Komentari na vest

Danci obaraju rekord protiv Srbije i najavljuju ludnicu: Gospodski potez Šmajhela, Eriksenov prvi susret sa Parkenom

Z

Znojko

pre oko 2 godine

Pitanje je koliko je Eriksen jak mentalno.Psiha može svašta da učini u glavi i to ćemo videti večeras.Ovo je za mene prava provera da vidimo stvarno gde smo,dobar protivnik koji igra kod kuće,pun stadion.....Ako ih dobijemo znači da smo na pravom putu a ako ne,onda se moramo malo spustiti na zemlju jer Danci ipak nisu top reprezentacija a ovamo sanjamo o nekoj završnici turnira!
P

Perdika

pre oko 2 godine

Napred Danska,imajte dobar natprevar
Р

Радамел

pre oko 2 godine

Ово су ти македонци који навијају за Хрвате и Бугаре, док Срби навијају за Мк да оде на СП,срећа па их нема баш много.
P

Plitak potok

pre oko 2 godine

Da li moze neka takmicarska utakmica nase reprezentacije da se odigra van Beograda, kao sto to rade Italijani u Cezeni, Bolonji, Palermu?
h

hermes

pre oko 2 godine

Moglo bi kada bi imali neki stadion koji je donekle pristojan. Uz dužno poštovanje, ali većina stadiona su nam blagi užas i oranice. Ne kažem ni da su zvezdin i partizanov mnogo bolji, ali jesu. Svakako bilo bi lepo da i van bga igra reprezentacija, čak mislim da bi bila i veća poseta. TSC ima dobar teren, ali stadion je mali.
S

Skrba

pre oko 2 godine

Ovaj izaziva sudbinu
G

Gott

pre oko 2 godine

Ma ima bre da ih ošurimo. Mora ih neko sesti na dupe, previše su poletili
a

ahahah

pre oko 2 godine

dace bog da ih dobijemo ali iskreno plasim se da smo mi ti koji smo se previse zaletali.Nadam se iskoraku na svetskom zadnjih par puta kad smo slavili odlazak na svetsko kao da smo ga osvojili nije se dobro zavrsavalo na samim turnirima.Danci kakvi god bili imaju neko pokrice umalo finale eura nisu igrali
l

lik iz klake

pre oko 2 godine

mogli bi i neki transparent da stave u znak zahvalnosti za 92 jer da nije bilo svih sr*nja ovde ne da ne bi videli titulu nego ne bi videli ep uopste, pa ono cisto da nam se malo zahvale.
p

plavac

pre oko 2 godine

ne treba,bolje da smanje malo doživljaj da nam ne polome nekog k'o oni orbanovi