Andi Delor i Kristof Galtije (©Reuters)
Andi Delor i Kristof Galtije (©Reuters)

Da li je ove sezone Nica – sigurica? Galtije doneo šampionski pelcer na Rivijeru

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.10.21. | 14:17

Dobar početak tima sa Azurne obale pod komandom nekadašnjeg trenera Lila. Brest bez pobede u prve četiri utakmice

Posle rastanka sa Patrikom Vijerom koji je preuzeo kormilo Kristal Palasa, Nica je letos dovela šampionskog stručnjaka Kristofa Galtijea, senzacionalnog šampiona Francuske sa Lilom protekle sezone.

Naravno, Galtije ne može s timom sa Azurne obale da ponovi taj rezultat pored pariskog drim tima, ali borba za Ligi šampiona je realan cilj. Osim Pari Sen Žermena, ostale ekipe u francuskoj Ligi 1 ne odskaču kvalitetom, razlike su minimalne. Primera radi, drugi je Lans, dok je Nica na četvrtom mestu. Nica večeras (21.00) dočekuje Brest, koji je sakupio samo četiri boda, i dalje je bez trijumfa. Biće to prilika za domaći tim da ostvari pobedu i makar na noć preskoči Marselj na trećoj poziciji.

Izabrane vesti

21.00: (1,65) Nica (3,80) Brest (6,25)

Gosti su oslabljeni za današnji meč, Brasije ima žute kartone i mora da pauzira, a van stroja zbog povreda su Siboa, Erel, Lasn i Finac Uronen. U domaćem sastavu, Galtije ne može da računa na Holanđanina Džastina Klajverta i Brazilca Robsona Bambu. Obojica su povređena, dok je Alžirac Atal suspendovan zbog kartona.

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Prošle sezone u duelima ovih timova domaćini su bili uspešniji. Nica je dobila sa 3:2 na svom terneu, a Brest sa 2:0. Nica nije poražena od današanjeg rivala na šest poslednjih utakmica na Alijanz Rivijeri (po tri trijumfa i remija).

---------------------------------

Sve utakmice francuske Lige 1 možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

FrancuskaFrancuska 1Francuska Liga 1Liga 1BrestNicaKristof Galtije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara