Čumić (© Star sport)
Čumić (© Star sport)

Crno-beli završavaju i Nikolu Čumića: Krilo dolazi bez obzira na ishod evropskih kvalifikacija

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.08.22. | 12:17

Tokom sledeće sedmice očekuje se da ga Olimpijakos pusti na pozajmicu

Razletela se uprava Partizana tek kad je njoj dogorelo. Prošle sedmice je brzopotezno reagovala dovođenje Andrije Pavlovića, mada se napadač povredio već na prvom treningu i neće igrati ni revanš sa AEK-om, zatim krenula u misiju povratka Adema Ljajića, a usputno završava posao sa Nikolom Čumićem.

Višenedeljni pregovori na relaciji Beograd – Atina privode se kraju i velika je verovatnoća da će uskoro krilni napadač zadužiti dres crno-belih. Čelnici Parnog valjka uspeli su da se dogovore sa Čumićem, što je u startu bio lakši deo posla, jer je Užičanin odmah pokazao želju da doše u Humsku, posle čega se prešlo na iscrpan dijalog sa rukovodstovm grčkog prvaka. Svi su izgledi da će i tu naći kompromis, jer su minulih dana u Pireju popustili pred željom igrača da se vrati u otadžbinu, iako su isprava hteli da ga pošalju u neki od tamošnjih klubova na pozajmicu.

Izabrane vesti

Taj vid saradnje će biti uspostavljen sa Partizanom, Nikola će se staviti na raspolaganje crno-belima do narednog leta, a onda će se vratiti u Olimpijakos, s kojim ima ugovor do juna 2024.

Ono što crno-belima predstavlja ohrabrenje jeste što im je, navodno, Nikola Čumić, u razgovorima predočio da će doći svakako, bez obzira na ishod kvalifikacija za Ligu Evrope ili kasnije Lige konferencije. Bivši član Metalaca iz Gornjeg Milanovca i niškog Radničkog pokazao je veliku želju da dođe i bude zamena Filpu Holenderu, nedavnom potpisniku za mađarski Vašaš.

Još samo da Olimpijakos „upali“ zeleno svetlo. Pre ili kasnije, crveno-beli to učine, samo je pitanje tajminga kad će pustiti Čumića, pogotovo što ga nije licencirao za UEFA takmičenja. Zato je i nagovešteno kako bi Ilija Stolica mogao da ga ima u kadru već sledeće sedmice.

 


tagovi

Nikola ČumićNikola ČumićOlimpijakosFK PartizanLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara