Komentari na vest

Čik pogodi za kraj posta od godinu i po dana i Čelsijevo finale FA kupa (VIDEO)

K

K R O J F

pre oko 2 godine

Roman Abramovič NIJE RUS. Prestanite da ga sažaljevate
P

PVC

pre oko 2 godine

Odvaliće ih Liverpool od života, sa drugim timom ako treba. Koji crni Chelsea i fudbal bez pumpanja stotina miliona sumnjivog novca svake godine i ilegalne kupovine klinaca. Originalni plastikaneri se vraćaju gdje im je mjesto, malo prva, malo više druga liga
D

Deniz-Chelsea

pre oko 2 godine

PVC: Vidi se si nafurano dijete, koje je počelo da prati fudbal 2015 godine, kad se Liverpul počeo buditi iz zimskog sna koji je potrajao 30 godina(dok je Junajted bio strah i trepet ostrva). Postoje neki igrači koji su igrali u Čelsiju kad si bio vrv bijela tečnost kod tate. Npr: Đanfrako Zola, Gudjonsen, Dennis Wise, Roberto Di Matteo, Ron Harris, Keri Dikson, Bobi Tambiling, itd. Ali ti to ne znaš, ipak si počeo pratiti fudbal 2015 godine, ali bi trebao početi čitati, za to nikad nije kasno :)
P

PVC

pre oko 2 godine

Deniz, svaka čast igračima koje si naveo, ali vi ste bili lopate do 2003. i Abramovičeve love. Zamisli da je npr. Zvezda neko i nešto, isključivo na osnovu privatnih investicija zadnjih 19 godina, a do tada je, od osnivanja, 19 godina provela u drugoj ligi i 6 puta ispala iz prve lige? Rekao bi, sprdačina od kluba, zar ne? E, to ti je prijatelju Chelsea. Sada, kad više nema rublji ko zna kakvog porijekla, polako tonete tamo gdje ste uvijek bili.
O

Oko mene

pre oko 2 godine

Nije Čelsi nikad bio lopata, nego tim druge klase, što za engleske uslove nije mala stvar. Prvi evropski trofej je osvojio pre više od 50 godina, kup kupova. Meni su veći problem timovi poput Reala i slično, koji i pored ogromnih finansija, imaju večito pomoć sudija, to je veća plastika od svega drugog.
P

Podgorica - Nemanjin grad

pre oko 2 godine

Nikad nisam nista posebno simpatisao Celzi, al od kako su im uvedene sankcije zbog Romana, svakoj njihovoj pobjedi se radujem kao i pobjedi mog omiljenog kluba.
K

Kleo

pre oko 2 godine

Svaka cast Tuhelu, covek je za manje od godinu i po dana uveo klub u vec 6. finale.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Zanimljivo finale Liverpul-Čelzi......
G

Gost747

pre oko 2 godine

Svaka cast Celziju i Tuhelu.. Odlican trener.
E

Eeeeeee

pre oko 2 godine

Svaka cast Celziju, obzirom na probleme koje ima Roman i sam klub oko prodaje, jos jedno finale.