Komentari na vest

Čukarički upalio motore: Evropa u fokusu, traje potraga za krilom, u planu i filijala

P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Fk Cukaricki= KK Mega! Kupujem prodajem!
B

Belgrano

pre gotovo 3 godine

Svaka cast Cukarickom na organziaciji i funkcionisanju kluba, jedni su od vrlo retkih u Srbiji koji imaju neku organizaciju. Medjutim infrastruktura im je na sramotnom nivou i zalosno je sto ne postoji savez koji ce to dovesti u red. Nedopustivo je da su nazovi stadioni kao njihov dopusteni u LLSL, neverovatno je da se dozvoljava da jedan klub postoji samo i iskljucivo za prodaju igraca a da dinar od toga ne vrate u infrastrukturu. Samim time oni nista bolji nisu od nekog Javora ili Surdulice.
G

GostCuka

pre gotovo 3 godine

Druze pre kritika na racun infrastrukture Cukaruckog moras znati da je problem u sportskom drustvu koje blokira svako ulaganje u stadion. Vlasnik je dobio FK Cukaricki na 99 godina ali ga opstruisu iz SD Cukaricki i iz biciklistickog kluba Cukaricki. Inace bi vlasnik to sredio do sada siguran sam. Ja zivim na 100 metara od stadiona da ne bude da nesto lupam i izmisljam. Suvise je tu zamrsena prica, sto se kaze nasa posla. Pogledaj samo kako izgleda pomocni teren sa vestackom travom, reflektorima i tribinom pored stadiona.
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

Ništa oni specijalno ne rade,isto to je radio Ranko Stojić sa Radom,uzimao za džabe mlade igrače za koje u Zvezdi i Partizanu nisu obraćali pažnju od silnih stranaca i kasnije iste dobro prodavali Zvezdi i u inostranstvu,Rad; Milivojević, Mitrović, Drinčić, Čukarički;Kovač, Savić, Kembel,Birmarčević, Radonjić, Jovanović,nekog sam sigurno ispustio ali to je njihov sistem,nih rezultat ne zanima samo preprodaja igrača i bogaćenje Obradovića, Matijaševića, Milosavljevića i Stručnog štaba....
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

ma da nista specijalno...prodadose jednog za milion i drugog za 3 pa ti laprdaj
G

Gost 123

pre gotovo 3 godine

Uzmite Zivojinovica iz Proletera, najbolje levo krilo u ligi, kad se već Zvezda i Partizan neckaju i dovode skupe strance....
i

iskreno

pre gotovo 3 godine

decko je cuskija
G

Gostbg11

pre gotovo 3 godine

Nazalost razocarala me Cuka , klub bez ikakvih ambicija, samo servis za prodaju igraca , nista vise...
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Ne kontam, a kakve bi ambicije oni to trebali imati? Mislis da bi ikako i ikada mogli vise od treceg mjesta? Pa doslovno je u Srbiji zakonom propisano ko mora biti prvi i drugi, ovi ostali su tu samo da glume protivnike.. I sta onda da se muce, igraju malo Evrope, zaradjuju, izbacuju klince i ekstra im. A to je svakako maksimum.
s

suti samo suti

pre gotovo 3 godine

sta bi ti majke ti ?? to je biznis i covek ga vodi dobro
B

Banana

pre gotovo 3 godine

Dobar klub ali mi nije jasno sto ne naprave mali stadion kao Gornji Milanovac ili TCS.Savez bi morao svima da da ultimatum rok od 2-3 godine pod hitno da naprave ili totalno renoviraju stadione kao uslov igranja Super lige.
D

Da razjasnimo

pre gotovo 3 godine

Tebi i svim ostalima koji stalno ponavljate kao papagaj isto pitanje. Obradović je vlasnik fudbalskog kluba ali ne i zemljišta ono je u vlasništvu opštine koja neželi da da građevinsku dozvolu za renoviranje. Za tebe i ostale neupućune pošto niste informisani ili neželite da se informišete već samo kritikujete unazad pet-šest godina postoji projekat i maketa kako bi izgledao novi stadion koji bi imao sve četiri tribine i kapacitet od 12.000 mesta (sadašnji kapacitet oko 5.000). Inače FK Čukarički je najorganizovaniji klub i jedini je klub u zemlji koji nema dugovanja prema zaposlenima štaviše i u vreme trajanja vanrednog stanja niti jednom fudbaleru niti jednom zaposlenom nije smanjena plata već su svi dobili ceo iznos iako nisu imali radne obaveze. Informiši se kako žive zaposlenici radnici u Zvezdi i Partizanu (ne igrači, treneri , fizioterapeuti...) ako neznaš reći ću ti zbog neplaćenih računa izbacuju ih stanova, isključuju im struju, popisuju im imovinu, bilo je i pokušaja saomoubistva vešanjem, neki su se nastradali za vreme velikih poplava prijavili za TV emisiju Radna akcija ali im je od uprave klubova onemogućeno pojavljivanje (ovo što sam nabrojao izgovorio je sportsko-politički novinar Dejan Anđus u svojim autorskim emisijama KCN sport na Kopernikus televiziji na početku svake emisije kao uvod imao je svoje izlaganje od 15-20 minuta a potom razgovor sa gostima, a ponovio je i kao gost na SOS kanalu u emisiji Total Soker kod Nebojše Petrovića kao i u još nekim emisijama na kojima je gostovao). Napred ČUKA tvoji malobrojni navijači (to su starosedeoci Banovog brda i okolnih naselja) su prezadovoljni učinjenim jer ste ponos Čukarice i što se ime kluba ne nalazi ni na jednoj listi kao tim koji je nameštao rezultate (pominju ga samo par desetina balavaca koji se nerazumeju u fudbalu).
B

Banana

pre gotovo 3 godine

Da razjasnimo@ Sve si lepo opisao ali ako mu ne daju zemljiste gde je stadion sto ne kupi na drugu lokaciju i nek na pravi taj sa makete i kraj price a oni neka zadrze onaj krs.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

njih na Bernabeu da pustis oni ce opet imati samo 200 ljudi prema tome koja je svrha tog novog stadiona??
k

ko se drao iz loze

pre gotovo 3 godine

@ da razjasnimo...nisi u pravu .U Partizanu i zvezdi su redovna primanja , doduse onima sa sipke