Komentari na vest

Crno-belima ne smetaju prazne tribine: Kao da je prijateljska utakmica

P

PetarL

pre oko 1 godinu

Pazi, dao si izjavu koja nema smisla, ali si istovremeno ukazao i na niz problema u Partizanu. Prvo, smatram da si najslabija karika tima jer odbranom ne komanduje najbolji stoper, vec golman. Premlad, bez dovoljno kvaliteta (ili u slucaju mladosti - talenta) da bi imao autoritet da drzis odbranu i komandujes. Lukac je i dalje broj jedan za mene. Bar u aktuelnom timu Partizana. Dalje, pricas o Serifu bez imalo pojma ko danas igra za Serif i od koga prijeti najveca opasnost po tim i tvoj gol. Utakmica nije za 15 dana, igra se danas, a sve i da je izjava od ponedeljka, neprofesionalno je reci da cete tek gledati analizu. Znaci, ako je to slucaj, Petric je zreo za otkaz i vise nego sto sam mislio. Na kakvom su nivou analize protivnika? Kako se Partizan sprema za naredni mec i kada? Ovo sve mi ne sluti na dobro, pa makar ostvarili i obe pobjede u ovom dvomecu. Mnogo toga skripi u igri, a vidim i da stvari van terena ne idu kako treba, pa otud igra i ne cudi. Sto se, pak, igre tice, kako ocekivati vise od ovako skromnog sastava? Ima u prvih 11 igraca za klupu Partizana kog bih rado pogledao, pa mozda i 2-3 za prvih 11, ali sve je to u prosjeku jako, jako tanko. Uprava da stavi prst na celo i ne trazi zrtveno jagnje u Petricu jer on prihvata sve. Ako imate imalo dostojanstva, prepustite klub nekome ko ga voli i ko ce osim taljenja uraditi i poneku dobru stvar za klub. Partizanu svejedno srecno u Moldaviji mada se dvoumim sta da im pozelim jer svaka pobjeda znaci korak unazad po pitanju odlaska uprave kluba.
T

This

pre oko 1 godinu

Igrate partizani bez krila i već treći put gubite utakmicu
d

dragan 68

pre oko 1 godinu

Oni su na to navikli i na svom stadionu imaju svega do 1000 gledalaca
t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Pa zar Pop, od milosti, nije bio projektovan za mestu u reprezentaciji?
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Kakav je ovo kikser od golmana... Svaka izjava mu ista, sta da radimo, zaboravili smo, pa sta ima veze, i sl...
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Pa Partizan nasu ligu i kuci igra pred skoro praznim tribinama :-)))))
J

Jagnjilo

pre oko 1 godinu

Niste naglasili ovo ´´Prolece u Evropi´´ da dobije na znacaju.Kao da igraju prolece u LE ili LS a ne u trecerazrednom takmicenju. I to je jedan od problema Partizana. Sto sami sebe lazu da su oni kao neki jak tim jer igraju prolece u LK a ustvari pravi pokazatelj njihov je da su ispali od raspale Larnake u dvomecu i da vec tri godine ne mogu da se domognu LE.
D

Danac

pre oko 1 godinu

@Jagnnjilo Ma da brate u pravu si. LK je trecerazredno takmicenje a LU je najkvalitetnije svjetsko- fudbalsko takmicenje zato i ne cudi sto Partizan tu ne moze dobaciti jer sta je 12 Partizanovi Grupnih faza UEFA takmicenja u poslednjih 25 god. naspram 7 koje ima CZ. I sta znaci .(nista) Partizanovih 12 bodova u najtezem dijelu UEFA takmicenja u NOKAUT FAZI, duplo vise od CZ. A da li ste zaboravili izjavu Terzica Z. kada se CZ borila protiv Monaka za 3-ecu poziciju i LK, ali je na zalost izgubila ukpnim rezultatom 1:5, kada je izjavio da je i LK ozbiljno takmicenje gde se zaradjuje isto veliki novac ( par procenata manje ) i bodovi kao i u LU.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Šta će smetati, svake nedjelje su praznije i praznije. To je navika. Najbolje da se ugasi ova sramota od kluba koji sam nekad volio.
P

Pjer Karden

pre oko 1 godinu

Rugala se ruga rugi a mi kao igramo pred punim stadionom,da se ne skupe građevinski preduzetnici na severu po službenoj dužnosti ne bi bilo ni 2,000 ljudi.
t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Gradio bi i ti, al niti imas pare, niti imas skolu.
A

Ahha

pre oko 1 godinu

Ajde sad posto si se isplakao idi i prati kosarku jer vi se lozite samo na kosarku hahaha
l

lauderdale

pre oko 1 godinu

Sto bi im smetalo kad uglavnom i igraju pred praznim tribinama...
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

I kad igrate kod kuće sa navijačima, kao i da ih nema... Reci do kraja majstore.
N

Normalno da im nesmetaju

pre oko 1 godinu

Oni su na to navikli
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Navikli su oni na prazne tribine
G

Gost123

pre oko 1 godinu

“Kao da je kod kuce!”
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Pa kako da im smeta, stalno igraju pred praznim tribinama...
E

Evo me

pre oko 1 godinu

Pa oni navikli na prazne tribine i kod kuce jer znate oni se loze na kosarku hahaha
I

IstinA

pre oko 1 godinu

Bajkovic je za ovog Popovica golmancina, time je sve receno.