Nikola Vlašić (©Reuters)
Nikola Vlašić (©Reuters)

CSKA zacepio cenu za Vlašića, 35.000.000 evra previše za Rosonere

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.07.21. | 10:31

Posle Tadića otpala još jedna opcija

Kada je Hakan Čalhanoglu izdao Rosonere, obukao dres Intera i za crveno-crni deo Milana postao Juda, stvorila se praznina u vezi Milana i od tada Paolo Maldini intenzivno traga za novim kreatorom igre.

Kao prva opcija nametnuo se srpski reprezentativac Dušan Tadić, ali je ofanzivac Ajaksa jasno stavio do znanja Rosonerima da ne namerava da promeni sredinu. Primoralo je to sportski sektor Milana da proširi vidike i okrene se ka drugim rešenjima.

Izabrane vesti

Milanov plan B je Isko Alarkon, ali su paralelno vođeni razgovori i sa hrvatskim reprezentativcem Nikolom Vlašićem. Žuri se Milanu da što pre popuni rupu i premosti odlazak Hakana Čalhanoglua. Ipak, dovođenje novog kreatora neće biti lak zadatak. Moraće da se polupa kasa.

Gledali su sa San Sira izvesno vreme ka Moskvi, ali im se nimalo nije dopalo ono što su čuli od pregovarača CSKA. Zacepili su Moskovljani cenu, Nikola Vlašić neće otići iz ruske prestonice za cifru ispod 35.000.000 evra, koliko mu iznosi otkupna klauzula.

Vratiće se Rosoneri na polaznu tačku i pokušati da ubrzaju pregovore sa Real Madridom oko transfera Iska, pošto bi Vlašić bio jača investicija. Dugo je Andalužanin želja Rosonera, pao je u drugi plan u Kraljevskom klubu i izrazio želju da ode, a za Iskov transfer bi Milan morao da izdvoji oko 20.000.000 evra. Znatno povoljnija opcija od Nikole Vlašića.

Možda Splićanin neće završiti na San Siru, ali je sve izvesnije da će ovoga leta napustiti Armejce. Tamošnji mediji pišu da je interesovanje za bivšeg igrača splitskog Hajduka pokazao Real Betis. Vidi Manuel Pelegrini hrvatskog reprezentativca kao idealnu zamenu za Nabila Fekira, o čijem odlasku se sve više govori u Andaluziji.



tagovi

Nikola VlašićMilanCSKA Moskvaletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara