Komentari na vest

Crvena Sofija i teorije zavere - još dve pobede dele Sašu Ilića i Tufegdžića od titule

G

Gosthjk

pre 11 meseci

Deluje da je Ilic dobar trener. Steta samo za onaj ogroman ispad u poslednjoj utakmici sa Cukarickim
a

ahahh

pre 11 meseci

Nije to ispad, rodjace, vec postenje koje ga je skupo kostalo!!! Zato cemo uvek biti na dnu fudbalskom!
G

Gost200

pre 11 meseci

@Gosthjk Koliko znam u utakmici koja je "ispad" Saša Ilić je igrao nerešeno sa Partizanom i direktno uticao da Partizan ne bude više 1. na tabeli. Normanlno da može da mu bude teško posle toga, je l zabranjeno? Lalatović da je bio u istoj situaciji naredio bi svojim igračima penal da skrive samo da Crvena zvezda pobedi. Ali, sve je to u redu, samo neka Saša Ilić radi, za početak neka osvoji titulu u Bugarskoj, pa u bolju ligu, samo polako, ima šlifa za trenera.
G

Gost 356

pre 11 meseci

O kakvom ispadu se radi? Rekao nešto pogrešno, ili se nekom zamerio?
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Koje poštenje? To što je namerno hteo da oslabi sopstvenu ekipu da bi izgubio od Partizana? Ili to što je i na terenu pomagao Partizanu? Ne, to je ispad, da li navijački, da li pod nečijim uticajem, ali njemu je Partizan kriptonit. Kad nema Partizana, nema ni problema. @Gost200 - Lalatoviće je više puta igrao protiv Zvezde, uzimao joj bodove, tako da lupaš gluposti. A Ilić je svoje igrače terao da izađu sa terena da ne kradu vreme, dodavao loptu Partizanovim igračima da brže izvedu prekide, a o namenskim izmenama da se oslabi tim je iluzorno i govoriti. Tek o izjavi nakon utakmice gde mu se tresu ruke, a konferencija za novinare je posebna priča, gde on kritikuje sudiju što njegovom igraču nije dao crveni (iako nije ni trebalo, odusdio sve po pravilima), i da je Partizan trebalo da pobedi. To što je on uradio, nikad niko nije. Ispad samo takav, ogroman ispad.
П

Пфк Бгд

pre 11 meseci

Капитам острашћеност и све али ово је озбиљна гомила глупости. Човек је откинуо два кључна бода Партизану све друго је ирелевантно.
n

noleeeeeee

pre 11 meseci

Srecom igraci cukarickog mogu da slave kup da miljenicom vrhovnog vodje.
G

Gost200

pre 11 meseci

@Gosthjk Igrač Kovačević jeste bio zadnji igrač u odbrani, koliko znam kada zadnji igrač napravi prekršaj to je crveni karton, ako negde grešim u pravilima napiši kako je ispravno. Ugao kamere je očajan i ne vidi se šta se tu zbilo između Kovačevića i Rikarda, jedan pored drugog su u jednom trenutku Kovačević pravi jedan pokret telom kao skok a Rikardo pada, da li je došlo do kontakta kolenom ili stopalom, ne znam, neki drugi ugao kamere bi to razjasnio. Ako je kontakta bilo to je valjda crveni? Ako nije onda je to žuti za Rikarda zbog simuliranja ali nikako žuti za Kovačevića kako je sudija doneo odluku...Za izmene, upravo je taj Kovačević koji je imao žuti zamenjen u 81. minutu, Ndiaje u 90., Rakonjac u 81., jedino ne znam da li je izmena Čolović-Savić koja je načinjena u 66. minutu mogla da utiče na neko slabljenje Čukaričkog? Suština je da mislim da je Sale vodio pošteno tu utakmicu, a da su ga posle emocije preplavile, ali, on nije načinio neki prekršaj u samom vođenju utakmice pa da mu se nešto uzima za zlo. Bar to tako ne vidim.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Samo je izvadio Kovačevića koji je stavio Rikarda u džep, a ubacio Drezgića preko koga je Rikardo imao 3-4 šanse za 10 minuta. Na primer. A što se kartona tiče, ima malo razlike kad je poslednji igrač odbrane na ivici šesnaesterca, i kad je na centru. Naročito kad deluje da nije on taj koji inicira kontakt, već napadač. Preporuka je da kad poslednji igrač odbrane pravi faul na centru (ima zapravo tačna daljina od gola, koje ne mogu sad da se setim) da se ne daje crveni već žuti, jer je besmisleno dati nekome crveni karton za faul na centru, jer to što je on poslednji ne znači da neko drugi ne bi stigao napadača koji trči sa loptom u nogama. Nema potrebe da se praviš lud, ali stvarno, previše je informacija isplivalo, i o sastavu koji je hteo na početku da izvede, i da na poluvremenu promeni. A ponašanje tokom i posle utakmice samo pokazuje da nije emotivno spreman da vodi ekipu protiv Partizana, i da više radi za Partizan nego za ekipu koju vodi.
G

Gost200

pre 11 meseci

@Gosthjk Kovačević nije stavio Rikarda u džep kada mu je ovaj pobegao na centru i u još jednoj situaciji kada je Kovačeviću pretio crveni karton jer je već imao ovaj žuti. U drugom poluvremenu je bio sigurniji. Za poslednjeg igrača ima logike, ali ne znam da li je to pravilo, nisam upoznat sa tim. O teorijama zavere koji sastav je hteo Ilić da izvede pa nije, zaista je smešno pričati, niti je iko od nas bio u svlačionici Čukaričkog, niti pričao sa Ilićem niti sa predsednikom Čukaričkog ili kime već, taj sastav nije izašao, nego neki potpuno drugi koji je uzeo bod Partizanu, to je najveća suština svega. Ja se slažem da emocionalno Ilić nije dobro postupio ali ne vidim da je to tako strašno u ligi gde ljudi igraju 3 za 3, nameštaju svako kolo i prodaju utakmice za kilogram pečenja.