Komentari na vest

Čukarički dobija ubrzanje: Vratio se Samjuel Ovusu

F

FM’d

pre gotovo 2 godine

Ozbiljno pojacanje za Čuku! Valjda ce se uigrati do Evrope, lepo skockan tim, steta ako nista ne naprave u Ligi Konferencija.
M

MarkoniPFC

pre gotovo 2 godine

Odlican igrac bas, samo oni sada imaju 4 igraca na desnom beku neko mora da se proda ili da ode na pozajmicu. Tu su Ibra, Savic, Colovic i Colic prva trojica su otprilike ravnopravno delili minutazu prosle sezone ali sada je drugacija situacija jer je Owusu definitivno bolji za nijansu od svih njih. Nije mnogo igrao prosle 2 sezone ali je klasa u svakom slucaju. Samo je pitanje da li planiraju iskusnijeg napdaca da kupe ili pozajme a sve druge pozijice su im ok popunjene tesko da mogu da nadju nekoga ko je pojacanje.
B

Brdo

pre gotovo 2 godine

Savić nije išao na pripreme, verovatno odlazi. Čolić se nije proslavio, mogao bi da bude treća opcija i za krilo i za desetku, pa da upiše neke utakmice
g

gost...

pre gotovo 2 godine

Najbolje krilo u ligi! Ogromno pojacanje za Cuku. Sportski pozdrav!

geostartraca@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Pa baš da je najbolje ne bih rekao,ali možda najbrže uz Bukarija. Kako god bilo dobar je to igrač pogotovu za Čukarički.
P

PaziCukaGazi

pre gotovo 2 godine

Biće drugi lagano, a crna gromada jedino može da se nada da im drugo mesto sačuva Bjeka predsednik:)))
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Bjeka se u fudbalu pita ko i moja baba.
s

stanex

pre gotovo 2 godine

Bravo, odlična vest.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Ako iko (ikada) pomrsi racune "vecitima" u nasoj ligi, to nece biti ni Cukaricki, ni Vojvodina, ni Radnicki Nis. To ce biti Backa Topola (TSC) jer su nezavisnisni, i jer se ne ustrucavaju da se suprotstave Zvezdi i Partizanu.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Baš su nezavisni. Gazda im je Orban, a on prijatelj Vučiću. Kada zatrebaju bodovi Zvezdi prijateljstvo će doći do izražaja.
M

Mao Molina

pre gotovo 2 godine

Vaša paranoja ide do toga da mislite da predsednik jedne države zove predsednika druge države da dogovore jednu utakmicu

cvbc

pre gotovo 2 godine

@Archie@ Tebi ozbiljno nesto fali prvo kada kazes da im je gazda Orban a drugo te gluposti koje mogu da izazovu svasta ne znam zasto Mozart objavljuje a neke obicne komentere ne pusta. I da jeste gazda a nije posto je to nas klub i ako bude srece razbice monotiniju pa uzeti titulu ili kup za pocetak a onda da krenu i neki drugi klubovi. Ali bas ce neko zvati da urgira u tamo nekoj ligi da puste Zvezdu... Sta sve hoda ovom zemljom napcenom pa dobro smo i ovde gde smo sada
Љ

Љубан

pre gotovo 2 godine

Ово је већ одлично појачање, браво
G

Gost355

pre gotovo 2 godine

Top pojacanje, bravo