Aleksandar Popović (© Star sport)
Aleksandar Popović (© Star sport)

Crno-belima ne smetaju prazne tribine: Kao da je prijateljska utakmica

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.02.23. | 17:26

„Ukoliko budemo uradili ono što trener bude tražio od nas nadam se da ćemo ostvariti veliki rezultat“, kaže golman Partizana

Za Partizan je gostovanje u Moldaviji značajno sa sportskog i ekonomskog stanovišta, nudi im se šansa da prođu u osminu finala Lige konferencije i prvi korak ka tom cilju pokušaće da ostvare u Kišinjevu. U okolnostima na koje su navikli.

Odlukom tamošnjih vlasti, kako bi se smanjio rizik od incidenata, utakmica u četvrtak igraće se bez navijača. U slučaju crno-belih nešto na šta su već navikli, pa bi i to mogla da im bude prednost.

Izabrane vesti

Biće kao prijateljska utakmica, ali smo već nekoliko mečeva na našem stadionu igrali bez publike. Znamo kako da igramo bez prisustva navijača. Spremni smo“, samouvereno poručuje golman Aleksandar Popović.

Nije Partizanu stadion Zimbrua na kome se meč igra nepoznat, jer je na tom mestu leta 2020. pobedio Sfintul u kvalifikacijama za Ligu Evrope, mada je morao da igra produžetke i slavio tek pogotkom Bibarsa Natha

Tad nisam branio (među stativama bio Vladimir Stojković, op. au). Ne znam kako da odgovorim na to pitanje, ali znam da je Šerif dobra ekipa. Znam da imamo kvalitet i borićemo se za što bolji rezultat. Dobar je Šerif tim, znamo da je poslednjih sezona ostvario dobre rezultate u Evorpi, iskusan je, znamo njihov stil, znamo šta želimo da uradimo i ukoliko budemo uradili ono što trener bude tražio od nas nadam se da ćemo ostvariti veliki rezultat“.

Dosta su Moldavci promenili ekipu u odnosu na jesen kad su završili treći u grupi Lige Evrope, iza Sosijedada i Mančester junajteda, a ispred kiparske Omonije.

„Još nismo pojedinačno analizirali fudbalere, ali su brzi, snažni, šutiraju iz raznih pozicija, dosta koriste centaršuteve. Tek ćemo na dan meča pribeći individualnoj analizi“.

Biće to prvi meč Partizana posle 0:4 sa Mladosti GAT.

„Teška utakmica, ali smo je već zaboravili. Sad smo motivisani, kao uvek u Evropi. To je bio loš danas za nas, nije nam bilo lako, međutim, moramo da gledamo napred“, dodao je Popović.


tagovi

FK PartizanAleksandar Popović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara