Komentari na vest

Dani Alves pušten na slobodu: Položio kauciju od 1.000.000 evra i ostao bez oba pasoša

E

Enzo

pre oko 1 mesec

"Gospodin Alves" Gde vide ovde gospodina majke ti? :D:D:D
N

NR

pre oko 1 mesec

Pa sto baci milion eura druze. Jos 3 godine ti ostalo, brzo bi to proletelo.
P

Pa

pre oko 1 mesec

Ovi kod nas šta su kao nekog silovali, svi na slobodi. Ne možeš ti posle 30 god. nešto dokazati. Evo vam primer onog Bil Cosbija, isto pušten na slobodu. A Tužilo ga brdo žena. Ali posle 30 god. Ko im je kriv trebale su odmah.
Д

Дуле Савић

pre oko 1 mesec

правда за овог недужног дечкића!!!
A

Apis1917

pre oko 1 mesec

Plati pa se klati.
l

lazeta

pre oko 1 mesec

sta ima braco gde ste, cuvajte svoje sestre.
h

html

pre oko 1 mesec

Niko da druka ne sme, komšo jeste dobro? - Jeste
a

autokomandić1312

pre oko 1 mesec

Idem da bacim đubre, usput zavaljam i cveće
N

News

pre oko 1 mesec

Zasto bi negde isao kad je na slobodi I moze da radi sta hoce osim da napusti Spaniju dok mu traje kazna koju ce sluziti u svojoj kuci.
L

Licici

pre oko 1 mesec

Zato sto postoji mogucnost da ga opet pritvore ako odbiju zalbu. A prosao je pakao u zatvoru. Taj je vec sutra u Brazilu.
G

GOSTSD

pre oko 1 mesec

Ako je on iz Brazila došao u Španiju na suđenje, iako nije morao, onda možda on i nije tako kriv kao što svi pričaju. Mogao je lagano da ostane u Brazilu i da mu se nikada ne sudi.
0

02020

pre oko 1 mesec

Zasto je onda par puta menjao iskaze?
?

??

pre oko 1 mesec

Vidis da ima i spanski pasos, znaci da mu je to druga drzava odma posle brazila. Jedan deo zivota mu je vezan za spaniju, pitanje dal bi mogao ceo zivot, a da ne dodje tamo
P

Paa

pre oko 1 mesec

Španija je EU, ne treba mu pasoš za EU zemlje. Može lako da se sakrije negde.
r

redmi

pre oko 1 mesec

Gospodin Alves?
G

GostGG3+

pre oko 1 mesec

Cuj predao pasos i kao ostaje u Spaniji. Mnogo ti tesko rodjace u Spaniji da zivis kad milione imas
M

MarkoZg

pre oko 1 mesec

Ne znam šta bi reko.
n

nemanja1512

pre oko 1 mesec

nema na ovom svetu pravde, sramota
O

Ognjen 161

pre oko 1 mesec

Šta je bre sramota? Koliko lažnih optužbi za silovanje se pojavilo u zadnjih 5 godina? Da li ste uopšte svesni šta sve danas podvode pod silovanje na zapadu? Da li ste svesni da ćete za koju godinu morati devojku da vodite prvo kod notara da da izjavu da dobrovoljno stupa u odnose pre nego što je odvedete u krevet? Radikalno lezbo-feministička agenda koja ima za cilj da seje razdor između muškaraca i žena, ovo nema veze sa izvornim feminizmom a najlošije će proći one normalne devojke koje će sutra stvarno neki manijak da siluje dok društvo okreće glavu jer je pojam tog gnusnog zločina do te mere relativizovan da pre izazivu sumnju nego empatiju kod ljudi. To je nama naša borba dala.
@

@Ogi

pre oko 1 mesec

sto si se iznervirao brate?
d

d.o.o.

pre oko 1 mesec

@ognjen ti znas dal je lazna optuzba, ajde molim te. jaki ste mi svi vi koji gajite te "porodicne vrednosti" samo kada to ide u korist muskarca.
L

Logitech

pre oko 1 mesec

@Ognjen Druze, smanji gledanje filmova, lepo je vreme idi igraj viktorije ili nozni tenis sa drugarima.
O

Ognjen 161

pre oko 1 mesec

Civilizacijska tekovina je nešto što se zove pretpostavka nevinosti što u praksi znači da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno. E sad intelektualci, molim Vas da mi odgovorite na pitanje, ako se ispostavi da onaj Francuz iz Citija nije kriv, ko će da mu nadoknadi 10 godina karijere na vrhunskom nivou i stotine miliona evra zarade? To mu je sve uskraćeno zato što klubovi popuštaju pred pritiskom javnosti da se kazni neko ko još uvek nije pravosnažno osuđen. Nisam siguran da li vam intelekt dozvoljava da razlikujete pojmove optužen i pravosnažno osuđen, mada nije ni samo vaša krivica, takav je zloduh vremena u kojem živimo, kultura poništavanja.
?

??

pre oko 1 mesec

@ognjen a znas koliko tek imas ovih koji su puni love pa kad napune surlu belim prahom misle da mogu sta hoce. Ovaj dani alves je kroz karijeru pokazao da je smrad od coveka, tako da me ne bi cudilo nista od njega da je stvarno silovao.