Komentari na vest

Čilavert ustalasao duhove: Maradona je bio predvidiv, a Mesi je nepredvidiv, to je razlika

J

JCDM

pre preko 2 godine

Obojica su, uz Pelea i Krojfa, obelezili svaki svoju eru kao najveci i s pravom ih gotovo svi strucnjaci svrstavaju u top 5 igraca. Mesi je bolji golgeter, Maradona je bio bolji kreator igre, mogao je ni iz cega da donese pobedu nekim suludim pasom ili driblingom, cesce nego sto to radi Mesi kada njegova ekipa ne dominira. Opet, Mesi ima argument da je jedan od najboljih od 2008. do 2021. za sad, Maradona je to bio od 1979. do 1990. Gledao sam obojicu i detaljno im pratio karijere i nikada necu moci da kazem da je jedan bolji od drugog, sem ukoliko Mesi pokaze neku neverovatnu formu u dresu Argentine kakvu za ovih 15ak godina ipak nije pokazao, a koja bi se merila s Maradoninom iz 1986. Mislim da je to u ovim godinama nemoguce. Sportski pozdrav.
i

istina

pre preko 2 godine

Maradona popularniji van terena ! Mesi je mnogo bolji fudbaler !
V

VERITAS

pre preko 2 godine

MESI JE ZA KLASU BOLJI ! MARSDONA DOBIO POPULARNOST SIBICERSKIM TRIKOVIMA ; BOZJA RUKA ,TRAVE , ........?!
v

vladan czbgd

pre preko 2 godine

Maradona je bog i ne može da se poredi sa drugim igračima,on pravi ekipu boljom nego što jeste i sa gomilom Indijanaca uzima trofeje,kao kad bi mesi ili ronaldo prešli u bolonju i postali prvaci italije i uzeli ligu Evrope
O

Objektivac

pre preko 2 godine

Jednostavno Mesi najbolji igrač svih vremena.Najveći madjioničar koji traje u vrhu 15 godina.Pogledajte polemike izmedju ljudi kad sednete negde svi koji poznaju fudbal i koji su ga igrali ili igraju se slažu sa ovim dok drugi koji mačku nisu šutnuli sa praga tvrde suprotno.Mesi je čista magija i talenat i pitanje je da li će se ikad više takav roditi i da konstantno traje.
U

UefaProLicenca

pre preko 2 godine

Vidim, bas traje posle odlaska CaviInijeste, sto bi rekao Andjus, ni onaj Mesi ni daj Boze, vidim i da se lepo snasao u PSG, svaka medju 5 najboljih svih vremena, ali najbolji nikako.