Dejan Stanković (©Starsport)
Dejan Stanković (©Starsport)

Dejan o Sampdoriji: Ne mogu da im zabranim da se raspituju, za Zvezdu nisam vezan ugovorom

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.12.21. | 15:00

„Već emocijama. O ovoj temi više neću da pričam“, dodaje trener Crvene zvezde

Prethodnih dana Dejan Stanković je u Italiji, kao nekada kada je nosio dres Intera i Lacij, bio medijska ličnost prvog reda. Brujali su mediji sa Apenina o želji predsednika Sampdorije Masima Ferera da ga angažuje. Pričalo se i da je njegov transfer na Marasi gotovo izvestan.

Ipak, na zadovoljstvo zvezdaške javnosti temperamentni stručnjak je ostao u Ljutice Bogdana. Ali svestan je da je bio u epicentru dešavanja.

Izabrane vesti

Ja ne mogu da zabranim ljudima da se raspituju i meni, i da se o tome piše. Neću više pričati o ovoj temi. Razumljivo je da je lepo čuti da te traži ovaj ili onaj klub, treba imati respekta prema predsednicima tih klubova... Međutim, ja za Zvezdu nisam vezan ugovorom, nego emocijama. Možda je ovo sve dokaz da smo nešto uradili, zajedno sa klubom. Ambiciozan sam i neću odustati od ciljeva. A sada sam fokusiran samo na momke i Crvenu zvezdu“, rekao je Dejan Stanković.

Posle Sampdorije trener crveno-belih se dovodi u vezu i sa Udinezeom.

Morate da znate da su Merkato i vesti vezane za fudbalsko tržište u Italiji stvar kulture. Kada bi se sve obistinilo što piše tamo, ne bismo mogli da pohvatamo te selidbe. Nekada i vi znate informacije pre mene“, našalio se Stanković.

Emotivno obraćanje zaključio je sledećim rečima.

Kada sam došao rekao sa da ćemo podići lestvicu. I uspeli smo u tome. Sada je pred nama istorijski meč. Samo o tome želim da pričam“.


 


tagovi

Dejan StankovićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara