©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Odoše tiketi s Barsinim X ishodom

Vreme čitanja: 4min | sre. 26.02.20. | 08:10

Pogledajte ko vam je 25. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

ČELSI - BAJERN (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:3
Prošle sezone najbolji fudbal u Evropi igrali su Englezi (finalisti Lige šampiona i Lige Evrope), a kako je krenulo u 2020. Nemci su podneli kandidaturu da im preotmu status dominantne kontinentane sile. Borusija iz Dortmunda je tukla Pari Sen Žermen, RB Lajpcig slavio na novom Vajt Hart Lejnu, a da se zna ko je prvak države, ko vlada Bundesligom od 2013, na brutalan način pokazao je Bajern. Za razliku od ekipa koje mu drmaju tron u domaćim okvirima, praktično je već osigurao plasman u četvrtfinale elitnog kupa, rezultatski siguran, a igrački spektakularan na Stamford bridžu, ostavivši Čelsiju ceduljicu sa posvetom – mnogo smo bolji. Konačnih 3:0 je dovoljno za bezbrižan revanš u Minhenu 18. marta, a nedovoljan da iskaže razliku u klasi. Pročitajte opširnije u izveštaju.

VBA - PRESTON (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0
Na papiru derbi, na terenu dominacija Vest Broma. Konačno se tim Slavena Bilića vratio na pobedničke staze, uspeo je da nakon one crne serije poveže nekoliko dobijenih utakmica, a dobru seriju je večeras nastavio protiv Prestona. Već prvo poluvreme tokom kojeg su Robson-Kanu Livermor postigli golove nagovestilo je šta nas ovde čeka, a sve je bilo jasno nakon crvenog kartona Fišera iz 64. minuta utakmice. Dovoljno za tri boda i čvrst stisak prvog mesta na tabeli.

OKSFORD - AKRINGTON (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 3:0
Nastavlja Oksford da gazi sve redom u trećem rangu u Engleskoj. Nakon uverljive pobede i petarde protiv Vimbldona pre samo sedam dana, usledio je trijumf protiv Ipsviča u gostima, a sve je danas zaokruženo još jednom ubedljivom pobedom protiv Akringtona. Gol Henrija još iz 13. minuta utakmice pripremio vas je za slavlje, a šampanjac ste već mogli da otvorite na početku drugog poluvremena kada je Tejlor duplirao vođstvo. Do samog kraja videli smo još jedan gol ovog fudbalera, te zaokruženog keca na vašim listićima.

BLEKPUL - BOLTON (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1
Mnogo drame, ali na kraju veliko slavlje. Namučio vas je večeras opasno Blekpul, iako je imao vođstvo još od uvodnih minuta prvog poluvremena. Taj gol koji je postigao Ronan u 13. minutu poništen je u 88. minutu od Brajana i činilo se da tiketi idu ka kanti. Međutim, kao junak je iznikao Djuzburi-Hol, koji je pogodio u poslednjem minutu regularnog dela i postao vaš heroj. Par je ipak zaokružen na pravi način.

PORTSMUT - MILTON KINZ (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 3:1
Čuveni Portsmut ne odustaje od sna da ponovo zaigra u Čempionšipu! Na "Fraton parku" je večeras gostovao Milton Kinz, koji sem dobrog prvog poluvremena nije mogao da pruži apsolutno ništa više. Već u četvrtom minutu nastavka Markis je doveo domaće u novo vodstvo, da bi Harnes u nadoknadi zacementirao pobedu, koja je bila izvesna nakon isključenja Morisa kod gostiju koji minut ranije.

PRECRTANO

NAPOLI - BARSELONA (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:1
Đenaro Gatuzo je uzeo najveće cigle koje je mogao da pronađe i podigao zid ispred Davida OspineKike Setjen je naredio tiki-taku i Barsa se vrtela u krug bez mnogo smisla. Na kraju i Napoli i Barselona čekaju revanš u okolnostima koje im ne stvaraju nelagodu. Ali ni jedni ni drugi nemaju mnogo čime da se pohvale posle remija od 1:1 na San Paolu. Pročitajte opširnije u izveštaju.

KARDIF - NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 0:1
Notingem je prekinuo užasnu seriju protiv Kardifa posle punih osam godina! Kardif je protiv Šumara imao niz nepobedivosti od deset utakmica (od kojih su dobili devet), ali večeras je konačno došlo vreme da se Forest slavi u Velsu. Junak je bio Tijago Silva, koji je u 49. minutu utakmice postigao jedini, ujedno i pobedonosni pobedak za goste.

LUTON - BRENTFORD (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:1
Luton se vraća u život! A to je vest koja se definitivno nije dopala vašim tiketima večeras... Gađali ste dvojku na Brentford, bio je to sasvim realan pokušaj, s obzirom na to da se gosti bore za ulazak u plej-of, ali nije se sve iscrtalo onako kako ste vi isplanirali. Naime, sve je krenulo naopako posle gola Baptista još u devetom minutu, da bi baš u poslednjem minutu prvog dela igre Krani doveo Šeširdžije na 2:0. Do kraja smo videli samo utešni pogodak gostiju, koji je postigao Votkins.

ŠRUZBERI - TRANMER (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:3
Tranmer je još uvek "živ", mada je do opstanka još dugačak put... Nadali ste se ovde laganoj pobedi Šruzberija protiv davljenika, ali je on zaigrao odlično i nakon prvog dela igre imao je dva gola prednosti. Uspeli su Pijer Lang za šest minuta u nastavku između 56. i 62. minuta da vrate domaće u život, ali je hladan tuš usledio u nadoknadi kada je u 95. minutu Bleket-Tejlor doneo trijumf gostima. Šteta za tikete.

SANDERLEND - FLITVUD (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:1
Izgleda da Džoi Barton i dalje voli da zakuva čorbu ljutom rivalu. Legendarni fudbaler više ne igra za Njukasl, ali je večeras kao trener Flitvuda uspeo da ograniči Crne mačke na samo jedan bod. Ruku na srce, mogao je i morao da pokupi sva tri, jer je njegov tim od petog minuta vodio golom Mekeja. No, Sanderlend se nekako spasio u sedmom minutu nadoknade preko Pauera. Naravno, nedovoljno da se izvade vaši tiketi.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara