Komentari na vest

Dejan o Sampdoriji: Ne mogu da im zabranim da se raspituju, za Zvezdu nisam vezan ugovorom

R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Pa bas sad da je podigao klub na visi nivo i nije. Jedino sto je on uradio, a Miloje pre njega nije, je osvajanje kupa, odnosno duple krune. Ovako sve ostalo je kod Miloja bilo na visem nivou, dve LS, jedna nokaut faza LE... Pre bih rekao da je u Evropi ponovljen uspeh Milojevica sto se tice Lige Evrope. Evo imas priliku da pobedis Bragu, budes prvi i onda samim tim udjes direktno u osminu finala, pa da kazes da je lestvica podignuta.
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Sutra ce biti jako tesko,mislim da necemo moci da se branimo 90 minuta,posto u napadu imamo fice i tristace.
K

Kod Pope

pre preko 2 godine

Izvrdava odgovor Dejan. A nikako da nam kaze zasto odlazi na leto ako je u pitanju emocija. Doduse emocija moze biti i bes i ljutnja i ko zna sta. Isto tako lepo se uklopio Dejan, ne ferma ugovor vec je kod gazda Terze sve na dodjem ti. E Dejan, ne valja ti rabota, Dejan.
s

se ne lažemo

pre preko 2 godine

Nikad to nećeš ni saznati , on je domaći i ne sme da zucne o bilo čemu inače ostani u inostranstvu i ne vracaj se . Gde si čuo il video da domaći igrač tuzi klub ili potražuje pare a stranac sme . Zapitaj se zašto ?
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Vezan si Deki i ugovorom, moze samo Zvezda da te pusti da odes i nikako drugacije. Kapiram ja emocije ali je ugovor mama.
L

Lelemud

pre preko 2 godine

Učini Zvezdi za koju si emocijama vezan, idi sutra, pre Brage. Da nije bilo Miloja iz Hamarbija, ne bi Albance prošao sa tvojom filozofijom. Da se ne ljubimo...
s

se ne lažemo

pre preko 2 godine

Nije vezan ugovorom sto jes jes nit on nit bilo koji trener u našoj ligi zato ih i menjaju ko čarape . On je tu jel je početnik trener i ništa bolje nije mogao da dobije od zvezde a čeka šansu prvu da zbriše jel zna šta i kako se radi u našem fudbalu
D

Dil

pre preko 2 godine

Ogradio se lepo ovime sto je rekao. Lepo je da se raspituju za tebe, ja nisam vezan ugovorom, ali jesam srcem, ali ako ponude dobre pare brzo cu se odvezati. Bato, da nije lik uhapsen, siguran sam da bi otisao bar na razgovor.
G

GostNBG

pre preko 2 godine

Kako sad kaze da nema ugovor, a ovde su neki govorili da se to ne moze desavati u Zvezdi, samo u Partizanu...
S

Statler

pre preko 2 godine

Koju si to lestvicu podigao? Milojević je dva puta igrao LŠ, ti si oba puta izgubio u kvalifikacijama. Da li sam nešto propustio?
G

Gost RS

pre preko 2 godine

Jedan od najboljih komentara otkad je Deki ovde. Daleko od toga da nije uradio ništa, pamtimo koliko je bodova osvajao u grupama i kako se suprostavio Milanu,ali Omonija nije smjela da se desi i tačka. Ajde Šerif i nekako.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Koliko sam te voleo kao igrača Zvezde, toliko počinješ polako da me sada nerviraš. Ko je išao u Italiju na pregovore, više puta, jel JA ili ti. Otišao bi ti majstore, samo da onaj nije uhapšen. Svi ste se smučili pravim navijačima, i Madjioničar i Fikus i polako i TI. Šta je sada sa Falkom, šta je sa Dioniem, šta je sa Rišairom, šta je sa Bakajokom. Da ne spominjem La Prevare i ostale Galaktikose. Dokle bre više. Jel postoji neka odgovornost. Jel svake godine mora da se promaši sa pet igrača. Dokle bre više. Ovo je mučno, ovo nije normalno.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Nema potrebe za lupanjem ovolikog broja pluseva, to nisu realni plusevi, samo sam rekao šta mislim i šta me muči. Pozdrav svima koji dele moje mišljenje za moj tekst gore.
5

5555gost

pre preko 2 godine

Ima neko vreme od izjave Stankovica da ima neki problem sa Dioniem u smislu da ne zeli da igra ,njemu u januar istice pozajmica zato nema potrebe da se vise prica o Dioniu.Zivkovic nije dosao spreman on ce se tek uigravati na prolece i treba mu dati sansu,Ivanica smo cekali 2-3 sezone dok nije proradio.
O

O čemu ti pričaš

pre preko 2 godine

@5555Gost. Zemljače Dioni je na pozajmici do leta, informiši se malo. A ta pozajmica će Zvezdu koštati 500 hiljada evra. A te priče za Rišaira došao je nespreman itd, ne piiju vodu. Do sada je mogao uveliko da se spremi. A onda se zapitaj zašto dovode nespremne igrače, pa se gubi pola godine dok se spreme, pa ni onda ništa specijalno ne pokažu. Tako da pusti me tih priča, i opravdanja za njihova brdo i brdo promašaja.
S

Sd

pre preko 2 godine

Izgubi sutra i titulu u Maju i nece te traziti ni Sampa ni Udine ni Donji Srem...ali tebe bas zabole uvo,ti ces biti,kako se ono kaze preduzimac na gradilistu,samo lagano
B

Bavavsca

pre preko 2 godine

Kaze Stankovic "obecao sam da cu podici lestvicu kada sam dosao i to smo u uradili" Pa i nije bas podigao lestvicu, 2 puta nismo uspeli da udjemo u LŠ sa njim,ispadali u 3. kolu. Mislim, postujem Stankovica, zadovoljan sam rezultatima, ali lestvicu nije podigao.
K

KROJF

pre preko 2 godine

U Italiji se piše da je Stanković trebalo da dođe na pregovore u Milano sa predsednikom Sampdorije ali je odustao nakon poznatih dešavanja.E sad jednostavnim rečnikom NEKO LAŽE.Ko ne govori istinu procenite sami.
A

Ajde bre više

pre preko 2 godine

Najiskrenije, mislim da su se Tvorza, Mitarom, Mister, više smučili svima. Svaka čast na rezultatima, ali nije to to. Oseća se da mnogo toga tu ne valja. Nije ovo naša Zvezda.
d

dejanera

pre preko 2 godine

MOzda nije nasa. Alli je jedina za koju ja navijam i koju volim. E sad ako je tebi bilo bolje vreme Dan Tane, Lukica, Spasojevica....Ako ti je bilo bolje kad smo bili na 200 i nekom mestu klubova pod UEFA. Ako ti je bolje bilo 10 godina bez jeseni u Evropi. Ako ti je bolje bilo 6 godina bez titule.......Ako je tebi to bilo bolje onda svaka cast ali, sto se mene tice, ne ponovilo se vreme kad su pomenuti vladali Zvezdom