Komentari na vest

Crvena zvezda bez mrlje protiv večitog rivala, istorijski uspeh nadohvat ruke

B

Bocko Bocković

pre gotovo 3 godine

Neka pati koga smeta.
B

Bruka

pre gotovo 3 godine

Kao sto ni NIS nije drzavna kompanija, tako nije ni Gazprom gospodine imbecilu, pošto sam sebe tako nazivas, ali tebi objašnjavati sta je ad, drzavni udeo, vecinski vlasnik, kontrolni paket akcija je uzaludno pošto toliko mozga nemas.
r

rarat

pre gotovo 3 godine

Rusija nam krade prirodne resurse i kupuje dobru volju sponzorstvom Zvezde da bi tu kradju prikrila. Vi ucestvujete u tome.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Vidim 100 komentara, vecina sa tuzne strane Topciderskog brda))) Preliva se njihovo postenje sa portala raznih, ta cuvena grobarska glad za pravdom)))) Samo kada su smisljali cuvenu krilaticu 'zemlja voda vazduh' nisu patili od te boljke zvane savest..... Tako da braco cigani samo lagano, ne laje kera radi sela)))
E

Einstein

pre gotovo 3 godine

Ti verovatno nemaš više od 14 godina i ne razumeš šta se u ovom društvu dešava. Dominacija Crvene Zvezde u svim sportovima je samo posledica nenormalnih relacija u društvu. Međutim, postoji zakon fizike koji kaže da telo uvek teži da se vrati u ravnotežu, to će se jednom dogoditi i u sportu.
K

Kanga!

pre gotovo 3 godine

@Einstein, vratiće se kada tvoji budu napravili ekipu a ne prodavali i sav novac trpali u svoje dzepove. Pitaj njih i u košarci i fudbalu za ravnotežu a ne državu i AV. Na pogrešnu adresu se žališ.
E

Einstein

pre gotovo 3 godine

@Kanga! Ne gospodine, dobro znam na koju adresu se žalim jer ti koji su instalirani, ponavljam instalirani u upravu Partizana nisu tu slučajno došli. Imaju oni zadatak koga više nego uspešno izvršavaju. Sve je jasno, nema potrebe da pričamo u metaforama.
N

Njutn

pre gotovo 3 godine

@Einstein Dragi Ajnštajne, ne postoji takav zakon u fizici.
B

Bugarin 76

pre gotovo 3 godine

A da li moze da se objavi koliko je Partizan osvojio titula u ovom veku samo, poce od 2001 pa nadalje.
S

Sani Boj

pre gotovo 3 godine

Mrxx edukuj se malo, ako imas malo mozga kog spominjes, prvo Gasprom je drzavna kompanija Rusije, Petar Skundric ministar energetike je ispred drzave Srbije omogucio nevidjeno sponzorstvo Zvezdi, na ustrb zarade drzave Srbije, a aminovao Tadic inace po vama grobar. Tvoj mozak nema sta da ispituju jer je sve jasno.
i

imbecilu

pre gotovo 3 godine

Gasprom je kompanija, be drzavna kompanija!!!
M

Moreplovac

pre gotovo 3 godine

@Imbecilu Gazprom je u većinskom vlasništvu Ruske federacije (50.23%). Šta ti nije jasno? Naravno da je državna kompanija.
M

Marco

pre gotovo 3 godine

Sipaaaaj, nek boli jos jace!
P

Pomoćnik Redakcije

pre gotovo 3 godine

Ovo boli,sreća pa ne navijam za partizan..
G

Gostaaa

pre gotovo 3 godine

Da, partizan dobije 2,5 miliona, naravno, a zvezdi ispod ruke 25... nismo budale znamo svi sta se radi i kako ..
n

neshha

pre gotovo 3 godine

Izgleda da ti,ipak,jesi.
C

Cogito ergo sum

pre gotovo 3 godine

@neshha Našao ko će da komentariše i proziva. To više govori o tebi. Praviš se slep kod očiju, morala bez.
G

Gostv

pre gotovo 3 godine

sve je jasno... SNS
K

Kerle

pre gotovo 3 godine

Zvezda se ugasila u kosarci, vaterpolu, rukometu... Svi njihovi rezultati su nistavni u tim sportovima. Ne moze neko da se ugasi 3 puta u vaterpolu kao oni i onda da tvrde da je to isti klub. Po toj logici klubovi bi mogli svake godine da se ugase i izbrisu dug.
d

darkobg

pre gotovo 3 godine

Možeš slobodno da posetis sajt Lena i sajt Evrolige i videćeš da se i u vaterpolu i.kosarci Zvezda vodi od godine osnivanja 1945,dokaz da se radi o istom klubu,tako da tvoja prica ne pije vodu.. kmeci i kmekaces još dugo,dugo...
K

Kerle

pre gotovo 3 godine

Kakvi crni sajtovi... Kao da su oni autoritet toga. Zvezda se ugasila 3 puta u vaterpolu i tacka. Taj klub vise ne postoji. Kao sto ne postoji u rukometu i kosarci.
S

Sani Boj

pre gotovo 3 godine

Fudbal, kosarka, rukomet, odbojka, hokej na ledu , ragbi, Zvezda bolja u fudbalu i odbojci, dakle 5-2 za Partizan, i to u vreme u istoriji neviđenog uništavanja SD Partizan. Spominjete Tadica , pa on vam je 2010 dao sponzorstvo Gasproma, za 12 godina ste dobili duplo vise nego svi ostali zajedno. Ponosite se time sto vam je dat neograničen budzet u svim sportovima, ma bravo ljudi bez obraza.
M

Mrxx

pre gotovo 3 godine

Tadic nam dao sponzorstvo privatne kompanije??? Grobljarski mozak treba biti predmet naucnog istrazivanja... Kostunica nam je dao onda Tojotu kao sponzora.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

У финалу кошаркашког првенства Србије, ако ЈККП прође ружичастог мутанта, играће са једне стране тим са 27 спонзора(највише у историји балкана), са целокупним председништвом СНСа у свом УО, са буџетом на нивоу деветог евролигаша(по речима њиховог аутолимара на месту преЦедника), са братом државе на месту алфа и омеге клуба, са васколиким југословенством, са свиме што мрзе Србе... А са друге стране, институција и симбол српске кошарке, Црвена Звезда, сама, додуше није сама, њу гура најјача космичка сила у универзуму ДУЛОВА КАРМА и зато ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ
R

RT

pre gotovo 3 godine

Bata Andrej ti bio na utakmici zvezda Buducnosti hahahaha kako lazete,covek mrzi Partizan
S

Simbol raspada

pre gotovo 3 godine

Koliko ugalj kosta lozacu? Mislim da se u to bolje razumes.
P

Peristeri

pre gotovo 3 godine

Crvena Zvezda simobol srpske košarke???!!! Šta sve neću pročitati. Lepo su vam poručili navijači Makabija onomad "Who the fu.k are you".
l

lebovski

pre gotovo 3 godine

Dzaba kad su svi oni svesni,i u sebi znaju, da to nisu osvojili...
h

humska

pre gotovo 3 godine

Nece jos dugo samo polako.. Dok presednik nije poceo da pomaze Partizan, Partizan bio sampion u svim sportovima.. Samo jedan dokaz odnosa drzave prema Partizanu je vaterpolo klub, od sampiona evrope 2011 kad je Sns dosao na vlast, od 13 reprezentativaca iz svoje skole, od najtrifejnijeg kluba u evropi, posle 10 god Sns klub gotovo ne postoji..
G

Goli komšija

pre gotovo 3 godine

I to vam kriv sns i Vičko. Da, kriv je što vas nije ugasio davno nego vas finansira licence za evropu i 4/5 budzeta kako reče danas. Od vas se nije ni očekivalo da date završni ulaz i izlaz uvek ste to i krili koliko dobijate od drzave. Da bog da da ukine i vama i zvezdi finansiranje pa da zakantačite jednom zauvek.
B

Brele

pre gotovo 3 godine

D avam predsednik nije pomogao mogli ste da ugasite celo vase Zagi drustvo.A dokste krali ,otimali ,ucenjivali , pretili i gepekovali osvajali ate trofeje ,odkad nemoze te to propadate kao sto itreba da propadnete.A sto se tice 13 reprezentativaca ,mogli bi Sapisa i jos mnogo igraca da pitamo kako je bilo naradenje ili prelazis u mali klub ili neces da igras u reprezentaciju (sta mislis sto su dva starije brata Udovicic pobegli iz Srbije i Srpskog vaterpola) itako da to i nisu bili igraci koji su ponikli tu.Osim toga da je i bilo kom klubi poklonjen baze a da neplaca nista jos ubira prihode a drzava mu odrzava bazen iz budeta ucinio bi i vise nego vi i osvojio bi vise trofeja u vaterpolu,zato sad kad treba da placate kao i svi ostali ostaka od vas samo muda Marjanova i propast(jer vi niste navikli da placate nista a nesposobni ste sami da prihodujete i zaradite nesto bez drzave).A da nepricamo o otetom zemljistu Teleoptika vrednog nekoliko miliona eura i jos njamanje 30 miliona eura sto je drzava izdvojila za SC ,datim drzavnim sponzorima i placenim evro licencama.
n

naduvasnamjaja

pre gotovo 3 godine

Grobare)))
R

Rudna renta

pre gotovo 3 godine

@Goli komšija I šta to dokazuje što država daje Partizanu 4/5 budžeta? Da li nam to govori koliki je budžet Partizana? Zašto država toliko participira u budžetu Partizana? Zato što nijedna privatna firma ne sme da sponzoriše Partizan, zato što nijedno državno preduzeće bez miga sa vrha ne sme da pomogne Partizanu. Izračunaj ako si u mogućnosti koliko je 4/5 od 1 miliona, a s druge strane izračunaj 1/5 od 20 miliona.
P

Porucnik M.S.

pre gotovo 3 godine

Predsednici kosarkaskog i fudbalskog kluba Partizan su sporedni likovi u stranci ciji je predsednik i vrhovni bog jedan od najvecih mrzitelja svega sto je crno-belo.Kad bi kojim slucajem i uzeli titulu u nekom sportu predsednici neke sekcije Partizana morali bi kod vodje na ribanje i posipanje pepelom.Ova statistika jeste porazavajuca za SD Partizan ali je sve to ocekivano i normalno za onog ko ume da sabere dva i dva.
G

Gostvv

pre gotovo 3 godine

goli komsija pokri se usima, jer ako sns izadje iz s.d. zvezda vi cete se prvi ugasiti...
K

KOMAN

pre gotovo 3 godine

Jel Čeda na kraju ispržio prženice 😂🤣😂🤣😂🤣
u

ustanak

pre gotovo 3 godine

sistematsko unistavanje Partizana se nastavlja!
n

nemam reci

pre gotovo 3 godine

Budes prvak u 2 sporta to je zbog politike a kada partizan prvak u 5 sportova to je zbog talenta jel??? ludilo grobarsko...
V

Vidi vidi

pre gotovo 3 godine

A kad ste vi imali 13 titula u kosarci za redom i 6 u fudbalu bilo lepo a? Ima da dominiramo jos 10 godina, NAPRED ZVEZDA SAMPION!
G

Gost9

pre gotovo 3 godine

Zanimljivo je da navijači zvezde mahom ne osporavaju osvetu. A čudno je da su cigani sever tolike cvećke da ćutaše sve "one" godine. Nešto je trulo u državi Danskoj.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Kakva dominacija💪💪💪💪. Njihovim mukama nema KRAJA, pogrebnici nam opet L.. U J.. A.
D

Draza Valjevo

pre gotovo 3 godine

Resio prvorodjeni da obori sve rekorde da mu mezimica za vreme njegove vladavine napreduje na svim sportovima.
B

Brine

pre gotovo 3 godine

Šta se čudiš pa to ste vi radili dok je tadić bio vlast
M

Maximilijan

pre gotovo 3 godine

U pravu si i ti,u pravu je i ovaj Brine sto je odg na tvoj komentar... ali to nam na zalost govori da je kod nas politika 100 % u sportu,a gde je politika tu je i najveci kriminal! Kad su partizanovci na vlasti onda partizan dominira u svim sportovima, kad su zvezdasi onda crveno beli opet u svim sportovima! I tako ce biti zauvek... i zato se dzabe klinci prepucavaju oko toga... To nam je nazalost realnost...
z

ziveo

pre gotovo 3 godine

nas aca i sns.
k

koji ludi kompleksi

pre gotovo 3 godine

sta reci o grobarskim kompleksima...
e

e to je on

pre gotovo 3 godine

Kaze dao Partizanu 2,5 mil evra za licencu. Teski spiner i lazov. Koliko si dao czsns, ultra kopu i fmp2 ljigo ciganska. Tp nikad nisi rekao. Tako prica i da su nam plate ogromne hahahaha, ludjak leb te jebo.
K

Kuljtim Šalja Alb

pre gotovo 3 godine

Lipši od muke hehehehehe pogrebniku. Sredio vas Aca faca, ceo jsd. I tribinu vam je očistio.
G

Gost,

pre gotovo 3 godine

kakve veze ima koliko je dao Zvezdi,on je rekao za Partizan i ne vidim da neko demantuje.Mogao je da vam ne da nista.
n

ne verujem

pre gotovo 3 godine

grobarski botovi su zaista presli svaku granicu...
L

Lige bez brige

pre gotovo 3 godine

Stadion da se zove Aleksandar Veliki, kakav bre Rajko. Vladaćemo još deset godina, bićemo prvaci kad nam se može
g

grobarska bolest

pre gotovo 3 godine

Kaze navijac kluba koji je 6 godina bio prvak uzastopno ejjj 6 godina....
G

Grobari sns

pre gotovo 3 godine

Daj nam jos para Vucicu, inace cemo da te prozivamo.Kada nam dovedes skupog trenera ima da zacutimo kao u doba Trinkija
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

@Lige bez brige Nama nije dao za evro licencu već je pustio da Zvezda bude izbačena iz evrope, dok je partizanu platio evro licencu godinu posle toga koliko se sećam. Tako da, znate šta vam je činiti... Nekad se zvao jna, sad se zove ace vučića!!!
G

Gns

pre gotovo 3 godine

Od ove godine se gledaju derbiji a do ove se nisu gledali. Jadan je klub koji spominje odbojku vaterpolo a nisu uzeli titulu a rukomet jos smesnije jer su igrali play out alo rodjaci play out i jedva ostali a Partizan igra seha ligu. Povrh toga ragbi ne postoji u Sbiji. Kolike komplekse imate kada spominjete derbije u svim sportovima i to samo ove godine. Da li smete sve ovo da objavite za svih 10 godina unazad ili se racuna od pre duha koji hoda i posle duha koji hoda. Pa cak i dok je duh hodao drali smo vas u sve jednom sportu ali naravno do ove godine se nista ne broji. Puj pik nevazi.
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

crkni od muke :D
c

ciganske p....

pre gotovo 3 godine

Gasenje sd Partizan ce biti poslednji ekser na mrtvackom sanduku srpskog sporta.
S

Sta reci

pre gotovo 3 godine

kako placu glodari ahahahah zamislite da smo sampioni u svih 5 sportova a ne samo 2.... ne mogu da prihvate da smo bolji na terenu čak i ako se borimo za opstanak... kakvi odvratni licemeri
G

Gns

pre gotovo 3 godine

@ sta reci aj da te podsetim i na vaterpolo gde smo takodje bili prvaci drzave i evrope. A vi? I ti nekomr kazes da je licemer. Pa ako mozete dokazite da vredite vise od namestenih drzavnih titula. A ne mozete.. E j..
G

Gost za gnd

pre gotovo 3 godine

I mi smo,cak i u vise sportova od vas,takodje u dva sporta prvaci sveta,zato ne lupaj.
G

Grobari sns

pre gotovo 3 godine

Ziveo nas Ostoja i predsednik Vucic
T

Tuzni grobari

pre gotovo 3 godine

Sta bi nas jsd da nije Vucica kojeg reketiraju a ovaj im uvaljuje pare
g

grobarsko ludilo

pre gotovo 3 godine

glodari i ne čitaju vest, mi smo sampioni u samo 2 sporta a ne u svih 5....
B

Bari

pre gotovo 3 godine

Samo je Zvezda bitna, baš me briga za sve druge. Ugasićemo sve ako treba. Može nam se.
V

Virus1

pre gotovo 3 godine

Ugasiti lige, proglasiti Ciganiju za prvake svih liga u svakom sportu. I Srbija će da cveta. Čemu takmičenja kad se šampion zna pre nego i počnu.
S

SENDVIČARI234

pre gotovo 3 godine

Ciganima Terza sedma Zvezdina zvezda a Piski i Dejo ne mogu kafu da popiju u kafiću na stadionu. Za malo para i sendviča vi bi bre prodali sve, sutra ćete i Terzu
G

GSO

pre gotovo 3 godine

Hvala aci ultrasu sto dovrsava proces gasenja Partizana.
p

palite bre

pre gotovo 3 godine

pa sto onda prihvatate državne pare ??? koji ste vi licemeri
M

Max Alegri

pre gotovo 3 godine

Zato je valjda i njegov duh na Marakani toliko popularan, komsinica i njeni botovi su poznati kao grupacije koje ne misle svojom glavom nego za sendvicima iskljucivo
I

Idoli

pre gotovo 3 godine

Malo su dve slike Terze Mađije u kancelariji, treba je imati u svakoj prostoriji na Rajku, na tribinama, u ložama, skloniti ono Delije sa severa i staviti DUH KOJI LEBDI
S

Sumrak

pre gotovo 3 godine

Svetski prvaci u penalima, u ligi sklanjalice. Stvarno ste najbolji. Real, Barsa, Siti, Bajern i mnogi drugi da vam pozavide. Još vaša ikona Terza Mađija ukrade nepostojeću titulu iz 46...Otimajte, silujte. Vaše zlatno doba. Uživajte. Bićete prvaci još deset godina.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Suze su ok. Nije lepo lagati.
G

Grobari SNS

pre gotovo 3 godine

Hvala našem predsedniku Vučiću sto kupuje licence za evropu za nas pfc , bez njega ne bi ni igrali evropu.
g

grobar 23

pre gotovo 3 godine

dokaz grize savesti je ovaj kom..ono kad znas da klub tvoj samo zbog jednoig coveka sve osvaja pa bi botovanjem da izjednacis stvari...smehotrres..zna se ko ga drzi u kancelariji,zna se ko rec sa tribina o njemu ne kaze,sve je jasno,zna se da se taj necovek samo sa ljudima iz partizana svadja sto je simptomaticno?zna se da partizanovci gostuju po jutjubu a vi na nacionalnim frekvencijama
G

Grobari ljubimo noge

pre gotovo 3 godine

Nas KK Partizan nis mts hvala predsednik land rover globos osiguranje je tako napredan da nema vise mesta na dresu....
V

Vuckov duh

pre gotovo 3 godine

A ja ...gde sam ja...hmmm.
V

Vučko, hvala do neba

pre gotovo 3 godine

Nikada u istoriji sporta na ovim prostorima jedan klub nije bio država u državi.
s

sta reci

pre gotovo 3 godine

A partizan u svakom sportu bio sampion cini mi se 2010 a zvezda samo u dva sporta sada sampion...kakvi ste vi licemeri...
G

Gns

pre gotovo 3 godine

@ sta reci kada je partizan bio drzavni sampion u kosarci bio je i sampion EVROPE. Da ne nabrajam f 4 top 8 i tako to. A vi? Pametnom dosta. Ako nisi pametan ne vredi ti ni objasnavati. Pogledaj film koji je napravljen u evropi sve ce ti se reci. Kao sto je i serija jedna domaca objasnila kako sampion pobedjuje graficar. Mi smo drugi univerzum za vas a kada shvatite bice kasno po vas klub kako god se on zvao.
B

Bez stida i srama

pre gotovo 3 godine

Duh koji lebdi. Samo njemu zahvalite!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Bolje mu vi zahvalite, svi dokazi ukazuju da taj duh lebdi nad vama.
@

@95....

pre gotovo 3 godine

Ti ocigledno lebdis jedino izmedju sendvica i tastature.
G

Gost021

pre gotovo 3 godine

zna se ko je prvi u odbojci i rukometu vec godinama i mozda i najtrofejnije sportsko drustvo u najpopularnijim sportovima.SD.Vojvodina
s

sta reci

pre gotovo 3 godine

@Gost III @beograd na vodi @delije_sns i slično jedan te isti plaćenik pisao komentare...
b

beograd na vodi

pre gotovo 3 godine

jedini bot solakov si ti
S

Somborac

pre gotovo 3 godine

Ja kao neki objektivan navijac i pre sam ostavljao iste komentare..Crvena Zevzda se sistematski unistavala preko 10 godina i niko za to nije odgovarao,sada se sprovodi jedan tip osvete i isto se radi Partizanu,..sve je poltika,i pitanje ciji covek je na celu drzave..
S

Subjektivac

pre gotovo 3 godine

Svakom ko ima imalo mozga je to jasno. Samo mislim da je to trajalo od sredine 90-ih do 2012., tako da vise nekih 15-20 godina. Poslednjih 8,9 se vrsi osveta, a mislim da ce jos barem 10 potrajati. Sazaljevam one bolesne mozgove koji misle da je sav ovaj Zvezdin uspeh u kosarci, fudbalu i vaterpolu plod kvalitetnog rada, a jos vise sazaljevam one koji misle da su Partizanove devedesete i dvehiljadite dosle bez politickog unistavanja Zvezde i namestanja u ova tri sporta. O odbojci i rukometu ne znam dovoljno da bih pisao. Zanimljivo je svakako kako i jedni i drugi misle da su posebni, da se bore protiv sistema, kad se raspadaju kriva je politika, kad su uspesni sami su zasluzni, cak je i smesno koliko su obe strane brda iste. Tebi svaka cast sto to priznas. Sportski pozdrav!
N

Ne bih rekao

pre gotovo 3 godine

Objektivnodaleko vise se Zvezda unistavala.Troduplo vise.Ovo sa partizanom nije ni 20% toga.Zvezda trofej videla nije.Za vodu imala nije.Bukvalno.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kad Grobari diskutuju o osveti Zvezde. Kad se Zvezda unistavala slali smo SMS, prodavali grb i nosili su nam koseve. Kad se Partizan unistava on ima nikad veci budzet u kosarci a u fudbalu igrace 4-5 najjacih engleskih klubova. Oni Zvezdu jesu resili da uniste, ali nisu uspeli. Ovo sad nije osveta, vec jednaki uslovi. I sad se Partizanu zestoko pomaze, i ovo je samo i jedino njihova nesposobnost, a ne osveta. Dokaz je njihova utakmica od sinoc za koju nisu, niti ce da plate kaznu zbog publike, a Zvezda je iste veceri kaznjavana. Jer su navikli da muljaju, namestaju i kradu, i ne umeju posteno. Ili bolje receno, jednostavno ne umeju. Ni ovi nasi nisu mnogo bolji, ali su makar ljudi iz fudbala pa i umeju da naprave dobru fudbalsku pricu. Da sumiram, osvete nema, imaju iste uslove kao i mi. Samo sto nemaju pojma.
G

Gost9

pre gotovo 3 godine

@ne bih rekao Sa sve projektima evropske zvezde, Sagadinom, Pešićem, prosipanjem para, Vesićem, Čovićem, Džajićem bokserom...
b

beograd na vodi

pre gotovo 3 godine

dok su tu srpski naprednjaci i iskrene patriote nema zime za nas
M

Mikuli

pre gotovo 3 godine

Mislis na evropsku zvezdu , mislis na 52 miliona duga( potroseno 52 miliona) , mislis na gasprom, partizan vam je kupovao bronovickog , salasa, molinu , barkosa itd licemeri

Delija

pre gotovo 3 godine

Tacno tako, hapsili Dzajica, gasili struju, otimali igrace, ma da ne nabrajam sta sve, ovo sada je nista, slali smo SMS a oni se razbacivali na sve strane!! Na terenu nam rasle pecurke, secam se protiv Bayerna, igracima upadne noga do clanka u blatu, nismo imali nista, a oni sve, sada kukaju a kada se viorila zastava svemocnog na jugu uzivali su, kazem oni nama Dzaju ej bre DZAJICA , a mi njima velju.

PFC

pre gotovo 3 godine

Netreba KK Partizanu 5,6 miliona niti preko 10 kao Zvezdi da bi bio najbolji niti mu je to bilo potrebno dok su klub vodile legende samo je bilo dovoljno da ga vlast ostavi na miru i da dozvoli onima koji hoce da ga sponzorisu a dugovi su rasli i tako su ga unistavali i da bi tek onda kada su otisli Dule i Danilovic vlast je malo popustila ali kad je njihov Ostoja dosao onda su da bi zamazali oci ulozili novac da bi izgledalo kao da jednako pomazu a ustvari Partizan samo drze u zivotu da bi bio ponizavan.
S

Slao je sms

pre gotovo 3 godine

Brojcanik je slao jedino sendvice, koje tamani svaki dan.
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 3 godine

Ove godine su imali 4/5 budzeta pokriveno od strane drzave i ni to im nije pomoglo,ali opusteno,ubacice Ostoja jos koje Oko-Sokolovo da salje kazne ljudima da jos malo pojacaju budzet
G

Gost9

pre gotovo 3 godine

Reče duh koji lebdi, a nismo ga mi tako nazvali.
V

Vanja Grubač

pre gotovo 3 godine

4/5 od sto evra je 80 evra a 1/10 od 50 miliona je pet miliona...ali nisi ti dovoljno pametan.Ti znaš za rast BDP,za sendvic i za UPPRD
6

6665

pre gotovo 3 godine

Mislim iskreno da navijaci partizana ovim prozivkama Zvezdasa, oko AV, teraju ljude i koji nece da glasaju ubuduce za AV.Bas zbog nekog inata i bezobrazluka.
D

Djukela

pre gotovo 3 godine

Onda smo ga stvarno ugasili
6

6665

pre gotovo 3 godine

Iskreno dosta su iritantni grobari sa ovim prozivkama koje nisu na mestu.Ali ok!
K

Koan

pre gotovo 3 godine

Da se podsetimo. Klubovi SD Crvena Zvezda imaju osvojene sledeće titule:fudbalski klub prvak Evrope i Sveta,košarkaški klub, ženska sekcija, prvak Evrope, vaterpolo klub prvak Evrope, atletski klub prvak Evrope, karate klub prvak Evrope.Takve uspehe nema nijedno sportsko društvo u celom svetu. Toliko da se zna
@

@koan

pre gotovo 3 godine

Karate klub je bio i dva puta prvak sveta, to si zaboravio!
b

bruka

pre gotovo 3 godine

Partizan, prvaci u kosarci, vaterpolu, tenisu ako racunas Djkkovica, jer je deo teniskog kluba Partizan, a zenske sekcije me stvarno ne zanimaju, to okaci macku o rep
K

Koan

pre gotovo 3 godine

@Bruka Ako ne računaš ženski sport, objasni Milici Mandić da nije, na OI, prva osvojila zlatnu medalju za Srbiju. Uspesi Partizana, koje si nabrojao, su kako god brojao mnogo manji nego Crvene Zvezde.Đoković nije ništa osvojio takmičići se kao član Partizana. Toliko.
T

TokyoCZ

pre gotovo 3 godine

GOSPODIN! Nisam poznavao Terzica dok nisam slucajno pogledao jedan intervju. Gospodin covek, fakultetski obrazovan, elokventan, kulturan, potice iz porodice gde su oba roditelja takodje fakultetski obrazovana. 👍Posto je zavrsio ekonomski faklultet, zna covek svoj posao, veoma je sposoban za funkciju koju obavlja. 👌Uzdigao je Zvezdu na visi nivo a bice Zvezda jos i jaca. 💪 Znam da ce sad "grobari" da me prozivaju, 😂 neki ce da se smeju ali bas me zabole! 😂Znam da ce da pricaju u stilu Terzic ovo, ono, interpol, bla bla bla, 😂 ali za nista nemaju ni jedan jedini dokaz! 😉 Sad ce da pocnu stereotipnu pricu, kad ode Vucic, bice ovo bice ono... Hahahaaaa... 😂😂😂 Mogu i Zvezdi i gospodinu Terzicu samo da pljunu pod prozor i oni i onaj lik sto ih dva puta sedmicno lozi. 🤮 On Terzica najvise napada i siri izmisljotine a nije ga dostojan ni ljudski ni obrazovanjem. Kompleksas, koji nije ni priblizno postigao nesto u zivotu kao Terzic. 😎 Zato, NAPRED TERZICU, NAPRED ZVEZDO, SAMPIONI! Vratila se Zvezda gde joj je i mesto, kao jedini srpski klub koji je osvojio titule svetskog i evropskog prvaka! 💪💪💪 Zato, nek se Marakani vrate slavni dani....🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

@Tokijo.. Naravno, da kazes fala doktoru mega-alfa University of Braca Karic i povremenom saradniku medjunarodnih institucija, pardon, licu sa Interpolove poternice, i povremenog clana regionalnih kriminalnih klanova, koje ima svog spiritualnog duha koji lebdi iznad njegove direktorske fotelje...
G

Gost III

pre gotovo 3 godine

Hvala našem predsedniku Vučiću što je vezao ruke glodarima i što nam daje koliko zinemo. Terza mađija i Čovke legenda zaslužuju spomenike.
b

beograd na vodi

pre gotovo 3 godine

sta su se ovi grobari raskokodakali,pa normalno da ce nas delija gospodin aleksandar vucic da forsira srpski klub a ne zagrebacki ,putujte decki..nase vreme nece skoor proci ,srpska napredna stranka i C.zvezda jacaju svaki dan!
d

denula

pre gotovo 3 godine

Hvala predsedniče!!
s

sns_delija

pre gotovo 3 godine

Hvala ti duse koji lebdis

Delija

pre gotovo 3 godine

Gde su komsije prvaci? 🎮

Delija

pre gotovo 3 godine

Parni valjak na remont 🤣 tuzno je citati ovakvu vest a biti navijac partizana!!! Zveza ŠAMPION. PS: DOMINACIJA je tek počela 💪vama je preostalo samo da igrate 🎮🤪
G

Gost013

pre gotovo 3 godine

Hvala Aleksandru Vucicu. Zvezdine titule su melem za ovaj napaceni narod!
E

Ehhh

pre gotovo 3 godine

Partizan ni uz pomoc Naprednjaka ne moze da dobije Zvezdu. Dzaba vam sve
y

yorz

pre gotovo 3 godine

hvala predsednice do neba, ziv nam bio i vodio nas u nove dominacije!!!
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Red bi bio da sa budžetom čije su 4/5 obezbeđene od strane države opravdaju bar titulom u KLS, baš bi blam bio da Partizan sa "najvećim budžetom u klupskoj istoriji koji je u rangu Evroligaša" ne osvoji ništa.
G

Gost013

pre gotovo 3 godine

Je l to neki Čovićev spin? Pravdanje za brukanje u evroligi?
K

Kancer

pre gotovo 3 godine

Ne to je AV lično rekao danas, pošto vi krijete koliko ste uzeli od države.
K

Klasika

pre gotovo 3 godine

U odbojci i Rukometu se borimo za opstanak, (hvala drzavi) i ponovo smo ih ugazili u vaterpolu prosek , ponovo... u kosarci bez pola tima u kupu....