Komentari na vest

Da ste Milojević koga biste izabrali: Gobeljića ili Srnića?

C

Cimichanga

pre preko 1 godinu

Gobeljic i Srnic mogu biti u klubu kao bek ap pozicije i igraci koji odigraju 10 utakmica za sezonu kad treba da se odmori prvi desni bek i jedan od prvih 5 veznih i to samo ako obojica igraju za 100k godisnje. Sve ostalo je luksuz koji Zvezda sebi ne moze da priusti. Pri tom bolje je pruziti priliku dvojici mladih igraca nego da im igraci bez perspektive uzimaju mesto. Gobelja je odigrao dobro dve sezone i tad je trebalo da se proda...Pored njih imamo Krsticica, Spiridonovica, Pankova, Bena i Kulibalija kao prekobrojne i skupe igrace koji su takodje luksuz da borave u primaju plate a plate njih 7-ce iznose preko 2 miliona evra. Znate kakva 4 igraca se dovedu za taj novac...To su recimo Piero i Ceri iz Makabija koji nas izbacise (po 420k).
I

Istine radi...

pre preko 1 godinu

Svi ti koje si nabrojao nisu tu da poboljsaju igru Zvezde ,vec da Terza i kompanija uzmu procenat i jos vise se obogate.Briga njih za Zvezdu.
G

Ganzibel

pre preko 1 godinu

Bena, dovoljno dobar defanzivno da moze igrati u formaciji sa 3 stopera. I dovoljno dobar ofanzivno sa proigra Bukarija i centrira
К

Који Милоје

pre preko 1 godinu

Има ги разни...
B

Bez ikakve dileme

pre preko 1 godinu

Srnića! A posle Srnića Nikolu Stankovića. Nejasno je zašto je Gobeljić uopšte registrovan. Razloge novog ugovora još možemo da naslutimo, ali to mesto u ekipi, pogotovo u prvih 11, teško.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Toliko se Terzan uplašio da sad anketira javnost da nebi njega mogli da krive :)
G

Gosttezie

pre preko 1 godinu

Ni jedan, nije im vise mesto u Zvezdi! Proslo je njihovo vreme.
Н

Ноле

pre preko 1 godinu

Какав Саного !? Човек има 34 године каријера на заласку.На тој позицији се највише ради.И зато је требало довести Ада.Имаш младог и комплетног играча.Десни бек,леви бек па где је та омладинска школа !? Што се тиче грешака Срнића и Гобељића те грешке коштају једно 30 милиона евра.Нема више шта да траже у клубу.Када је француски новинар анализирао Кулибалија није му осим борбености нашао нити једну врлину.Мене притом занима где су га гледали Терзић и Мркела кад месецима није играо фудбал притом има 40.000 месечно.Ово око Мијаиловића није вредно ни коментара.
9

95

pre preko 1 godinu

A ko je registrovan u APR-u? Ko je popio krivičnu? Ima li nešto novo?
h

hehehe

pre preko 1 godinu

Zasto uopste odlucivati izmedju njih dvojice, trebalo bi da igraju zajedno.
A

Anangaranga

pre preko 1 godinu

Kako njih dvojicu kad nisu ista pozicija.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Krsticica.
D

Drag

pre preko 1 godinu

Bravoo redakciji za pravooo pitanje..Realno obojica igleda sluze za neke stvari, prvo- tala veceg dela plate, drugo pravljenje penala..to je realnost i niko me ne moze ubediti da je suprotno..Singapur i Hong Kong prsti od Terzinih crnih uplata..Toliko..
l

legende

pre preko 1 godinu

Ovaj tekst ja jajaci tekst koji sam ja pročitao zadnjih 5 godina. 2 legende
I

Idemo Pope

pre preko 1 godinu

I golmana Popovica bi pre stavio na beka od pomenute dvojice.
A

AAAA

pre preko 1 godinu

Ako mogu da biram samo između njih dvojice odlučio bi se da igram sa igračem manje.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Десни бек Панков!
M

Malo realnosti

pre preko 1 godinu

Kakvo pitanja, placi fudbale. Dva veoma limitirana igraca koji sem borbenosti ne mogu nista vise da pruze, limitirani u svim drugom segmentima. Najbolja solucija je da desnog beka ( ako igramo sa 5 pozadi ) igra Mustafa koji svojom brzinom moze da pokusa

Sasa Zivkovic

pre preko 1 godinu

Stankovića, u formaciji 3-4-3.
G

Gostnrjj

pre preko 1 godinu

igrao bih sa igracem manje, i tim bi bio bolji nego sa njima koji naprave penal ili upropaste utakmicu.
D

Dr.Ale

pre preko 1 godinu

Kao kad bi pitali ,,grobare":,,Vučela ili Ostoja?"Odgovor isti:,,Mrššš iz kluba!"
Z

Zvezda padalica

pre preko 1 godinu

Pitanje je na mestu, pošto se Milojević pita isto kao i mi koji pišemo komentare.
K

Kup

pre preko 1 godinu

Daj nekog trećeg...
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

Meni samo fascinantno kako je Gajic otisao dzabe. Kazu trazio veliku platu!? Pa ne produzis ugovor sa Srnicem i Gobeljicem i eto plate i za njega i za dva talentovana klinca na beku, neka ga menjaju, jedan ce da prodje. Nedas platu Gajicu a produzis agoniju sa ovom dvojicom🤦.
f

fw

pre preko 1 godinu

Gajic nista bolji od Srnica, a platu bi 4 puta vecu.. nema ni Gobeljic veliku platu.
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Mili sine ako ti je Gajic bolji od Gobeljica sport mijenjaj! Batali
A

Ambrozini

pre preko 1 godinu

@Prcko33 Gobeljic je najgori ikad u celoj ligi od njenog osnivanja. Deset mesta prazno pa ostali.
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Da sam na njegovom mestu radio bih i ćutao. Čovek se izjasnio da nam desni bek ne treba. Dolaskom Mijailovića će Srnić sa Gobeljićem to da igra a rezultati će da pokažu na čemu smo. Ovo što je do sad bilo, ne valja, ali ko zna. Nije mi jasan status Krstičića, Sanoga i malog Stankovića. Nadam se da ćemo se, uz svo dužno poštovanje, rastati sa Krstičićem, a da će Sanogu biti produžen ugovor. Stanković i Mijailović za prvenstvo, Sanogo i Ado za evropu, pošto je navodno takav dogovor, pare na ruke i dolazak na zimu. Pitanje centarfora takođe na zimu, Kulibali će da dobije veću minutažu i do tada će da pokaže koliko može ali nisam optimista. Desni bek obavezno, a Srnić ili Gobeljić da odu. Po mom mišljenju Bogdanović, Srnić, Krstičić, Spiridonović i Kulibali su višak. Pitanje Motike takođe rešiti na zimu. Ili minuti da igra, ili nema potrebe da ga drže. Dovesti desnog beka, Ada, napadača. Trener da uigra dve formacije, sa trojicom štopera i ovu koju smo najčešće igrali do sad. Sad smo nekako ni na nebu ni na zemlji.
G

Gost1990

pre preko 1 godinu

Kod nas se konstantno potencira kako je desnog beka tesko naci i kako je to deficitarna pozicija. U sustini nine tako, nego je uprava nesppsobna da nadje ifraca na trzistu, a treneri u omladinskoj skoli nesposobni da naprave jednog. Ja ne vidim ni u jednoj drugoj ozbiljnoj ekipi (a mi po uefinoj listi spadamo u takve) da gura stopere i vezne na beka. Cak je i Gobeljic dosao u Zvezdu kao vezni/krilni igrac.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Ne postoji bek ni za reprezentaciju. Navedi bar jednog. Stranaca možeš samo 4 da imaš, jer da ih kupuješ za Evropu a da ne igraju u Srbiji se ne isplati. Trošiti nesto beka na stranca opet te ostavlja sa limitiranim izborom na važnijim pozicijama. Sve je lako rešiti kad pišeš komentare olako, u stvari u praksi nije baš tako.
G

Gos

pre preko 1 godinu

@Drvo od trenutnih standardnih 11 u timu su nam stranci Bukari i Sanogo uz ponekad kad igra Kangvu i to je to. Ben i Kanga imaju naš pasoš kao što imaju i dvojno državljanstvo Dragović, Ivanić, Borjan... Kangva i Sanogo retko kad i igraju zajedno na terenu pa to znači da mi trenutno imamo u klubu uz njih 2 još Bukarija i Kulibalija kao strance, isključujući naravno onog Gruzina i Prutseva koji i tako jedva da ikad i uđu na teren (ovaj drugi nije ni ulazio). Znači imaš Sanoga i Kangvu koji retko kad igraju zajedno, imaš Kulibalija koji kad uđe ne mora da bude na terenu zajedno sa svima ostalima. Ima sasvim dovoljno mesta za stranog desnog beka, međutim tu nastaje problem jer tog stranog desnog beka moraš da platiš sem naravno ako ne planiraš da ti tu igra crni Srnić iliti Aksel Bakajoko
G

Gost1990

pre preko 1 godinu

Druze strancima pojacavas pozicije koje su ti najkriticnije u timu, jer oni treba da prave razliku u Evropi nebitno koja pozicija, po ovoj nasoj ligi je svejedno jer smo jaci za 2 klase od svih. Pa ovi sto,, krpe'' bekovske pozicije nas kostase miliona i bodova za koeficijent. Od Zandera, Gobelje, Srnica do Picinija. Da nisu za sicu prodati Ivan Ilic i Racic, mogli bi oni da budu vezni igraci, pa ti ta mesta ne bi zauzimali stranci. Koja je onda po tebi poenta kange i kangve kada ne mogu da igraju zajedno jer su isti tip igraca a zauzimaju mesto stranca? Nije poenta da li pisem od kuce ili sam mozda i fudbalskom poslu, nego logika i lose poslovanje.
3

367

pre preko 1 godinu

Obojicu. Trener ne sme da povladjuje publici prilikom sastavljanja tima. Moraju da igraju najspremniji, a ne oni koji ne mogu da disu posle 30 do 50 minuta igre. Takvih je u ovom trenutku, na zalost, nekoliko u sastavu Crvene zvezde. Zbog takvih dolazi do nenormalne potrosnje igraca koji zele da zatvore sve rupe koje se javljaju na bokovima i u sredini ispred naseg sesnaesterca. Samim tim dolazi i do pada koncentracije i neminovnih gresaka. Pomenuti igraci nisu zasluzili ovakav tretman dela navijaca Crvene zvezde. Zvezdu gledam, redovno dolazim na skoro sve utakmice, vise od 55 godina, jos od proleca 1967. i mogu da vam navedem mnogo vece kikseve nasih najboljih, legendarnih, igraca ali nikada reakcija publike nije bila tako losa kakva je, na drustvenim mrezma, u poslednjih desetak godina prema vise igraca. Isto se desava i u nasem KKCZ. Ovo je sramota, s obzirom na, veoma mali, broj ljudi koji danas redovno dolazi na stadion ili u halu da bodre svoj klub. Da se vratim na izbor igraca za sastav tima FKCZ: samo je jedan veliki Branko Stankovic - Ambasador !
S

Statler

pre preko 1 godinu

Tad nije bilo društvenih mreža, inače bi bilo isto. Najbolje bi bilo da obojiicu ostavi na klupi jer će u protivnom sigurno napraviti neku glupost. Treba videti šta je najmanja šteta, koristi sigurno neće biti.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Dao sam Vam pet pluseva gospodine. Vidi se iskustvo u komentaru.
F

Figueroa

pre preko 1 godinu

Mozzart se zaj...va sa nama...hahaha...od dva zla izaberi ono manje...ako cemo posteno gledano Srninjo pored svih katastrofa koje nam je nanijeo ima i pozitivnih rola(Krasnodar,Keln)...ali brat Gobeljardoooo...pamtice se "kanafa"protiv PSZ..sve ostalo..."kuku majci sto me ne pobaci"
G

Gostttt111

pre preko 1 godinu

I ja kazem Gobeljic,sigurno pre Srnica,nije los toliko koliko ga blatite
G

GABIGO.

pre preko 1 godinu

Pa onda mi kazi sad ti .u kojo formaciji smo igrali protiv Monaka ????
B

BABIGO

pre preko 1 godinu

Ne nego pankova kao treci stoper.erak i roda kao bekovi .erak je igro neka vise puta.bolje bi odigro od srne i goblene kao bek erak
k

kopajmo zajedno

pre preko 1 godinu

ceo sever stalno se veseli s gobeljom deliiiiiii ajdemo sada svi u glas , gobelji smo napravili ugovor i nije mali pa zato bice za sve nas....ale,ale ,ale ale,aleeeeeeee
e

esex

pre preko 1 godinu

4 5 1...erak desnog beka do centra a od centra desno krilo bukari..to je jedino logicno s obzirom da nemamo desnog beka..levo ista prica sa rodicem i mitrovicem..stoperi milun i drago..dobijamo turke,to je sigurno..
J

JT

pre preko 1 godinu

Ubio bih se.
p

predlog

pre preko 1 godinu

Trebao si ranije.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Na zalost mi nemamo desnog beka, zato ni jednog.
c

cjepka123

pre preko 1 godinu

Pečem prase kad oba odu iz zvezde.
M

Mogli

pre preko 1 godinu

Ni jednog. Nek igra Erak tu kad nema ko drugi, a Kangva u prvih 11.
G

Gost998877

pre preko 1 godinu

Pa kako rece trener: "Mi imamo desnog beka i on se zove Marko Gobeljic"...
U

Uplasio sam se

pre preko 1 godinu

kad sam procitao naslov. Bio bi dobar za neki horor film
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Gobeljic je za sve ove koje imamo trenutno a da mogu da igraju na poziciji desnog beka Zambrotta licno 😄 Nije sala uopste , svi koji misle drugacije nek ozbiljno pogledaju neki mec pa ce im sve biti jasno 😉

petarpekidimitrijevic@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ako je to izbor ,bojim se da je bolje da igramo sa desetoricom !
9

95

pre preko 1 godinu

Dje Ostoja? Jel u zatvoru?
M

Micas

pre preko 1 godinu

Izabrao bih KATAIA NA KLUPU !!!
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Stavljaj ti tvog Rikarda na klupu,pusti naše na miru.
M

Micas

pre preko 1 godinu

Mislim da je tvoj rikardo ! Zato i hvalis moje lezilebovice..
K

Klisa 1.

pre preko 1 godinu

Nijednog od ponudjenih,pre bi dao sansu nekom momku iz omladinske skole,naravno koji igra na toj poziciji!
a

aja napa

pre preko 1 godinu

SRNIC JE BEK DODUSE LOS AL NA SVIM OSTALIM POZICIJAMA JE GORI JOS, KACA GRUJIC JE PROPO OTKAD SE OZENIO DOTLE NIJE BIO TOLIKO LOS
K

Koba

pre preko 1 godinu

Kad ozenis pevacicu, opstina te sahrani.
S

Spisak

pre preko 1 godinu

Nije išao Stanković na put…
k

kangva

pre preko 1 godinu

kangva desno jedino on
П

Пихи

pre preko 1 godinu

Слатке муке...
g

gangula81

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahaha. Najduhovitiji komentar.
Ч

Чика

pre preko 1 godinu

Срнић није бек нити задњи везни, већ крило ( тренутно непотрребно ) те није ни чудо што човек има проблеме јер је цео живот играо ван нашег шеснетерца. Гобељић није фудбалер. Значи ако мора између њих двојице, онда Срнић. Али исто тако си могао да питаш и ко да игра д. бека : мустафа или кангва?
P

Pop1999::

pre preko 1 godinu

Stankovića malog bih izabrao
Z

Zeka Manijak

pre preko 1 godinu

Igrao bih sa 1 golmanom, 3 štopera pozadi, 3 zadnja vezna, 1 levim bekom, 1 krilom i 2 prednja vezna. Borjan, Dragović, Milunović, Eraković, Rodić, Bukari, Sanogo, Kangva, Kanga, Katai, Ivanić...špic nam ne treba očigledno, desni bek još očiglednije...samo štoperi i zadnji vezni i osvajamo LE kao Portugal EURO 2016!
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Ne mozemo se sa 4 pozadi sastaviti a ti bi igrao sa 3 😄 a pri tom nema ekipe u evropi da igra kvalitetno tako 😄
G

GABIGO

pre preko 1 godinu

Prcko33….onda kazi ti nama.u kojoj smo mi formaciji igrali protiv Monaka
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Brate moj to se nesto pokusavalo kao 3 pozadi , i ocito je da to ne mozemo igrati i ja ne znam ko se zavarava da smo mi uopste dobri bili ...Prvo i osnovno igras sa 3 pozadi , od te trojice dva spora zaista neozbiljno! 4 pod hitno ako mislis da imas ikakav rezultat , Gobeljica na desnog beka jer je ubjedljivo najbolji na toj poziciji od ovoga sto imamo u timu i bez filozofije trenera koji su konce pogubili skroz!
Z

Zeka Manijak

pre preko 1 godinu

@Prcko33 Fora brate...šala, zabava...ironičan sam bio 😉
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Koliko narod ne zna vise se ne zna ni sta misli ni sta je ironija 😄
G

Gost 72

pre preko 1 godinu

Počeo sa 10 igrača
Б

БоБ

pre preko 1 godinu

Када сам схватио да проблем десног бека постаје хроничан одлучио сам да помогнем свом вољеном клубу и направим га сам. Са 2 године сам га научио да правилно баци аут, са 4 да трчи праволинијски напред назад до изнемоглости, већ са 5 уме да дода лопту најближем човеку... Остаје нам центаршут и дефанзива и за 10 година стиже... Сигуран сам да ова управа (ако буде ту где јесте) за то време неће наћи бека, а бојим се да ће то и даље бити Срна и Гобеља.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Tako kad napuni 10 godina, obavezno mu pusti snimke Gobeljinih i Srnicevih gluposti i napomeni mu da to ne sme nikada da radi, cisto da se obezbedimo.
N

Nix125

pre preko 1 godinu

Gobeljić, bez razmišljanja. Nije dobar igrač, ali igra solidno od početka sezone, dok je Srnić tempirana bomba i psihički je u nokdaunu.
G

Gost fkcz021

pre preko 1 godinu

Vratite Nikolu Mikića, ili Marjana Markovića iz veterana, bolje su rešenje.. Imamo dva mlada beka na pozajmicama u 2. ligi, Glišića u IMT i Ilića u Grafičaru, kada već niste u stanju da 3 godine dovedete normalnog desnog beka, ne znam zašto ovim momcima niste dali bar šansu da se nametnu i prođu bar pripreme sa prvim timom..??? Ako ništa drugo, barem jesu desni bekovi.. Prestanite više da "izmišljate" igrače i pozicije, niste stručni da iskoristite ni to što imate..
P

Popps

pre preko 1 godinu

Gobeljića
V

Vlada 222222

pre preko 1 godinu

Ako bi morao da biram između njih igrao bi sa igračem manje.
M

Mito bekrijo

pre preko 1 godinu

Izabrao bih novog sportskog direktora i upravu
I

Ibrahima Gueye

pre preko 1 godinu

Kontam baš da je teško naći koliko-toliko solidnog desnog beka. Uprava je dovela Pićinija, ko bi rekao da se iz Valensije igrač neće snaći. Mislim da je upravu iznenadio odlazak Gajića. Nije igrao ništa posebno pa verovatno nisu verovali da će dobiti dobru ino ponudu. I kad je se to desilo ponudili su novi ugovor Gobeljiću iako navodno nije planirano da mu se ponudi i pošto se pojavila mogućnost povratka Milunovića, a Erakovića nisu uspeli prodati, on je pomeren na beka, a od pojačanja se odustalo...
G

GABIGO

pre preko 1 godinu

U FORMACIJI SA TRI STOPER..JA BI IZNENADIO TURKE I NASU JAVNOST..TAKO STO BI U STOPERSKU LINIJU STAVIO MILUNOVICA.DRAGOVICA.PANKOVA .KAO VIN BEKOVE RODICA I ERAKOVICA .TOE NAJBOLJE RESENJE .
A

Ahahahh

pre preko 1 godinu

Kako god ti zamislio na papiru, Ovo bi bilo -Baš iznenađenje , zapravo ne igrati sa tri nego sve iznenaditi i bukvalno igrati sa četiri štopera… a Murinjo, ima i žešćih od tebe!
D

Deda11

pre preko 1 godinu

Pankov??????? Erakovic WING BEK?????????????? PA DOBRO DECO DAL STE VI NORMALNI
G

Gabigo

pre preko 1 godinu

Deda. ..ne nego pankov kao treci stoper.erak i roda kao bekovi. Erak je najbolje resenje od goblene i srne.igri je dosta outa beka.moze to odigra bolje od njih..
J

Ja samo da pitam

pre preko 1 godinu

Jel ovo redakcija pita, ili trener, traži pomoć pošto ni sam ne zna koga da stavi u postavu?
K

KIMI 85

pre preko 1 godinu

Imas desnog beka u graficaru koji je bolji od obojice, mozda njega da probaju?
s

srnu

pre preko 1 godinu

Srnica
p

pesic na Klupu

pre preko 1 godinu

KULIBALI U SPIC OD POCETKA A PESIC NA KLUPU,DOSTA JE BILO NJEGOVIH PROMASAJA,COVEK JE SPIC ZA 3 LIGU!
K

Kuzmić car

pre preko 1 godinu

Kuzmić ostaje.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Izabrao bi obojicu. Što da ne. Gore ne može,a ko zna možda se ćurak okrene. Šta sad nek ide život. Kad ih trpimo 150 utakmica možemo još.
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Vi se baš volite igrati sa živcima navijača.
D

Denis86

pre preko 1 godinu

Teško njemu kad mora da bira izmedju njih dvojice
H

Hugo111

pre preko 1 godinu

Izaberi jednog, sigurno ćeš pogrešiti...
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Nijednog. Stankovica ili Erakovica. Dosta vise vojnika sto nas uvek masakriraju.
G

Gost232323

pre preko 1 godinu

Mi bi ipak Kaću Grujić, devojačko Gobeljic ... Da nam peva na uvce!
@

@bezEU4ije

pre preko 1 godinu

Samo u formaciji 4-4-2 ili 4-3-3 Gobeljic moze igrati na poziciji desnog beka i tu se prica zavrsava. Srnic je igrac kome ne lezi prirodno ta uloga a za vezni red je slab i pored Kange,Sanoga i Kangve moze samo da im bude zamena u krajnjoj nuzdi.
s

sf

pre preko 1 godinu

Nijednog. Bolje sa 10 igraca da igramo.
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Crveni ili penal u najavi..
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Srnica. Gobeljic nikad nije bio dobar, ne ume da se postavi, uvek je u medjuprostoru, verujem da kad trener objasnjava taktiku njemu se hejroglifi po glavi vrzmaju. Nista od fudbala nema osim sto trci i lomi noge. Sa druge strane srnic nema mnogo talenta, ali sve sto je skolski moglo da se naucio, on je naucio, veliki radnik. Ovaj mandat u zvezdi mu nije sjajan i mozda nije vise za zvezdu, ali srnic iz proslog mandata je igrac koji treba svakom klubu. Ako cemo po golovima koje su dali, mnogo vise su znacili golovi krasnodaru i kelnu, nego gol bufonu.
D

Delija istok

pre preko 1 godinu

Gobeljic naravno. Fizicki jaci a tamo moramo da se potucemo. Ali samo ako igramo sa cetvoricom nazad. U formaciji sa tri stopera nijedan ne valja.
G

Grrr

pre preko 1 godinu

Ti istoka nisi video.
Đ

Đape

pre preko 1 godinu

Nijednog, daleko im lepa kuća. Kada je već Gajić olako pušten, pod hitno je trebalo da se dovede novo desni bek, a ne gomila veznih igrača i krilnih napadača. Prelazni rok je krenuo odlično, a završio tragikomično.
G

Gost 2112

pre preko 1 godinu

Izabrao bih Gajića ili Vešovića,ali Mrkelin izbor su Gobeljić i Srnić; i pogodio je ko prstom u pekmez!
д

д

pre preko 1 godinu

Срнић
B

Bum 92

pre preko 1 godinu

Ruzan naslov, i ostavite ljude na miru, nisu oni krivi sto su tu gde jesu, a 100% sam siguran da obozavaju zvezdu i jedan i drugi e sad koliko mogu i koliko su dobri u igri, to ne mogu da garantujem...
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

sve je tako,bravo !!!
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Ovo mu dodje kao anketa ,,izaberite manje zlo”. Nazalost i jedan i drugi su krivi za lose rezultate Crvene Zvezde u Evropi (penali i crveni kartoni). Bolje je forsirati nekog mladog, pa i kad pogresi da se ne nerviramo, nego ovu dvojicu. Sve je to u redu sto se oni bore, ali ovo nije MMA, vec fudbal. Hvala im na svemu do sada, Srnica bih zadrzao jednog dana u strucnom stabu, a sto se tice Gobeljica, moze samo da ode u navijace. Srdacan pozdrav!
B

Bekovi

pre preko 1 godinu

Sad čitam komentare ,Gobeljić nije bio bek dok nije došao u Zvezdu, Srnić nije bio bek nego krilo, sve prinudni bekove i komentari-kao svi nebi niti jednog nego Stankovića, ali ljudi pa ni taj mali Stanković nije bek!! Kad se malom Stankoviću dogodi ruka ili faul u 16 (jer nije školovan kao bek), jedno vreme će mu se praštati-mlad je ovo,ono, a kasnije će ga svi pljuvati ! Uvek ali baš uvek ista greška…ne može se školovati dobar bek od malih nogu (a da se ne proda)..tako će biti sve dok se bude smatralo da beka može igrati svako!
X

Xyz

pre preko 1 godinu

Srnic svakako, kakav god bolji je od Grujicke
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Jel ovo trik pitanje? Tipa, koga ćete Sapica ili Vesica, pa obojicu bre naravno, udri.
L

Ljudi

pre preko 1 godinu

Jel realno da mi ne mozemo desnog beka da nadjemo? Pa da vrate Stojkovica ili Vesovica, potpisujem da je svaki od njih bolji od pomenute dvojice koji cak i nisu bekovi! Ali bukvalno bilo koga, kapiram da je desni bek, ne znam Zeljecnicara bolji od ove dvojice...
@

@Ljudi

pre preko 1 godinu

Kad pomenu Želju podsetio si me. FK Sarajevo ima dosta dobrog desnog beka, Nigerijac je...
r

ranGo

pre preko 1 godinu

тежак избор али је једно сугурно кога год да изабере пенал нам не гине
K

Katastrofa obojica

pre preko 1 godinu

Nijednom sa njim da ide i Mrkela i ovaj trener neznalica
G

Gost Гост

pre preko 1 godinu

У првенству бих дао неким клинцима шансу, сигурно би се показао неко као добар бек. У битним утакмицама бих бробао са Ибрахимом, пошто се игра са три штопера па би више био офанзивни бек што би му можда и одговарало.
m

marko_muta

pre preko 1 godinu

Ni jednog ni drugog, svaku utakmicu koju odigramo perfektno zna se ko može da je upropasti, njih dvojica su rekreativci, ja bih probao sa Bukarijem kao desnim spoljnim, a Kangva da igra u sredini sa Kangom i Sanogom
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Obojici bih dao ispisnice, da mogu do sutra uveče da pronađu klub u našoj ligi. Radije bih igrao sa deset igrača nego da neki od njih dvojice mora da bude jedanaesti.
D

DelijeZMN

pre preko 1 godinu

Izbor izmedju dva zla,nije izbor!
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Eraković beka,staviti još jednog zadnjeg veznog pored Sanoga i onda su dovoljna dva centarhalfa
n

nek

pre preko 1 godinu

igra stankovic mali. I neka gresi
L

Leskovac CZ

pre preko 1 godinu

Ako se igra sa trojicom pozadi baciti malog Stankovica u vatru,jer bi imao dobru podrsku u defanzivi od Cupe a ofanzivno sa Bukarijem bi mogao da pravi razliku po desnoj strani kao sto to rade Ivanic i Katai levo,jer je tehnicki bolji i od Srnica i od Gobeljica.A idealna prilika za to je sad pa po cenu i gresaka jer bi imao dovoljno vremena da se ukomponuje na toj poziciji do naredne sezone i lige sampiona ako Bog da.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Koja je šansa da nijedan ne igra?
m

mralee

pre preko 1 godinu

od dva zla biraj ono malo manje- gobeljic verovatno
А

Аb

pre preko 1 godinu

Zavisi šta trebaš u datom momentu... Ako treba penal - Srnić, ako treba crveni karton - Gobeljić.... Šalu na stranu, Srnić je bolji igrač od Gobeljića, al realno nije teško biti bolji od njega....
B

Br1

pre preko 1 godinu

Zaboravljate jos jednu stvar, nije ni Gobeljic bek. On je doveden kao centralni vezni/desno krilo, a kada se ispostavilo da nista od toga ne zna, bacili su ga na beka
B

Br2

pre preko 1 godinu

Nije da nezna ,nego ni tada Zvezda nije imala nikoga za beka,pa onda ajde na beka -“to može svako igrati”..
c

cccc

pre preko 1 godinu

da sam milojevic izabrao bih mustafu.
Ć

Ćopa

pre preko 1 godinu

A jel može Mićko da se tu negde ugura?
Ц

Цицко

pre preko 1 godinu

Може на север да бије у бубањ, за то му треба само мало ритма
G

Gost92

pre preko 1 godinu

To je kao da pitate: Hoćeš da ti pucam u levu ili desnu nogu?
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Mladi Stankovic sto ne dobija sansu bar u prvenstvu da igra
B

Blaki

pre preko 1 godinu

Mora izgleda menadžera da promeni.
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Desnog beka
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Levog beka
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Srnić je krilni igrač korektan ništa više od toga, i na svakoj drugoj poziciji on nema šta da traži sobzirom na konstituciju i tu je tačka . A ovaj drugi vojnik pored toga što može da trči nema drugih kvaliteta potrebnih za Crvenu Zvezdu , ali zato zna da napravi penal ili dobije crveni . Čudno je to sa desnim bekom jesu pokušali sa Pićinijem i Gajićem ali uzalud. Više sam očekivao od Marina ovog prelaznog roka ...
Ч

Чика

pre preko 1 godinu

Не верујем Марин није дао нека имена, не води он трансфер политику.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Realno nas je Srnic ugrobario u svim jacim utakmicama, tako da Gobeljardo ima prednost. Mada bi igrao sa 3 stopera u ovom slucaju.
M

Ma,bjažiii

pre preko 1 godinu

Ja bih oterao obojicu!
m

mi svi.....

pre preko 1 godinu

Izvrsio bih samoubistvo......
I

Iskren

pre preko 1 godinu

mogao bi odmah
G

Gost777

pre preko 1 godinu

GOLOGUZAN I NEZNALICA SLJIHTARA. SLABI IZBOR
t

t5

pre preko 1 godinu

Policija za velika slova opet udara minusima. Neka. I treba. Moram i ja da shvatim kako se to radi, nalupao bih jos 5 puta vise.
G

Gost100

pre preko 1 godinu

Ni JEDNOG ni DRUGOG. Jaki igraci.
M

Movanović

pre preko 1 godinu

Ne bi izabrao ni jednog ni drugog ali vidim maksimalno počeo sa treninzima Pankov pa eto njega bi za sad izabrao na desnom beku
G

Gangula81

pre preko 1 godinu

Slažem se. Da se ja pitam a ne pitam se, nega bih stavio.
D

Dell

pre preko 1 godinu

Da sam kralj pozvao bih slugu
V

VAR

pre preko 1 godinu

Ni jednog ni drugog, stavite kofu sa vodom na desnu stranu, barem neće penal da napravi.
Ц

Цицко

pre preko 1 godinu

Гобеља уме да се понавља, иако нема појма, срнић трчи (иди земљаче на хиподром па трчи до миле воље) иако нит уме да да лопту нити зна где треба да се креће, његова игра не значи ништа, његов пас не значи ништа...
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Naravno ni jednog ni drugog. Stankovića ili nekog klinca iz omladinske škole. Pa i ako kiksne, može da mu se progleda kroz prste. Ove dve matore mrcine kiksaju svaku utakmicu i opet ne možemo bez njih. Ma da bre. Što neko napisa, sad je red da Gobelja napravi penal.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Stankovića!
j

jasta

pre preko 1 godinu

dao bih otkaz da moram da biram izmedju njih dvoje...
G

Gost1989

pre preko 1 godinu

Stavi Kulibalija
B

Boki 81111

pre preko 1 godinu

Penzija i jedan i drugi ,ne zna se ko je gori.
A

AleksandarCH

pre preko 1 godinu

Nijednog. Zasto bi se bilo ko opredelio za tempiranu bombu u prvoj postavi? Nazalost nasa nacija pati od slabog pamcenja. Sad odjednom taj Gobeljic ipak nije toliko los. Ipak je proslo par meseci od njegovih fatalnih gresaka. Pa tako u krug.
9

933

pre preko 1 godinu

Bormalno da nije loš kad nemaš boljeg.On je i naj bolji i naj gori.
M

Milence

pre preko 1 godinu

Malog Stankpvića. Ova dvojica na transfer listu.
a

abc

pre preko 1 godinu

Dobri si rekao "mali", mali igraju sa malim, ako si ga gledao onda znas da ne može da igra na boku ni protiv Lučana.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Vecina odgovora ce biti "nijednog" jer vecina ovde i ne razmislja o onom sto pise, vec samo ispoljavaju frustracije kad ne ide, a hajpuju kad ide. Umesto obrnuto.
i

izabrao bih

pre preko 1 godinu

tri stopera, levo Rodic desno Bukari zadnji vezni(Sanogo) da krpi Bukarija posto verovatno ne moze defanzivu da odradi bas kako bi trebalo
M

Moj biši trener...

pre preko 1 godinu

...kada je završio sastanak pred utakmicu i rekao sastav tima, ali nije rekao koji golman počinje, ustade jedan od golmana i pita ko počinje na golu, a trener mu kaže: "idite u vas trojica(golmani) u ćošak i dogovorite se, meni je svejedno"...hahahahaaaaa... Tako je i ovde oko Srne i Gobelje!!!
S

SovaNikola

pre preko 1 godinu

NIJEDNOG!
1

1/1

pre preko 1 godinu

Mustafu
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Predlozio sam to pre mesec dana, nalupase mi minuse klinci. Od Mustafe bi mogao da se napravi turbo nuklearni bek. Bekcina! Gresio bi 6 meseci, posle toga bi bio monstrum.
A

Ahhh

pre preko 1 godinu

@Drvo, nema Zvezda 6meseci za čekati…. Sa druge strane ja mislim da bi Mustafa trebao biti špic- pokraj Pešića i Kulibalija, ne omalovažavam njih dvojicu ,ali mogao bi biti bolji od obojice, zna primiti,zagraditi, a i skočiti za loptu,i sto je najbitnije-ima brzinu…pozz
B

Baš si drvo

pre preko 1 godinu

Strašno šta vam pada na pamet 🙄
n

nemanja123411

pre preko 1 godinu

Koliko god mi ismejavali Gobeljica, on je Nejmar za Srnica, koji zna samo da trci i nista vise. Srnic je jedan od najgorih igraca koji su igrali u Zvezdi, treba ga oterati.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Borjan - Erakovic, Milunovic, Dragovic - Bukari, Kanga, Kangva, Sanogo, Rodic - Katai, Pesic. Oni ce da se otvore, a mi moramo na kontre i da iskoristimo kontre. A ovo je mozda najbolja opcija u ovom trenutku.
F

Fakerica

pre preko 1 godinu

Dajte mi krmacu i napravicu dva desna beka...
M

Molim

pre preko 1 godinu

Ima Zvezda desnog beka u skoli! 2005 godiste, bio je odlican na EP za kadete… Nedeljkovic
O

Odgovor

pre preko 1 godinu

Igrao sam sa njim, iz istog smo grada. Ako je on za zvezdu onda su svi za zvezdu...
e

eh

pre preko 1 godinu

Nikola Stanković. Ako hoće desnog beka, nek ga naprave sami. A Stanke ima potencijal za to
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

3-4-3 u rombu! Ima da duva sa svih strana, ali bar smo resili bekove…nema ih!
g

gggs

pre preko 1 godinu

Sto ne igrate sa 10
Ц

Цицко

pre preko 1 godinu

срнића на шпица, гобељу на гол, а ерака у везу
B

Blaki

pre preko 1 godinu

A Borjana na levog štopera!
n

nebo

pre preko 1 godinu

A gde ce Vujadin od Mirke??
Ц

Цане

pre preko 1 godinu

Избацио бих обојицу из конкуренције да уопште тренирају са првим тимом, нијезвезда полигон за другоразредне играче који црпе буџет, а не служе ничему...
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Čitam komentare svi isto mislimo njih 2-ca ni pod tackom razno iz kog razloga ovi u lozi to ne vide ili su im nesto obećali videćemo na zalost vreme teče gubimo trku da postanemo ozbiljan klub , najbolje da stave malog Stankovica...
A

Apoel

pre preko 1 godinu

Ni jedan ni drugi. Bukari na ofanzivnog po desnoj strani a Kangva u sredinu sa Kangom i Sanogom.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Pa ja bih Nikolu Stankovica, ako ce da gresi neko, bolje on, mozda i nauci nesto iz gresaka.
D

Daj fauk

pre preko 1 godinu

Igra danas za omladince…
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Stankovic je par puta losiji bek od obojice. I bolji veznjak. Kao bek je pravio gluposti i na mnogo slabijim utakmicama, na velikim bi se samo raspao, sto je i razumljivo jer nema nijednu karakteristiku beka. Covek je cist veznjak, dobar veznjak, i treba to da igra.
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Ni jednog ni drugog, nego bih igrao sa tri štopera (drago,milun,erak), a krila-bekovi (mitrović-bukari), ..
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Uvek Srnica, bez obzira na gresku sa meca sa Monakom, mnogo je borbeniji
a

aleksandar stolic

pre preko 1 godinu

ni jednog
П

Па

pre preko 1 godinu

И Моцарт се спрда са Звездом и Терзићем
L

Lord Lukan

pre preko 1 godinu

Ne bih izabrao ni jednog!
a

adilson

pre preko 1 godinu

igrajte bez desnog beka najbolja opcija
Z

Zaborav

pre preko 1 godinu

Darjane, Text je donekle ok, ali jednom rečenicom pravdaš Srnića da je on krilo, a zaboravljaš da ni Gobeljić do odlaska u CZ nije bio bek nego ga je tu prinudno stavio Vladan Milojević jer pazi čuda -ni tada CZ nije imala beka? Obojica su dobri igrači ali obojica imaju te “decije bolesti”-faul,ili ruka u 16, nepotreban crveni i sl. A to su stvari koje odbranbeni igrači savladavaju ranije -možda ne u petlićima ali u kadetima da, i zapravo je to glavni uzrok svih problema-jer i dalje vredi pravilo iz naroda da “beka može da igra svako” -to je čak i Mrkela potvrdio onom izjavom da Zvezdi ne treba bek..
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Sačuvaj Bože od jednog ili drugog u timu!
s

sssrrr

pre preko 1 godinu

to je isto kao da pitas hoces da te ubijem iz puske ili iz pistolja.
M

MILAN RS

pre preko 1 godinu

Desnog beka iz omladinske skole. Gobeljica i Srnica ni u snu. Ako budu igrali garantujem crveni karton ili penal.
s

specialone

pre preko 1 godinu

Dati šansu Stankoviću
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Stankovic veceras igra za omladince protiv Omonije…
K

Keket

pre preko 1 godinu

Sad svakako gobeljic, srnicu ce trebati vremena da se oporavi od sranja koja je napravio, gobeljic nije napravio sranje vec neko vreme
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Pa sad taman da nam zaprzi corbu.
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Picinija, ako me razumete :)
H

Heroess

pre preko 1 godinu

Jedini spas za zvezdu je povratak Vladana MIlojevica, M Milojevic nema nikakav autoritet i igraci mogu da igraju samo za sebe a ne za tim.
g

gosti

pre preko 1 godinu

A ti si bio na treninzima i u svlačionici sa njima pa znaš to šalju ga kao po vodu cigare kafu,mojne tisra ako nemaš šta pametno napisati.
m

molim

pre preko 1 godinu

posto nisu doveli desnog beka verovatno je u planu da mrkela istrci da odmeni gobeljica ili srnica. isto mozeli postojati mogucnost da igramo sa igracem manje i da se baba kataji ostavi u beograd. jer ko god igra bolji je od njega.
Г

Гооостт

pre preko 1 godinu

Баба Ката
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

Tim ne igra timski uopste , to je najveci problem Milojevica , imamo dva sebicna igraca koji samo hoce da e proslave a to su Bukari i Kanga , bukari uvek umesto da proigra napadaca uvek sutira u gol iz nemoguce pozicije a imamo Kangu koji sutira cesto sa 30 metara a za 90 minuta posalje gomilu neupotrebljivih centarsuteva. A izvodi sve prekide i kornere, Sa takvom igrom bez pravog Kataija na koje ne ide ni dovoljno lopti vec na Bukarija, ne samo da je prolece nemoguce nego se samo ceka kiks u prvenstvu....
S

Spartacus

pre preko 1 godinu

Pa mora nekad i sutnuti sa 30 metara, kada ovi pokusavaju da se usetaju u go svaki put...
A

Aco CZ

pre preko 1 godinu

Stankovic! Bolje dete od 19 godina nego ovi od 30!
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Nikolu Stankovića, ako iza sebe ima Erakovića kao trećeg štopera sa Milunovićem i Dragovićem, još ako je Sanogom ispred zadnje linije. Napred je Bukari koji mu otvara prostor. Tu nam onda treba brži vezni igrač koji može da šparta između dva šesnaesterca i da po potrebi ulazi u sredinu prema Kangi.
K

Keba

pre preko 1 godinu

Srnic, definitivno pre Gobelje!
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Bolje Kulibali ili Krsticic da nam igraju desnog spoljnjeg nego ovaj izbor haha p.s. kad sam vec kod toga, gde je i sta radi zaboravljeni as sa velikom platom Nenad Krsticic?
G

Gost1993

pre preko 1 godinu

Vratio bih Nikolu Ignjatijevica Brigela, beka koji je iz Javora dosao u Zvezdu pre 10-ak godina, ako nista, ne bi penal napravio sigurno, ovako nam je zagarantovan penal na svakoj utakmici
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Nista od njega, uplovio u trenerske vode.
M

Misasbc

pre preko 1 godinu

Izabrao bih stankovica, gore od ove 2 ne moze
t

terzinjo

pre preko 1 godinu

ni jednog ni drugog... sa 10 igrati, da krenemo sa 0:0... sa nekim od njih je i pre pocetka 1:0 za turke...
A

Asad

pre preko 1 godinu

Više povjerenja imam u Stoleta ekonoma nego u ovu dvojicu, da se razumimo ja Zvezdu obožavan ali to ne znači da mogu da igram fudbal dostojan Zvezde
Z

Zvrki

pre preko 1 godinu

Rizicni su iskreno i jedan i drugi uvek na granici da neku nepromisljenu glupost naprave, ali uvek pre Srnica pre Gobeljica... mada mislim da bi Mustafa tu poziciju bolje od obojice pokrio

маркец™️

pre preko 1 godinu

Може ли ни једног?
M

Mitar Mrkela

pre preko 1 godinu

je na jwdnoj konferenciji izjaviio mi imamo beka ime mu je Marko Gobeljic. prema tome ne vidim cemu uopste tekst kad mi imamo naseg Gobeljarda. a Srnic je kod prvog Milojevica bio krilo i bio je odlican. ovo sad sve sto igra kod Stankovica i drugog Milojevica nema veze s vezom.
Č

Čovek Dilema

pre preko 1 godinu

Ha ha ha 😁 kakva dilema? Biraš između dva ZLA !!!! Nijedan ni drugi, nemaju kvalitet ni za Radnik iz Surdulice 👎 bukvalno. A vi pišete, koga od njih dvojice u prvih 11 . I posle se JOŠ PITATE, zašto nema Lige Šampiona ove sezone na Marakani i zašto se dešavaju konstantno stvari, nalik onoj protiv Monaka, Milana, Rendžersa... Dva nekvalitetna igrača,samim tim i nestabilni, nesigurni,kritični po tim u svakom trenutku. Pozdrav 🙂
d

da sam

pre preko 1 godinu

Izabrao bih da igramo sa 10 igraca.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Hahahaha, nasmeja me lepo, svaka cast.
č

ča 1991

pre preko 1 godinu

Srnić! Da se bira između mene rekreativca, i gobelje profesionalca l, većina bi mene izabrala.
f

fancy

pre preko 1 godinu

Ni jednog ni drugog. Lako je
B

Bllaa

pre preko 1 godinu

Hahahaa,poceli I vi da se sprdate
G

Gost7171

pre preko 1 godinu

mali stankovic
G

Gost Loznica

pre preko 1 godinu

Horor izbor.