Komentari na vest

Dani Alves olakšao dušu: Sada konačno mogu da pričam o Ronaldu...

l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Kakav premazanko. Šatro pohvalio Ronalda, a ustvari ga isprskao za sve pare, poredeći njega sjajne radne etike, ali nedovoljno talentovanog, sa prirodnim supertalentom Mesijem. A što je najjače, samo je rekao istinu. Ronaldo je natrenirana mašina, ali Mesi se radja. Rodjeni virtuoz madjioničar, protiv vrednog i radnog momka. To je to.
0

021-021

pre preko 1 godinu

Nije covek bukvalno mislio da nema talenta da je cepanica,nego da je svojim radom stigao do nivoa najboljeg na svetu a inace bi bio prosecan fudbaler,naravno da je imao talenta ali ne za te domete i visine koje je postigao...
D

Doktor Zloćko

pre preko 1 godinu

Sve ovaj sto je reko veze sa mozgom nema . Niti sam ljubitelj Mesija niti Ronalda . Ali obojica imaju talent i obojica su to postigli radom na sebi . Jednostavno su rodjeni takvi talentovani ali odreklisu se nekih stvari da bi uspeli . A to koje bolji mislim da su to gluposti jel obojica su uradili mnogo za fudbal imaju strasne rekorde .
K

Koan

pre preko 1 godinu

Savršeno ga je opisao....Primer za sve nas koji nemamo talenta da možemo radom ..Upravo tako,Ronaldo nema talenat samo rad ,ali i to je za veliko poštovanje.
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Pusti te baje da K. Ronaldo nema talenat, Ronaldo je 16-17 godina u Sportingu pokazao da je klasa... To su bajke i kliše da je Ronaldo bez talenta i da je Mesi isljučivo suv talenat...
p

plavac

pre preko 1 godinu

tebra on je radom na sebi došao do toga da se o njemu debatuje kao jednom od najvećih.svi ostali (pele,maradona,mesi,originalni ronaldo,miloš jojić) su sve postigli čistim talentom,samo je on od nivoa brzog krila došao da bude u toj priči.
J

JodzaBn

pre preko 1 godinu

Glupo je reci da covek nije talentovan, bas glupo.