Komentari na vest

Crno-beli žele da vrate Makija Banjaka: Tačno je, zvao me Partizan

D

Daki...

pre preko 1 godinu

cista glupost,pa ko ce od stranaca da ne igra da bi nam stopera igrao banjak
f

firmaNS

pre preko 1 godinu

Šta će vam sad Maki, kad ste onomad doveli štoperčinu Lalatovića... Jedino vam sad fali trener sa identičnim prezimenom, sa sve njegovim omnibusom.
Б

Буђо Илић

pre preko 1 godinu

Боље да доведемо Бањака и да задржимо Вујачића, а Саничанина да продамо, није ни Вујачић злато али ми некако улива више поверења од Саничанина
T

TRANGE-FRANGE

pre preko 1 godinu

Gosn nakupac, za Saničanina možete dobiti(0 €), koliko ste ga i platili... U fudbalu se LEŽARINA ne plaća.
T

Taribo

pre preko 1 godinu

Klasicna lopovska politika! Cim je stigla ponuda za vujacica, razmislja se kako da se dovede neko sa free transfera i stavi milion u dzep. Kvalitet ekipe je nebitan, jer takmicarske ambicije ne postoje. Zvezda je onog malog rusa platila 1 milion, sto ce mozda igrati tek za 1-2 godine, a mi svog najboljeg stopera jedva docekali da prodamo za iste pare. Posle ove uprave trebace nam nekoliko sezona samo da dodjemo u situaciju da uopste mozemo da pomislimo na trofej...
V

Vratite vi Sumu

pre preko 1 godinu

Banjaka vracaju da bi prodali Vujacica za milion njega platili 300 hiljada i njima iz uprave ostalo 700 valjada vam je to jasno
m

milittao

pre preko 1 godinu

ima i domaćih igrača na toj poziciji, sa Banjakom popunjavamo mesto stranca,što znači da bi u postavi visio neko od Andrade,Dijabate,Mening ili Rikardo. totalni promašaj s te strane bi bio dolazak Banjaka. štoperi trenutni su loši u ovom trenutku jer samo ispred sebe nemaju Šćekića i Zdjelara koji su pokrivali veliki prostor ispred 16m i zaustavljali rivale, to sada nemaš u liku Fejse i Andradea i zato naši štoperi ispadaju smešni....
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Андраде вам само попуњава место странца. Штопери су вам рупе.
m

makiiiii124567

pre preko 1 godinu

Covek igra levog centarhalfa a mag stanoje ga forsirao na desnom beku??????
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

Sta god kenjali u komentarima Maki je bolji stoper od svih koje imamo. Samo dodji Banjace gore biti ne moze.
N

NsBg

pre preko 1 godinu

Saničanin i Vujačić su za ovog doktori nauka!Smešno ko je "pojačanje"
M

Mile fuzbaler

pre preko 1 godinu

Ne znam,ali ja sam za to da se zove Đorđe Svetličić čovek dugo nije igrao,ali desetak sklekova i trbušnjaka, 5 čučnjeva i 3 kruga i eto ga u prvoj postavi.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Interesantno da na vestima o Partizanu 40 komentara sa sve Zvezdašima. Na Zvezdinim vestima preko 100 grobara plus 50 grobara Zvezdaša. Baš interesantno.
H

Huan Ignacio Rodriguez

pre preko 1 godinu

Dokle vise sa vracanjem igraca, jel moguce da nema neko da zna da dovodi neke druge igrace?
K

Kad je dosta?

pre preko 1 godinu

Podrška igračima, uprava napolje!
M

MarkoniPFC

pre preko 1 godinu

Voli da kiksira ali je Cavi licno za iznosenje lopte i pas igru u odnosu na Vujacica i Sanicanina a i oni vole da kiksiraju tako da ispadne da je pojacanje samo sto je stranac i sto je malo lud u glavu. Sta znam mislim da moze bolje, samo je pitanje da li hoce da daju pare ili da nas prave budalama opet..
h

humska.rs

pre preko 1 godinu

Mislim da je jedna od retkih gresaka prethodnog trenera sto se opredelio za Vujacica pre negoli za Banjaka. U ovom trenutku, ne znam da li je dobro da se vrati, pretpostavljam da bi onda trebalo ocekivati na terenu Markovica i Banjaka, meni su oni kao tandem fizicki slabi, a opet Sanicanin i Vujacic ove sezone su van ritma, iako nisu bili kako treba ni prosle sezone. Ali, onda da se proda Vujacic a da se dovede ne ni neki mek stoper kao Markovic ili Banjak a ne ni toliko stamen kao Sanicanin vec nesto izmedju pa onda da se kombinuje prema situaciji. Ovako sa dolaskom Banjaka, opet smo u situaciji ili da nam je jedan od dvojice najboljih stopera na klupi ili da ne odgovaraju jedan drugom, iako po kvalitetu Banjak zasluzuje da bude u 11.
G

Gost4

pre preko 1 godinu

Sjeti se da je Banjak pravio greske, kad je Vujacic dosao postugao je neke golove kao stoper za sezonu dao oko 5,6 pogodaka i bio igrac sezone posle glasanja navijaca.
h

humska.rs

pre preko 1 godinu

Na nivou na kojem su bili prosle godine, ja mogu da prihvatim da se Vujacic i Sanicanin smenjuju za jednog stopera. a da je drugi stoper bolji od obojice. A njih dvojica u tandemu su prespori,previsoki i preteski i imamo problem da stojimo duboko i pasivno a dodatni je problem od kako je Filipovic na desnom beku, onda imamo problem i po sirini.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Nemam nista protiv njega, ali ne vidim poentu da dovodis igraca koji nista posebno nije pokazao prvi put... Ali kakva je uprava, i u kakvom je stanju klub, nije ni cudo sto njega zvali, ko bi drugi dosao...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ne razumete! Oni ne idu nigde, čekaju da se "povika na vuka" stiša i nastavljaju dalje, do 2027. Moraju da prodaju, jer para nema! Agonija!
G

Grobar ⚫⚪⚫⚪

pre preko 1 godinu

🖤🤍🖤🤍
M

Makijan

pre preko 1 godinu

U kakvom je rasulu klub na svim nivoima kada igraca proglase viskom i prodaju ga. A vec sledece godine hoce da ga dovedu i smatraju ga pojacanjem. Cirkus Kolorado.
D

DonKyo

pre preko 1 godinu

Bolje Branimira Bajica da vrate. Ovaj je kiksara pored kojeg Sanicanin izgleda kao krsten stoper
D

Def

pre preko 1 godinu

Isti komentari i ovde i tamo.Po komentarima ni jedan igrac ne valja.Meni je bitno to da je Banjak licno Maldini za Sanicanina a u igri na male golice dobio bi sam 1 na 2 Sanicanina i Vujacica.Ova dvojica izgledaju kao da su batalili NFL pa presli na ovaj fudbal.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Banjak je bolji štoper od Vujačića i Saničanina. On nije igrao puno, ali da li se neko seća nekog njegovog kiksa? A igrao je i derbije, sasvim korektno. On bi bio standardan štoper, nego je Savo Milošević otišao a došao Stanojević, koji znamo kako se odnosi prema strancima. Banjak je odmah precrtan, Sadik je precrtan, Suma šikaniran, Asano pobegao.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Ja se secam dosta njegovih kikseva, samo sto nisu bili kaznjeni
Ž

Žexon

pre preko 1 godinu

I opet gluposti. Kako se to Stanojević odnosi prema strancima? Asana hvalio uvek i gradio igru po njemu, to što Vazura nije radio svoj posao ne možeš pripisati Stanojeviću. Sadik je svakako bio prodat ko god bio trener, jer je planiran bio za prodaju. Banjak bio kiksara, i PRODAT u KAZ (ne oteran). Suma birao kad če da trenira i igra...Kad je tako dobar, gde je sad? Oteran iz Katara, nema klub.
h

humska.rs

pre preko 1 godinu

Sadik je precrtan, tako sto je presao za koliko miliona u Almeriju, Asano pobegao u Bundes ligu jer nije placan, a sikanirani Suma ima problem sa tri cetrvrtine trenera u karijeri. Naravno, Rikardo, Menig, Kleo,Natho, Medo, Ivanov, Baebek, Eduardo, verovatno nisu stranci ili su mozda i oni sikanirani ?
D

Def

pre preko 1 godinu

A Mesi nije imao probleme sa trenerima? To samo ovde trener sme da otera najboljeg igraca .Zato je Stanojevic vodio Paok mezec dana.Verovatno i tamo hteo da dovuce Miljkovica jer razume crno beli dres.
B

Biće

pre preko 1 godinu

Pojačanje ako ne dođe...
B

Budak

pre preko 1 godinu

A dal da vratimo i Rnica? A dobro bi nam dosao i Nemanja Tomic!!!!
G

Gostxx

pre preko 1 godinu

ahahah, auu. sve bolje i bolje
S

SAČ

pre preko 1 godinu

A da uprava pokaže bar malo ambicije i da pregovara sa nekim krštenim igračima? Sava Aranđel Čestić je slobodan, od iskusnijih Jagoš Vuković, mada je gan. Da ne spominjemo Žana Armela Kana Bijika ili Ekvelea Mangu, Sijandu Ksulua, koji bi za naše uslove bili Taribo Vest u Lotarovom mandatu.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

A priznaj da izmisljas imena sad,jel' da?
K

Ko-kosarka

pre preko 1 godinu

Jedino ispravno sto ova uprava moze da uradi je da podnese kolektivnu OSTAVKU.
y

yorz

pre preko 1 godinu

stranac koji dolazi, mora da pravi razliku, štopera njegovog kvaliteta ima i medju domacim igračima koji igraju širom evrope u klubovima poput kairata!
T

Tommy Vercetti

pre preko 1 godinu

Znaju li u Partizanu išta da dovedu, a da to nije POVRATNIK? Ili da nije za DŽ? Jeziva transfer politika. Posebno u trenutku kad ima već dovoljno stranaca. Treba da sedi neko od nosilaca na klupi, da bi igrao Banjak?
G

GostGGgaga

pre preko 1 godinu

Zar nije Sale Katai povratnik,Srnic? hmm
g

gost978

pre preko 1 godinu

Katai, Milunović, Srnić, Kanga, Boaći..samo malo razmisliš pre nego napišeš glupost
T

Tommy Vercetti

pre preko 1 godinu

Uporedi njihove povratnike i naše povratnike. Katai, Srnić, itd. To nisu igrači kojima je karijera u padu, pa su došli da je podižu u Zvezdi. A mi smo postali socijalna ustanova za primanje penzionisane dece Partizana. Dolaze igrači bez utakmica u nogama (po godinu i jače), vraćaju se kad nemaju gde.
П

Прдуле

pre preko 1 godinu

Баки Мањак
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Komšije do sada sam verovao da ste u kanalu ali sada sam siguran da ste u provaliji!!!
o

obican

pre preko 1 godinu

Ovaj da se vrati? Bolje da moja zena pojaca partizan nego on.
I

Igor78

pre preko 1 godinu

Samo ako nisu normalni. Partizan treba da forsira Ilića u domaćoj ligi, a za Evropu ima Saničanina i Markovića. Zar nema krštenog štopera u Srbiji koji nije gori od ovog Banjka? Dečno ništa pokazao nije, ama baš ništa
N

No.1

pre preko 1 godinu

Da li Pfk plaća milion Sočiju za odlazak Vujačića, nije mi jasan taj deo?
G

Gost4

pre preko 1 godinu

Skrajnuo ga Vujacic taj period jer je igrao odlicno, cim je krenuo da igra Partizan je manje golova primao po mecu i od te sanse Banjak nije dobio priliku logicno. Nije mi jasno komsije dovode fudbalere po 1,5,2miliona placaju a mi vracamo Banjaka za 300k uzas. Gomilamo fudbalere u odbrani a napad nam je jos gori, pavlovic ce da debituje u februaru, Daca Pantic prima plati a ne igra, a golove ko ce da postize ne zna se jos.

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Дача Пантић не игра јер се још опоравља, да је здрав био би главни играч ... А што се тиче Бањака, њега је Станоје избацио из екипе је ми се уклапао у тим, па је силом прилике играо Вујачић, који је доста лошији играч од Бањака, како тактички, тако и технички, једино у чему је бољи, то је у прављењу грешака
G

Gostpp

pre preko 1 godinu

Nije ga skrajnuo Vujačić nego ga je oterao Stanojević!
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Nije mnogo pokazao u Partizanu, ali ruku na srce nije puno ni igrao, nekako je bio skrajnut...Na osnovu onoga što sam video i koliko ja poznajem fudbal (ne kažem da sam nepogrešiv i najbolji poznavalac), mislim da je Banjak neuporedivo bolji od svih štopera koje imamo. E sad, problem jeste sto je stranac, pa bi morala da se sprovodi neka rotacija prilikom sastavljanaj ekipe zbog ograničenja...Mada, okreni-obrni, kako se naša uprava ponaša i ambicije koje imamo, upitne su za samog Banjaka, da li uopšte da dolazi u klub sa takvom atmosferom i razvojem situacije...
S

Stranci u odbrani

pre preko 1 godinu

Odavno nemamo standardnog stranca u odbrani, ja od kada pratim Partizan, a to je unazad 15ak godina, mislim da na bekovskim pozicijama nikad nije bio stranac. Secam se stopera Bugarina Ivanova koji je odskakao, posle otisao u Bazel cini mi se i odmah se tesko povredio. Uprava forsira strance u ofanzivi a od nasih domacih jedino sto je valjalo u odbrani su Ostojic, Milenkovic i Pavlovic da ja pamtim. Nijedan bek nije nikada otisao u jaci klub nakon Partizana i nijedan nije bio kompletan igrac.
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Bili su svojevremeno bekovi Žonsa, Enake, Monir, ali nisu ostavili neki značajniji trag...
S

SAČ

pre preko 1 godinu

@Dexaman Možda i najbolji bek u prethodnih 20 godina bio je stranac, Ifeani Emeghara, samo imam utisak da smo ga olako pustili.
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

@SAČ Slažem se. Igrao uglavnom kao levi bek, a desnonog. Njega sam smetnuo sa uma skroz...
O

Oktopod

pre preko 1 godinu

Taribo West je komandovao odbranom u LS pod vodstvom Mateusa, i igrao je kao u najboljim danima iz vremena provedenog u Interu. To je recept, proveren i prekaljen stranac koji bi uz igru obucavao mladje igrace...
G

Gost grobar

pre preko 1 godinu

Kuku meni kukuuuu
G

Gost888

pre preko 1 godinu

Ovi ce sve da prodaju jos dok mogu i napune dzepove a onda za jedno mesec dana ce biti bezanija iz kluba...a ostaće rusevine!
d

darkok

pre preko 1 godinu

Samo bi totalni idiot mogao da vrati ovog cirkuzanta,a druga stvar on je stranac i treće boljih Srpskih štopera može se naći u našoj ligi i za manju platu ovi skroz izgubili kompas.Uprava Napolje!!!!
H

Hehehe

pre preko 1 godinu

Nisam provalio ni da je otišao iz partizana