Komentari na vest

Da li je 1.500.000 godišnje malo za ovakvog majstora? Riberi ostaje u Seriji A

D

De Michelle

pre preko 2 godine

Ugovor je potpisan na 1 plus 1 godinu. Automatski će se produžiti ako klub ostane u ligi.. Upravo počinje predstavljanje na Arechiju,preko 10 h navijača je na stadionu. Fenomenalan potez uprave kluba,ovo je neverovatan marketing. Za njim će sigurno još neko zvučno ime da dođe,to je sigurno. Na stranu trenutni kvalitet ekipe,Salerno je predivan grad za život,more i sunce.. Priča se da je prodaja kluba u poodmakloj fazi,ako je istina da su rođaci vlasnika PSG veoma zainteresovani, već u januaru će se praviti ozbiljna ekipa.. Muzika za oči i uši napaćenih Salernitana,ljudi su posle toliko godina patnje,smrti i bola zaslužili malo radosti..
G

Gost-

pre preko 2 godine

Pisalo je negde,da će gazda PSG-a preuzeti Salernitanu
G

Gost77

pre preko 2 godine

Pitanje treba da bude.. Dali je 1.5 miliona puno za čoveka koji ulazi u 39 godinu života....
r

rea

pre preko 2 godine

Nije. Ukoliko su u Partizanu i Zvezdi jedan Saša Ilić ili Nenad Milijaš mogli da igraju za 400-500 hiljada godišnje sa 35 godina, ne vidim zašto bi za jednu istinsku fudbalsku veličinu bilo mnogo milion i po?
G

Godtic

pre preko 2 godine

Ostaje u SerijU A… covece…
V

V.B.

pre preko 2 godine

Kakav majstor fudbala! Lotito do januara mora da proda klub a za nove vlasnike spominje se neki seik, tako da ako bude to zaista ocekuju se dobra pojacanja i nadam se da ostaju u eliti. Imaju odlicne navijace, koji zasluzuju da svoj tim gledaju sa najboljima.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa covece ovo ko Zeka milioner?!
P

Prel

pre preko 2 godine

Nije malo, ima milione i ovo mu verovatno pokriva zivotne troskove. Ali mislim da ovo nece izaci na lepu pricu, jedna ovakva legenda i uspesan igrac ipak nije navikao da igra u timu koji ce vrlo verovatno ispasti iz lige. Tako da mislim da ce odigrati manji deo sezone i ne bas slavno okoncati karijeru.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Ne lupaj lice... Čovek je legenda, ima para, Italija prelepa zemlja za život, šta ga briga igra fudbal jer voli, nema pritisak lagano za svoju dušu, a opet imaće jake utakmice
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Pa i u Fiorentini je gubio veliki broj utakmica.