhagen koji je tada stigao do cetvrtfinala LE,zatim aktuelnog polufinalistu LE Salzburg,pa Jang Bojs. Dva puta je pobedjen i Keln,Gent,razvaljen Liberec,remi sa Hofenhajmom,Napolijem,Arsenalom u Londonu,sa CSKA iz Moskve koji nas je jedva izbacio u nokaut fazi LE,dva puta nereseno sa Milanom koji smo nadigrali pa cak i u periodima sa igracem manje. I ti govoris da je Zvezda oduvek losa jer je primila sest golova od PSG-a,Bajerna itd. Oba puta u grupi lige sampiona Zvezda je imala prvaka Evrope i sveta i viceprvaka Evrope. Najjacu grupu u istoriji lige sampiona sa tri ekipe iz lige petica u kojoj ti je zao da jedna od te tri ekipe ispadnu (Liverpul,PSg i Napoli). I sve to nazivas neuspehom Zvezde ali zato nam je Partizan uspesan jer ispadne od Zaglembja i Sarloe. Pa kako neko moze da se smeje Zvezdi a da pritom ispadne od konobara Samroka kojima dva glavna igraca nisu igrala jer im sef automehanicarske radnje nije dao slobodan dan. Vama je Atletik Bilbao dao pet komada, Petah Tikva vam je dala pet komada u sred Beograda.Tun vas je razglavio 3:0 a moglo je biti 6:0, raspali Besiktas se sprdao sa vama,pobedio vas 3:0 a moglo je biti 7:0. I kada je usao u LE,taj projektovani tim za polufinale lige sampiona kako rece Pantic bio je zadnji u grupi,gubio od nekg Sarpsborga. Pa kada ste igrali u Mancesteru,likovi se sprdali sa vama,akrobacije izvodili.I da nije Stojkovica bilo da brani sve one zicere bilo bi 10:0. A zamislite kada bi vas dohvatili u ligi sampiona,tamo kada pune ne staju,ne izvode akrobacije. Prema tome,nemoj da si ljubomoran vec priznaj da je Zvezda ostvarila zapazajuce rezultate u Evropi i time pokazala da je najkvalitetniji nas tim. I sto se transfera tice,naravno da Zvezda nikoga ne moze da proda jer se opredelila da joj bitnu ulogu imaju stariji igraci. Ti u prvoj postavi Zvezde nemas mladjeg od 26-27 godina. Hajd' mi daj jednog kojeg je Partizan prodao dobro a da je tih godina.Pa naravno da nema jer mozes da igras igu sampiona 20 godina uzastopno,dzaba.Od nas kupuju samo mlade igrace. Zato je Zvezda mlade i prodala dobro,braca Ilic 5.5m, Radonjic 12m od kojih je Zvezdi pripalo 60 % iliti 7.2m, Grujic 6m, Boaci u prvom mandatu 5.5m, Degenek 3.6m, Joveljic 4m itd.itd. Ali dzaba sa vama polemisati jer vi imate neko glupo vidjenje fudbala,panticevsko.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Nikolic i petrovic su izgurali proslu celu sezonu u evropi i bili vise nego korektni. . . I nevidim razlog zbog kojeg sada nebi dobili priliku protiv serifa. . .

DIEGO_MILITO

pre preko 2 godine

Дали си реалан Николић и његош звани лопта уназад ? па сваки пут иста прича народу увек повремено пуштати шкарт играче да играју да се подсете зашто не играју као и у случају бабића паа опет кукњава зашто они играју и све тако у круг ???
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Potpuno ispravno.Bolji su od danasnjeg Krsticica deset puta.Ne znam zasto su ga vracali!? Totalno potrosen igrac.

angrychainsaw

pre preko 2 godine

Ukoliko su stručni štab i šef stručnog štaba toliko tvrdoglavi i ponovo u Moldaviji stave Pankova umesto Degeneka, a Krstičića umesto Kange (ili neku sličnu glupost sa Srnićem, Petrovićem i sl.) nadam se da će im se obiti o glavu jer ukoliko ove godine ne budemo igrali ni LE, a imamo ogromne šanse za LŠ, Stanković definitivno odlazi i dolazi neko ko će voditi tim bez uplitanja stručnog štaba, koji će takođe biti zamenjen, jer svi znamo ko je vatreni navijač Zvezde i koliko on ume da se iznervira, pa tako ispasti od Šerifa, a tukli smo Gent, Liberec, Liverpool, Young Boys, Kopenhagen itd, bili egal sa jednim Milan-on, kao i sa Napolijem pre 3 godine u gostima, a sada ispasti od Moldavskog kluba i igrati LK bi bila prava sramota za FKCZ, te se nemojte nervirati i u svakom slučaju je za Zvezdu dobro da prođe dalje, ali ukoliko ne prođe biće još bolje (ili pak gore ako grešim) sledeće sezone jer će (nadam se) doći do drastičnih rezova u upravi i UO FKCZ... Partizan će proći dalje Sochi kod kuće, Čukarički je već pola posla obavio, Vojvodina ima jako težak zadatak ali je i nemoguć jer igraju hrabro sa onim čime sada raspolažu, tako da Zvezda mora igrati LE ili LŠ I obezbediti novac za bekove, plate i bonuse igračima, i napadača, kao i kvalitetnog štopera u paru sa Dragovićem ukoliko budu tvrdoglavi sa Degenekom, koji dečko samo želi da igra za Zvezdu pa mu se pripisuju razne laži.. Postava po meni za Tiraspol S.: Borjan, Dragović, Degenek, Rodić, Gajić (Bakayoko), Sanogo, Falco, Ivanić, Katai, Ben, Pavkov... Idemo bre 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪
i

idemo dalje

pre preko 2 godine

Brza i solidna ekipa Serif ali iskreno 1-1 i to sa igracem vise ? plus sudija koji nije bas bio neutralan.Zvezda je lose pravila analizu protivnika sada bar znaju kako snjima.
D

DelijaPravi

pre preko 2 godine

Rešenje je sledeće. Formacija 4-2-3-1. Umesto Kange Mirko Ivanic (igrao je vec tu poziciju), na mestu Ivanica Falko, a na Falkovom mestu Ben ili Gavric. Ostalo isto. Šalim se, Degenek umesto Pankova naravno.
G

Gostooo

pre preko 2 godine

Greska Zvezde sto nije dovela Mijailovica iz Cuke kakav crni Krsticic decko nezna gde udara
D

DelijaPravi

pre preko 2 godine

Druže, Mijailovic igra defanzivnog veznog. Nama u ovoj situaciji treba veznjak ofanzivnijih karakteristika
S

Simo

pre preko 2 godine

Jel to onaj sto nas je tužio za pare
0

011

pre preko 2 godine

Krstičić je fizički nespreman i nema šta da traži u revanšu. Falko je dobar igrač zna fudbal, ali je defanzivno slab i spor, igrači Šerifa su fizički jači i brži, potrebno je da igraju isključivo spremni igrači, koji igraji i defanzivu.
G

Gosto858

pre preko 2 godine

Sta ce nam defanziva protiv tima koji nije imao ozbiljan sut na gol, sem onog iz slobodnog udarca a i taj nije bio preterano ozbiljan
S

Sloga 1983

pre preko 2 godine

Kad pročitam ovo da su igrači Šerifa brži i jači stvarno ne znam šta da pomislim.Molim te druže ne lupaj gluposti,molim te!
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Gdje do djavola Petrović i Gavrić. Šta je sada sa Degeneka. Pankov je najveća opasnost za Zvezdu. Treba jedan nas igrač da ga čuva.
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Borjan-Pankov, Degenek, Dragović-Gajić,Rodić,Sanogo,Ivanić-Katai,Falko,Pavkov. Defanzivno i na kontre, uz prekide. Ne treba umirati u lepoti, važno je da ih prođemo. Slabi su u vazduhu i to je velika šansa iz prekida i nabačenih lopta.
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

U zavisnosti od rezultata može ući Srnić umesto Falka ako vodimo, odnosno umesto Gajića ako jirimo rezultat. Mi ovo prolazimo 100%, makar i sa igračem manje na ternu.
G

Gost 91

pre preko 2 godine

Nema vremena za kuknjavu i vadjenje,dobiti Napredak i onda svim raspolozivim snagama napasti prolaz .... Nije mi jasno za ovog malog Stanica,nema ga nigde-toliko skripi u veznom redu,bar u nasoj ligi moze dobiti sansu ....
D

Dragan P.

pre preko 2 godine

Kakav Krstičić (nadam se da će neko da krivično da odgovara zbog njega i Krstovića) pa on je sporiji od Stankovića sa svim viskom kila . Lako je biti pametan kada svi mi koji komentarisemo po portalima nemamo nikakvu odgovornost ali eto da se pitam ja bi Falka stavio u sredinu Ivanića na zadnjeg veznog i pored Donija stavio bi Pavkova ako je zdrav jer mi moramo da damo golove i da pobedimo ako ne onda Bena ili Katajia u špic nikako po krilu možda čak i Bakajoka jer ima brzinu nije neki znalac ali bar će da ih poremeti tom brzinom jer kako mi se čini zadnja linija im je spora.
M

Malj

pre preko 2 godine

Ivanic na zadnjem veznom 😂
M

Mozzarrtt

pre preko 2 godine

Borjan-Rodic, Degenek, Dragovic, Gobeljic-Sanogo, Nikolic-Katai, Falko, Ben-Krstovic.
O

Ozbiljan

pre preko 2 godine

Ivanic na klupu, a Krstovic spic? Hahahaha Boze me sacuvaj
D

Djovanela

pre preko 2 godine

Za cetri sezone,Zvezda je prihodovala preko 160 miliona eura.I pored toga Zvezda i dalje ima dug od 30+ miliona,dugove prema igracima,kasni sa otplatom igraca,probleme u klubu gde ne igraju Pavkov,Degenek i jos poneki.U prevodu,sami sebi smo najveci neprijatelji i sami sebe urusavamo.Kao da se sa cetiri godine uspeha zadovoljismo pa nam je sada monotono,daj da razrusimo sve i vratimo se u doba Lukica i Adzica pa ispocetka. Uopste ne razumem,da jedan klub sa tolikom armijom navijaca,sa toliko prihodovanog novca nije mogao postao stabilan klub,da bude u Srbiji ono sto je Dinamo u Hrvatskoj.OK razumem i mediko blok i internat i sta ti ja znam,sve je to lepo ali zasto to pre vracanja dugova i pre isplacivanja plata.Ne govorim sve to radi toga ako ispadnemo,ne stoji drugi klubovi u mestu.I drugi ulazu,napreduju.Samo meni nije jasno,Babica navodno htela Braga i Sarloa za milion eura ili nesto jace,ti ga ne das a sada stoji na klupi nizasta.Znas da nemas napadaca izuzev Pavkova i ne dovodis nikoga,dovedes ugojenog Dionia i igra nam Krstovic. Jedino je Dragovic dosao i to zahvaljujuci njegovom dedi. Ne bi me iznenadilo da nam i on pobegne nakon jedne sezone ako budemo igrali ligu konferencije, Vracamo Krsticica,vidi se da decko nije onaj od ranije,nema ni kondiciju,niti bilo sta. Ekipa fizicki nespremna za jace utakmice,isto kao Partizan. Degeneka i da stavi sada da igra,pitanje je kako bi to bilo jer ga je izbacio iz ritma,par meseci decko ne igra. Pavkov nam je trebao za skok igru protiv ekipa poput Serifa on nam ne igra,lik dao golove Liverpulu,Milanu,Kopenhagenu na derbijima itd.Jednostavno ga hoce ali dzaba,klub ga nece,izbacuje ga iz ritma kao spomenutog Degeneka.U prvenstvu smo najkvalitetniji ali ove godine vam je dzaba,izborna je godina i mislim da se Partizanu zavrsava titula tako da dogodine u kvalifikacije za trecerazredno takmicenje i sledi raspad.Sve ove sitne utakmice koje Partizan igra a na kojima je kiksirao mislim da su im unapred dobijene a protiv tebe ce Zvezdo da igraju bunker, I vi sada iz Zvezde nemate prava nista da govorite jer prosle sezone ste cutali na sve te sklanjalice koje su igrali,protivnici odmarali po 4,5,6 pa i vise startera i vi ste sve to nemo posmatrali jer ste bili prvi. Skauting sluzbu takodje nemamo,to i ako imamo neko bezveze obavlja jer na kraju koga god dovedemo vidimo da su mu menadzeri neki likovi sa kojima Zvezda cesto saradjuje,u prevodu,menadzeri nude igrace Zvezdi pa se odabere. Nikoga nema da pronadje nekog talentovanog igraca u Juznoj Americi,Africi ili bilo gde.
M

MarkusM

pre preko 2 godine

Bravo. U centar od A do S
L

LopezLisandro

pre preko 2 godine

Sve tacno napisano. Ja to govorim vec mesec dana
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Nema tu o čemu da se priča...jasno je da ce Zvezda zavrsiti tamo i gde je OFK Beograd...drzava vise nemoze da otpisuje dugove(otpisano 17.mil.duga)a novac koji se zaradi od igranja u Evropi ide u privatne dzepove.Nazalost svedoci smo koliko ke losa C.Zvezda poslednjih sezona o kvalitetu igraca mozemo samo da napomenemo da nemoze ni na pozajmicu da se posalje igrac a da nespominjemo neku ozbiljniju prodaju.Sto se tice rezultata sta reci...teniski rezultati..6:0-6:1-5:0-4:0-4:1-3:0...porazi protiv omladinske skole Arsenala i samo po neka kap pobede kao protiv Kelna koji ke usput te sezone ispao u drugu ligu Nemacke.Posed lopte 25%na domacem terenu govori koliko je to sve bilo ozbiljno...ili previse neozbiljno.Dovodjeni su igraci(Žander,La Para,Falko,Dioni koji su drugoligaski igraci a predvidjeni da igraju LŠ pa to nemoze ni dete od 10.g.da razume.Uostalom rezultat dovodjenja Prijovica u Zvezdu je taj da je transfer propao jer Prijovic nije prihvatio da plati zlatnu narukvicu Terzicu kao poklon za dolazak i transfer u C.Zvezdu.Ide Zvezda svom snagom tqmo gde je i OFK Beograd...amaterski fudbal.
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Kao Partizanovac mogu ti reci samo jedno, preskupa vam je ekipa da ispadnete sada. Ispadnete li sada, znas i sam, raspad.
D

Djovanela

pre preko 2 godine

Sasa_PFC, kazes losa Zvezda a u Evropi poobarala sve rekorde srpskog fudbala. Jedina nasa ekipa koja je ostvarila pobedu u LS i to dva puta Jedina nasa ekipa koja je dva puta uzastopno usla u LS Osvojen najveci broj bodova u LS (cetri) Oba puta u LS bili u igri do poslednjeg kola za prolaz dalje u LE sa treceg mesta Jedina ekipa koja je cetri puta uzastopno igrala neku od grupnih faza,LE ili LS Rekordan broj osvojenih bodova u grupnoj fazi ( 11 ) Rekordan broj uzastopnih dvomeca koje je neka nasa ekipa prosla ( za sada sa Kairatom 13 ) Jedina ekipa koja je od prvog kola kvalifikacija dosla do grupne faze LE pa cak i u nokaut fazu prosla Jedina ekipa koja je dva puta uzastopno od prvog kola kvalifikacija usla u LS Rekordno 50-to mesto na UEFA-inoj novoj tabeli koja je po meni glupa ali eto.I to cemo ove sezone poboljsati Rekordan broj osvojenih UEFA bodova u sezoni Rekordan ukupan broj bodova na UEFA listi Zvezda je ekipa koja je u sred lige sampiona pobedila prvaka Evrope i sveta sa 2:0 i to kada su im bodovi bili i vise nego potrebni. Zvezda je u te cetri sezone izbacila Krasnodar koji je sezonu pre toga dosao do cetvrtfinala LE izbacivsi Dortmund,a jos se i pojacao tada,zatim Spartu Prag koja je takodje sezonu pre toga prosla grupnu fazu LE pobedivsi Inter itd.Zvezda je takodje izbacila Kopenhagen koji je tada stigao do cetvrtfinala LE,zatim aktuelnog polufinalistu LE Salzburg,pa Jang Bojs. Dva puta je pobedjen i Keln,Gent,razvaljen Liberec,remi sa Hofenhajmom,Napolijem,Arsenalom u Londonu,sa CSKA iz Moskve koji nas je jedva izbacio u nokaut fazi LE,dva puta nereseno sa Milanom koji smo nadigrali pa cak i u periodima sa igracem manje. I ti govoris da je Zvezda oduvek losa jer je primila sest golova od PSG-a,Bajerna itd. Oba puta u grupi lige sampiona Zvezda je imala prvaka Evrope i sveta i viceprvaka Evrope. Najjacu grupu u istoriji lige sampiona sa tri ekipe iz lige petica u kojoj ti je zao da jedna od te tri ekipe ispadnu (Liverpul,PSg i Napoli). I sve to nazivas neuspehom Zvezde ali zato nam je Partizan uspesan jer ispadne od Zaglembja i Sarloe. Pa kako neko moze da se smeje Zvezdi a da pritom ispadne od konobara Samroka kojima dva glavna igraca nisu igrala jer im sef automehanicarske radnje nije dao slobodan dan. Vama je Atletik Bilbao dao pet komada, Petah Tikva vam je dala pet komada u sred Beograda.Tun vas je razglavio 3:0 a moglo je biti 6:0, raspali Besiktas se sprdao sa vama,pobedio vas 3:0 a moglo je biti 7:0. I kada je usao u LE,taj projektovani tim za polufinale lige sampiona kako rece Pantic bio je zadnji u grupi,gubio od nekg Sarpsborga. Pa kada ste igrali u Mancesteru,likovi se sprdali sa vama,akrobacije izvodili.I da nije Stojkovica bilo da brani sve one zicere bilo bi 10:0. A zamislite kada bi vas dohvatili u ligi sampiona,tamo kada pune ne staju,ne izvode akrobacije. Prema tome,nemoj da si ljubomoran vec priznaj da je Zvezda ostvarila zapazajuce rezultate u Evropi i time pokazala da je najkvalitetniji nas tim.
I

Ikkkiko

pre preko 2 godine

Ja bih stavio nekog od nasih mladjih igraca, Deki zna zasto. Stanic, Nikolic ili Petrovic u vatru, pa da vidimo.
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Mirko umjesto Kange. Bolje i Erakovic nego panj. Pavkov u spic a Ben na krilo. Gajic makar 60minuta.
v

vladimir3423

pre preko 2 godine

Petar Stanic, odlican igrac. I idealna prilika da dobije sansu.
g

gost78797

pre preko 2 godine

To treba uigravati u ligu prvo jeste on talentovan ali plasim se da je neiskusan za evropu kao starter.
a

abraham

pre preko 2 godine

Ben u prvu postavu. Petrović takođe. Zategnuti defanzivno, da nam ne proleću onako kao u prvom meču. A gore ćemo već nešto uraditi. 0:1 u Tiraspolju.
T

Tuborg

pre preko 2 godine

Nadam se da Degenek nece biti ni u protokolu veceras.Ja postujem odluku Stankovica kao pravi Zvezdas,on je trener on odlucuje sastav i niko drugi.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Nema Kange, a sudi nam Nemac ??? Ok, sve je jasno, motaj kablove, i pakuj sve u kombi koji vozi za LE...za bolje i nismo, ruku na srce.
M

Malj

pre preko 2 godine

Sto manje ovakvih na stadionu, mada sigurno cale od kuce gleda prvo poluvreme, pa prebaci ako ne igra degenek ili ne vodimo 3 razlike.
G

Gost0926

pre preko 2 godine

Otkad su izgubili zvanje bonusa, Nikolica i Petrovica nigde, toliko o tim supertalentima, a Bena svi postujemo, ali daleko od toga da je miljenik publike, ako ste iole citali komentare videli biste da vec meseci pozivamo Dekija da stavi Falka da igra.
S

Sove

pre preko 2 godine

Ко више форсира Крстовића, Панкова и Гобељића? Зашто Његош Петровић и Вељко Николић нису одиграли ни минут од почетка сезоне? Зашто не играју Милош Дегенек и Срђан Бабић? Чему слаба минутажа за Павкова?
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Prijatelju, hajde budi malo realan...Mislim, svi mi volimo naseg traktoristu iz Begeca, i ono sto je radio "velikima", ali...objektivno covek nije za ozbiljan fudbal. Krstovic tek nije...e zato mora da nam igra onaj smesni francuz, koji cak ni ne lici na fudbalera.
G

Gost Zrenjanin

pre preko 2 godine

Volimo našeg traktoristu a ne dobija šansu.Neka veže 4,5 utakmica kao starter po 60 minuta pa ako ne iskoristi šansu pričajte da nije za ozbiljan fudbal.Pavkov nije vezao 5 utakmica nikad jer mu nisu dali šansu!
G

Gost0926

pre preko 2 godine

Otkad su izgubili zvanje bonusa, Nikolica i Petrovica nigde, toliko o tim supertalentima, a Bena svi postujemo, ali daleko od toga da je miljenik publike, ako ste iole citali komentare videli biste da vec meseci pozivamo Dekija da stavi Falka da igra.
F

Fudbalski genije

pre preko 2 godine

Degenek ili Babić umesto Kange. Gajić umesto Gobeljića. Tri štopera, dva krilna beka, Sanogu se sužava prostor u sredini za manevar i on je tada idealan. Napred četvorka - Ivanić, Katai, Falko, Dioni. U ovom slučaju, nema šta da se brine....
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Odlicna postava da nas napune jedno 5 0. Njihov vezni red nas je nadjacao u bg, a ti hoces da igramo sa 1 veznim u revansu. Genijalno.
P

Potpuno se slazem

pre preko 2 godine

Stankovic je prosle godine odlicno postavljao taktiku sa 3 stopera... mislim da treba da joj se vrati, makar za evropske meceve
d

drax

pre preko 2 godine

lepo smišljeno, faktor inenadjenja bio bi potpun da Pavkov krene u špicu napada !!!
X

XD

pre preko 2 godine

I treba 3 štopera ako igra Gajić jer on samo vraća štoperima loptu pa neka ih bude dovoljno.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Budu li krsticic i sanogo igrali zajedno, necemo jednu sansu stvoriti. Morace katai i ivanic da se vracaju nazad i iznose loptu, samim tim i da se dosta trose.
9

951357

pre preko 2 godine

Nema smisla gurati Krsticica da igra nesto sto ne ume, narocito kad je i sam Falko izjavio da najbolje igra u sredini. Dakle Ben umesto Kange, a onda rotacija sa Falkom - Falko u sredinu a Ben desno. A moze i Ben u sredinu a Falko desno, s tim sto bi neko drugi morao da preuzme prenos lopte, tipa Ivanic.
g

gost4485

pre preko 2 godine

Nadam se da ce se resiti problem sa degenekom on i dragovic izuvali bi u tandemu.
g

gost7876

pre preko 2 godine

Taj problem je resen ! Dragovic vec ima partnera.
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Njegos Petrovic 100% pocinje umesto kange.
V

Vladan7777

pre preko 2 godine

Mislim da je druga opcija sa Ivanicem na poziciji Kange ipak mnogo bolje rješenje! Svakako Ivanic i Katai počeli da igraju istu poziciju, sjede jedan drugom u krilu uz lijevu aut liniju...
D

Dunga

pre preko 2 godine

Kakav Krstičić? Čovek kao da je na odmoru na Karibima a ne na terenu. Daj tog Falka do kraja!
S

SHONE SEVER '75

pre preko 2 godine

NE ZNAM ZASTO ALI DRAGOVIC ME NERVIRA STAJANJEM NA TERENU I KAO POJAVA. BOJIM SE DA NE KIKSNE. POSTO JE DEGENEK BIVSI SAD MOZE DA PEVA SA BOBANOM RAJOVICEM PREKO INSTAGRAMA POSTO VISE CENI LAZNE BOTOVE KOJI PLJUJU DEKIJA NEGO DELIJE SA SEVERA. U MOLDAVIJI NEKA POCNU BABIC I PANKOV. PANKOV UVEK TREBA DA IGRA JER JE RODJENI DELIJA.
G

GS

pre preko 2 godine

Falko bi daleko vise pruzio u sredini, da igra direktno prema golu.

Dr.773

pre preko 2 godine

Oterati iz fudbala,ne kluba nego fudbala,onog ko je vratio ovo drvo krsticica!!! Pa taj nije valjao ni prvi ni drugi put a tek sad sto ne zna..tragedija!! Kranga,taj ima polupanu glavu do zla boga. Malo mu je bilo sto nas je jednom unistio protiv bugara pa ajd jos jednom. Njemu naplatiti sve sto propustimo ako ispadnemo sada. Tih 11M evra njemu na dusu!!
v

v1ad

pre preko 2 godine

Pazite vi kad Deki iznenadi sa Srnicem u sredini. Salu na stranu Ivanic na mesto Kange, Falko na mesto Ivanica i Ben na desno krilo je najmanje losa opcija. U tom slucaju Gajic moze da se vrati na beka umesto Gobeljica posto bi Ben vise ucestovavao u odbrani od Falka pa nema potrebe za Gobeljicem toliko.
M

Munruu

pre preko 2 godine

Bice jako tesko proci. Sherif ulaze abnormalne pare za Balakanski fudbal u tim, gomila kvalitetnih stranaca...

Mr 007

pre preko 2 godine

Borjan-Gajic-Dragovic-Degenek-Rodic-Sanogo-Ivanic-Ben-Katai-Falko-Pavkov
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Tu postavu mozemo da vidimo, nazalost, samo ako upalimo fm.
T

Taktikaaa

pre preko 2 godine

Znajuci Dekija Krstovic ili Gobeljic ce menjati Kangu
l

lol12

pre preko 2 godine

Samo se nadam da nece neki glup eksperiment sa Srnicem ili Petrovicem.
N

Nekac035

pre preko 2 godine

Gajic, Degenek, Dragovic, Rodic Sanogo, Petrovic Falko, Ivanic, Katai Pavkov