Foto: Starsport
Foto: Starsport

Čuka otvorila kapije: Počela podela karata za utakmicu sa Sumgaitom

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.07.21. | 11:41

Brđani spremni za prvi evropski izazov u sezoni

Nakon sezone pauze na internacionalnoj sceni Čukarički će duelom protiv Sumgaita zakazanim za sutra od 20 časova otvoriti novo poglavlje u klupskoj arhivi, a povratak u UEFA takmičenja bio je povod Brđanima da otvore kapije stadiona za sve zainteresovane.

Rukovodstvo kluba sa Banovog brda odlučilo je da ulaz na istočnu tribinu bude besplatan, pa je ulaznice za susret drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija moguće podići na blagajni stadiona danas do 17 časova, kao i sutra od 12 časova do početka utakmice.

Izabrane vesti

Jedini uslov za preuzimanje karata predstavlja posedovanje identifikacionog dokumenta, a jedna osoba može da podigne najviše četiri ulaznice.

Revanš u Azerbejdžanu zakazan je za 29. jul, a u slučaju da eliminišu Sumgait Brđani će se po prvi put plasirati u treće kolo kvalifikacija jednog od evropskih kupova. Belo-crni su prethodno četiri puta učestvovali u kvalifikacijama za Ligu Evrope i sva četiri puta zaustavljani su u drugom kolu.

Podsetimo, jučerašnjim žrebom u Nionu odlučeno je da pobednik dvomeča Čukarički - Sumgait na narednom koraku ukrsti koplja sa boljim iz duela Hamarbija i Maribora.



tagovi

Čukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara