Komentari na vest

CIES: Partizan najviše izvozi iz Srbije, Zvezda bolja od Arsenala i Fajenorda

H

Hhh

pre preko 2 godine

Ali najviše izvozi. Hahaha zar se ranije dok su bili drugi nije pričalo druga najbolja škola
p

pa dobro

pre preko 2 godine

partizan je razvojni klub nase zemlje.Nesto kao dortmund u nemackoj.Najbolji timovi ne prodaju svoje igrace poput bajerna.Zato zvezda od 2017 ima kostur tima manje vise slican tu je tajna uspeha.A ne oni koji prodaju leonarda posle jedne sezone i tako u krug.Da sve bude crnje oni se time ponose
D

Dale23

pre preko 2 godine

Terza bi prodao Mađarima rođenu majku iz Vrbasa, da je ovi hoće. Nema koga da proda od Radonjića, pa pilićari sa Česima, Mađarima.
4

4801

pre preko 2 godine

Ovo ja pricam sto gpdina, kod partizana je kvantitet u pitanju.Znaci izvozis kao krompir i sve.A oni umislili da su druga skola u svetu posle Ajaksove.Nemaju igraca u ligi petice u vaznom timu(ako si vec takva skola gde je takav igrac?).
n

nba

pre preko 2 godine

Cek ,kako najvise iz Partizana u ligama petice?? pa mi imamo ovde vjecitog sampiona svemira i 4 titule zaredom ,nevidjenu dominaciju?? a da to je onaj tim cijeg igraca ne bi iz 2 kineske lige kupili ako nije u pitanju kombinacija kao Boaci, a da to je ta ekipa .
G

Gost442

pre preko 2 godine

Svaka čast brate za komentar! Potpisujem

Cz

pre preko 2 godine

Cek, pa zar niste najbolja skola svih vremena i ikada u svemiru ? Pa cek, zar ajaksova skola nije za vas mala maca ? Pa kako to da ste tek neka 6-a skola u evropi ? Zar vam nisu pricali da ste prva u svijetu ? Svi su protiv vas i lazu samo da vi ne bi bili najbolji. Partizanu sve titule i pehare treba dati jer oni su pravi
d

d.g.

pre preko 2 godine

Za Vlahovića ste se baš oparili i dobro procenili situaciju.
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

@nba To je onaj tim koji igra 5 godina uzastopno evropu, od toga 2 puta uzastopno LŠ, i dva puta proleće u evropi a kako stvari stoje biće i treći. To je onaj tim koji je jedini na svetu u istoriji fudbala ušao u Ligu Evrope od 1. kola kval. i dočekao proleće u istoj. To je onaj tim koji je pobedio Liverpul budućeg svetskog i evropskog šampiona sa 2-0. Taj klub je vezivao pobede u domaćoj ligi ali se dokazivao i u evropi, kao što je i ove godine, ne vezuje pobede u Super Ligi a kada naleti u evropi na neki klub malo jači od kisele vode bude isprašen.
G

Godzila

pre preko 2 godine

Na top nivou igraju samo Sergej i Vlahović ali on ne igra u top klubu, za sada. Tadić jedino igra na top nivou i u top klubu. Uskoro će to biti i Kostić, Milenković i možda Ilić iz Verone. Ostalo je suvi prosek.
G

Gostic

pre preko 2 godine

Samo jos Nemanju Gudelja dodaj na Spisak i sve si tacno napisao
R

Realnost

pre preko 2 godine

Evo samo da navedem da je PFC dok je bio sampion prodavao sljedece igrace: Obradovic-Saragosa, Rukavina-Dortmund, Savic-Man. City, Jovetic-Fiorentina, (Nastasica ne racunam-nije igrao nista za PFC, kao ni Sulejmanija), Ljajic-Man UTD, Tosic-Man UTD, Mitrovic-Anderleht, Fejsa-Benfica, Milenkovic-Fiorentina, Mihajlovic-Herneven, Pantic-Celsi, (Radonjica ne racunam) Pavlovic-Monako, Skuletic-Lok. Moskva, Miljkovic-Braga, Sasa Markovic-Kordoba, M. Jvovanovic-Wisla K, Saponjic-Belgija cini mi se, Vlahovic-Fiorentina, A. Zivkovic-Benfika, L. Markovic-Benfika, Jojic-Dortmund, Ovaj mali sto je otisao sad u Man.CIty pa pozajmica Herenven, Petrovic-Blekburn. To mi je ovako na prvu , sto sam se setio. Takodje cu navesti da dok je PFC bio sampion, njegovi igraci su isli: Everton-Spal, Juca-Deportivo, Rikardo-lova, Leonardo-lova, Iliev sa 31. godinu u Wislu, Kleo-lova, Sadik-Almeria, Asano-protracen, Suma-protracen, Ivanov-Bazel, Abubakar sa 30 god. - lova, Djurdjevic-Oly, Diara-lova, Tagoe-protracen-nije otkupljen itd. itd. E sad zalosno je, sto ove love PFC nije vidio, od kojekakvih lopova koji su i danas tu kao i u CZV..Tako da braco, radujte se koeficijentu klubova, jer nam to olaksava posao za dalje, od love iz UEFA, svakako nemamo nista ni mi ni cigani...Molim za objavu komentara
G

Gost13

pre preko 2 godine

Onog trenutka kad shvatimo da kvantitet ne znači i kvalitet tek onda će naš fudbal krenuti napred.
h

hmmmm

pre preko 2 godine

a para od transfera nema nigde?!!!
A

Asad

pre preko 2 godine

Koliko od tih 69-56 fudbalera igra ozbiljnu ulogu u top 5 liga? Niko! Najzvučnije ime je Jović koji se vodi da igra u Realu, ovi ostali igrači su il druga liga il od 7 do 16 mesta na tabeli. Kod hrvata su to Inter, Čelzi, Real, Bajern... Nije sve u izvozu i Kina je najveći izvoznik ali puno toga nije kvalitetno.
D

DekiNS

pre preko 2 godine

Vlahovic, Pavlovic, Sergej.... nije bas samo Jovic, on i najmanje igra od svih
G

Gost75

pre preko 2 godine

Vlahovic, Milenković u Fjorentini i pride je Vlahovic najznačajnije ime jer je meta mnogih klubova a Jovic odsvirao svoje... Sergej Milinović Savic takodje u dobrom klubu
S

SMS

pre preko 2 godine

Sergej je igrao za Vojvodinu
S

Slaninar

pre preko 2 godine

Mi bi bili mnogo bolje kotirani da nam pola izdanaka ne igra u zvezdi.