Komentari na vest

Dani Alves četiri i po godine u zatvoru!

P

Portista

pre 2 meseca

E to je pravna država. A ne ova naša.
R

R9 Fenomeno

pre 2 meseca

Dobar fudbaler bio ali mu se u faci vidi da je zao. Ja bih mu dao 50 godina za to delo.
S

Sherlocked

pre 2 meseca

Neverovatno , cuj " nije nuzno da ima povreda niti herojskog otpora " . Pa upravo se pregledom nakon odnosa moze utvrditi da li ima povreda nastalih nasilnom penetracijom.
b

bingosale76@gmail.com

pre 2 meseca

Sta mu je to trebalo?

Sakur

pre 2 meseca

A kako je ona zavrsila sa njim u wc?Jel je na silu odveo tamo pred svim ljudima i niko nista nije primetio da to spreci.Al najace je da je dokazano da ona nije htela bas me zanima kako su to dokazali
Г

Гос'

pre 2 meseca

Кака полупана глава, милионе има а упропасти живот себи и породици. Бразилци су баш танки у глави, већина долазе из фавела тешка беда. Кад узму лову, потпуно полуде..
п

па и Џаја је

pre 2 meseca

све уништио кад је отишао са оним певачем у Хотел
A

AK10

pre 2 meseca

Ovi što govore "nije je silovao jer ima para, pa je mogao da ima bilo koju drugu", očigledno imaju socijalnu inteligenciju na nuli i bez kontakta su sa ljudima. Ako mu se baš ta "svidela" ili ga privukla, u tom trenutku, šta god, još sigurno pod dejstvom alkohola, baš njega briga za neku drugu u tom klubu i koliko para ima, on je sebi utuvio u glavu da želi tu i to je to, nit to ima veze sa parama, niti bilo čim u tom smislu. Tako i nastaju silovanja..
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Prvo, kako je to dokazano da je on nju silovao, drugo, kako znate da ona nije pristala sama na to. Treće, možda je ona baš i zbog tih 150 hiljada izmislila sve, jer je znala da će dobiti odštetu. Zašto bi on silovao, ima 100tine miliona na računu, može da plati koju god hoće. Malo mi je ceo taj slučaj sumnjiv. Ako je nekim slučajem stvarno silovao, onda on nije za zatvor nego za psihijatriju i ludačku košulju.
G

Gost88

pre 2 meseca

Silovao je on nju. Ti fudbaleri koji su preko noći iz kartonskih kuća do vila došli su takvi. Novac i popularnost udarile u glavu. Pa misle da svaka devojka zbog toga želi sama da raširi noge kada ga vidi negde. Zato takve osobe kada ih neko odbije postanu agresivne. Sujeta je to.
a

aj bre

pre 2 meseca

ne lupaj, ne znaju oni zasto su ga osudili.. bogatasima nikad nije dosta i na milion razloga pokusavaju pokazati svoju vel
?

??

pre 2 meseca

Istripuju se da su bitni i da bi svaka s njima. Budale. Mala je ovo kazna, devojci je ostala trauma za ceo zivot. Velike to posledice nosi, ako nije majka do sad, pogotovo. Alves mi je uvek bio antipatican i ljigav lik. Cak neke njegove fore kad vidim na internetu nisu mi smesne ni malo, a kao trebalo je da budu
Č

Čuj,da ne pobegne!

pre 2 meseca

Zna ga ceo svet!
m

mare fkv

pre 2 meseca

Sama cinjenica da su navijaci blizanaca uspeli i OVDE da se prepucavaju dovoljno govori koliko ovoj naciji treba lecenje.
M

Ma da bre to

pre 2 meseca

Umislio bata da je smekercina i da je apolon, pa da ce svaku da ima. Mada se njemu i po pogledu vidi da nije vas u vinklu, na to sve dodas to sto je fudbaler, jel barselone bio, osvajao sve, mislio aj sad cu da zvekecem po spaniji, tiplqm da me puste i cao. Aha, oa nije ti ovo sine utaja poreza pa da mozes da se dogovoris, kako bi voleo da ga neki tamo burgijaju pa da se govedo nauci pameti.
Б

Блок

pre 2 meseca

Ако је крив,срамна казна за овакав злочин.
@

@@@@

pre 2 meseca

Kod nas neizvodivo.
b

bakala

pre 2 meseca

ako je stvarno silovao, zasluzena robija! i treba! bio je fenomenalan desni bek, iako mi je kao licnost uzasno odvratan bio. kao i pola barselone tada. pike, buskets, djordi alba i jos poneki. ali ovo ce se sve cesce vidjati, a vala bice i da neko ko nije uopste silovao da zavrsi optuzen jer ima puno love. zato treba biti robin hud, vrati malo zajednici, nemoj sve na sebe da trosis, na vile i jahte, na preskupu odecu, pomozi ljude, budi kao Mane recimo. sve u svemu, ako je stvarno silovao, neka trune! a fudbalercici malo da se pricuvaju, ne moraju bas sve zivo da otresu, i podelite malo lovice, da vas ne bi osisali na kraju kao ovce hehe
J

Jdjdj

pre 2 meseca

Ne branim ga ali znam te diskoteke Nuba i Suton u Barsi. Tu sve rave izlaze. Navukla ka karakondzula da je otrese u wc da ga izmuze za lovu 100%
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Upropastio covek sam sebi zivot. Ostavio zenu i decu slepac. Ajde oke ali Brate pored Joana Sanz, zena izgleda kao Avijon da pravis probleme i sranja tezak debil moras da budes. Za njega i jeste zatvor.
k

kataklizma

pre 2 meseca

Bas kao AviJon?
K

Kazablanka

pre 2 meseca

Prijatno sam iznenadjen sto je dobar deo komentara na ovu vest normalan.
B

Burek

pre 2 meseca

Ja sam šokiran da i dalje ima onih koji ga brane... A da je to uradio neki naš fudbaler, bilo bi drvlje i kamenje
Д

Дегенек

pre 2 meseca

а што не осуде Садика?
A

Adriano Leite

pre 2 meseca

Uu koliko imamo ovde zastitnika zena. Bravo momci. Niko od nas ne zna sta je istina, verujem da je brat Alves kriv. Ali zao mi je coveka sto je to sebi dozvolio. Uvek je bio kul lik. A sada je ukaljao celokupnu svoju karijeru. Sve u svemu posto je vec 13 meseci u pritvoru, ima da odradi jos 2 godine i izlazi.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 2 meseca

A ti ga inače poznaješ iz škole ili ste odrasli zajedno pa znaš da je kul lik?
A

Adriano Leite

pre 2 meseca

Tako je. Poznajem ga iz vrtica. A jel ti poznajes ovu sto ga je tuzila? Kaze nema nikakve povrede, nema znakova prisile, ali kazuje devojce da ga je odbila. Jel joj verujes?
@

@adriano

pre 2 meseca

Nije na nama da sudimo ko govori istinu a ko ne.... Od toga je sud i sudija a oni su rekli svoje tako da nema potrebe da omallovazavas devojku koja je na osnovu presude BILA sillovana.... Covek je dobioo sta je zasluzio...
S

Srb Enda

pre 2 meseca

@Adriano Leite, alo, zaštitniče ološa, Alves je tri puta menjao priču, lik ne zna gde bije, ne da je kriv nego je trebao barem 10 godina da dobije, ajde idi drugde negde da braniš ološ i pričaš kako sve žene automatski lažu.
A

Adriano Leite

pre 2 meseca

@adriano koliko mislis da je nevinih ljudi u zatvoru? Naivan si mnogo.
B

Bravo!

pre 2 meseca

Sa nasilnicima i treba ovako. Malo je i dobio...
Z

Za tri godine Danica

pre 2 meseca

Još dodaj umišljenoj zvezdici i nuli od čovjeka koji je ganjao cicu u klubu a žena mu je žalovala njenu majku.Malo ko voli punicu ali ne možeš baš u disko klub kad umre.Sada će ga žena i žrtva odrati ko' Musa jarca.
G

Gost89

pre 2 meseca

Bolid teski, jos promenio iskaz 4 puta! Kad mislis da mozes svaku imati samo zato sto imas para.
K

Kimmi

pre 2 meseca

Nije je 'seksualno napao' nego silovao. Manijak odvratni.
M

MileBre

pre 2 meseca

Namestila ga verovatno .. Ko ce ga znati .... U bliskoj buducnosti ce za "snosaj" biti potrebna pisana izjava ucesnika sa potpisom, dva svedoka i pecatom notara ..
S

Saturn

pre 2 meseca

Ne moze da ga namesti za 5 godina sigurno , sto Grinvud i Mendi nisu zaglavili 4 godine?
к

колико би тек требало

pre 2 meseca

Кежман да добије после онога што је радио звезди....
g

gost1234

pre 2 meseca

olaksavajuca okolnost bi mu bila ta sto su uglavnom bili pocasni golovi
S

Skippy

pre 2 meseca

Brat još uvek zivi u starim dobrim vremenima pre 30 godina, rispekt. Čeka se da neki mladić evocira uspomene na Džajića i njegove igre protiv Partizana
У

УЛТРА..

pre 2 meseca

А ШТА ЧОВИЋ И ТЕРЗИЋ ОНДА ТРЕБАЈУ А ДОБОЈУ ОД ОВОЛИКОГ ОДВАЉИВАЊА У ОРОТЕКЛОЈ ДЕЦЕНИЈУ..НАСИЉЕ ИЖИВЉАВАЊЕ.
с

скипи,

pre 2 meseca

да евоцира Џајине хет трикове из Радмиловца??
G

Gost897456

pre 2 meseca

Koliko bolid moras da budes da uradis ovako nesto? Za silovanje max kazna bilo kome nema reci o tome, ali kao fudbaler sa brdo para mozes realno svaki dan drugu narednih 10god bez problema ali ne ti oces silom.
S

Srbue

pre 2 meseca

Da se pre svega zahvali Zoranu Njegusu sto je pijan pocepao pasos i nije mogao da se vrati u Spaniju pa je on debitovao sa 17 godina :D Dal je istina ili ne nije ni bitno toliko, koliko je bitno koliki su oni pacenici i sa kakvim fufama ulaze u kombinacije pa ovako i zavrse
u

usputje

pre 2 meseca

e upravo to. Malo mi je teško da poverujem da je silovao tu jednu,kad može prstom da izaberete bar 30 svaku noć...al kad ti bog da da biras i ti ne znaš nego spodobe onda I treba da te obrlate