Dani Alves (©Reuters)
Dani Alves (©Reuters)

Dani Alves se ponudio Barsi, igrao bi za siću, ali...

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.10.21. | 08:56

Mundo deportivo tvrdi da od tog posla neće biti ništa

Dani Alves nema klub otkako je pre mesec dana raskinuo sa Sao Paulom, pa slobodno vreme koristi za odmor. A sve dok čeka novi angažman, jer 38-godišnji veteran nema nameru da završi karijeru.

Brazilac se pohvalio na društvenim mrežama kako sa svojom izabranicom uživa u Barseloni, a pojedini mediji odmah su iskonstruisali priču kako se vraća na Nou Kamp. Preciznije, navodi se da je Alves već ponudio svoje usluge novom predsedniku Laporti, uz napomenu da njegova plata ne bi opterećivala budžet. U prevodu - igrao bi za simboličnu sifru.

Izabrane vesti

Isti izvori tvrde da odgovor iz kluba još nije stigao i da je Dani Alves dobio poruku kako će odluka uskoro biti doneta, međutim dobro obavešteni Mundo deportivo jutros javlja da od ovog posla neće biti ništa, jer Barsa ne želi još veterana u timu. Klupska strategija u ovako teškoj situaciji jeste da razvija mlade igrače, a kako na poziciji desnog beka već ima Seržinja Desta, Serđija Roberta i po potrebi Oskara Mingesu, realna potreba za angažovanjem Alvesa zaista ne postoji.

Podsetimo brazilski defanzivac nosio je dres Barselone u periodu 2008-2016 i bio jedan od najvažnijih igrača tima u tom periodu. Kasnije je igrao za Juventus i Pari Sen Žermen, pre nego što se vratio u domovinu.

Njegova ideja bila je da bude na oku selektoru, kako bi izborio poziv za Mundijal u Kataru. Očito da i dalje ne odustaje od te ideje, pošto je povratak na teren najavio od Nove godine.


tagovi

Dani Alves

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara