Komentari na vest

Dejan Stanković i Aleksandar Dragović: Čin treći

B

Bojo

pre 4 meseca

Od kako je otišao, buši Zvezdu... Kao trener je prosečan a kao čovek, nisam znao da je pi.ka?
J

Joksa1986

pre 4 meseca

Novi desni bek bi trebalo da bude Rumun iz Kluža Cristian Manea...
s

sramota sta radi stankovic

pre 4 meseca

Stankovic bas zeli da se zameri navijacima zvezde...prvo nas je izdao tako sto je dao otkaz da sampdorija ne bi platila obestecenje, i to pred derbi....onda je vec jednom hteo nase najbolje igrace...sad opet....sto nisi uzeo srnica i gobeljica kad si ti bili standardni????
P

Pa1

pre 4 meseca

Ne ide on nigde! Kapiten ostaje!
З

Звезда је живот

pre 4 meseca

Ђига има САМО 19 година. За вас "искусне познаваоце фудбала" би било много боље да погледате реакције једног клинца које су на нивоу искусних дефанзиваца а грешке су саставни део игре. Њему их треба толерисати само због година. И са њим треба неко искусан да ради и он ће бити врхунски штопер. Толико.
G

Gost300

pre 4 meseca

Gvardiol je najskuplji defanzivac ikad pa pravi greske,ko ih ne pravi,meni se Djiga svidja,posebno sto tako mlad pokaze da ima m.da,a nisam ni vidio neke kardinalne greske...
G

GeOs

pre 4 meseca

Dzabe pricas. Poznavaoci fudbala su danas likovi koji u zivotu potrcali nisu, a lopta je tek nepoznanica. Ne kapiraju da se CB oformi najkasnije, tj, svoj pun potencijal ispoljavaju od 26-36 god. Do tada se "grade" a greske su sastavni deo "sazrevanja". Ne znam dal oni svi misle da je Maldini sa 20-21 godinom bio to sto je postao kasnije.
S

Spacebound

pre 4 meseca

Sta ce u Ferenvarosu??
B

Bar Kohba

pre 4 meseca

Dao je dovoljno Zvezdi za ove dve godine. Ugovor mu svejedno istice na leto i nema nista od produzetka istog, zato ga treba pustiti. Bio je ranije dobar igrac, u padu je sada, nije onaj nivo od ranije i realno nije nezamenljiv. Ferencvaros mu je sansa za fin ugovor naredne dve godine, on u Zvezdi ima 600hiljada i bonuse, ovamo bi imao sigurno 800-900 hiljada i bonusi to je 2 miliona za dve godine, posle moze lagano u Austriju da zavrsi karijeru.
B

Bojo

pre 4 meseca

Opcija je, da kao kapiten uzme titulu i onda ode, gde želi. Ako baš želi odmah da ide, ja bih ga pustio...
g

gost bg

pre 4 meseca

Puatiti ga,da ide odmah,on je svoje odigrao.Điga,i Spajic su sigurnija opcija,nego bilo ko sa Dragovicem u tandemu.Pustite ga,za dobro Zvezde,i njega.
R

Rajko car

pre 4 meseca

Pustiti ga sigurno,ali isto tako i Spajica i Djigu jer su rupetine..
T

Tarantula

pre 4 meseca

Ova dvojica su opcija,ali za Radnik.
R

Rajko car

pre 4 meseca

Ne treba ga zadrzavati ako zeli da ide.Dao je Zvezdi dosta za ove 2 godine,ali ove polusezone je bas slab.Realno svi stoperi su nam ocajni i Miloje ce imati bas puno posla.Zvezdi fale 2 brza extra stopera,jer ovi trenutni su ocajni svi do jednog ( Milun,Degenek,Djiga,Spajic) .Fali levi i desni bek,fali klasicna 10 ka,fali vrhunski golgeter koji bi davao 25,30 golova u sezoni.Zvezda nikad losiji tim u zadnjih 10 godina nije imala..
П

ПГ

pre 4 meseca

Управа ЦЗ треба да поднесе оставку.

gemathegreat

pre 4 meseca

Koliko malicioznosti i gluposti na jednom mestu, za ne poverovati. Mene samo interesuje čime ste vi zadužili Zvezdu da bi išta tražili.
c

cicvara

pre 4 meseca

ubedljivo si najtoksičnija osoba na celom sajtu, bukvalno ćeš ogaditi zvezdu ljudima kako je "braniš"
S

SUNĐER BOB

pre 4 meseca

a cime si ti zasluzio da komentarises misljenja drugih?

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Neće da može bez 5 milki, ima to Deki, počela je prodaja stanova...

VecaBg1971

pre 4 meseca

haha, narocito posto mu ugovor istice na leto
P

Puci

pre 4 meseca

Vodi i Djigu gratis

gemathegreat

pre 4 meseca

E neće tebi nazinat.
P

Pillipipinizzzz

pre 4 meseca

salji brate, predobar za ligu bez briga, ispod proseka u LS. Veliki trener, sa svetskim renomeom i pedigreom u mnogim jakim ligama i klubovima ce da ustima nasu odbranu sa boljim igracima, vec vidim Miluna, Degeneka a ko zna mozda se vrati i Stna i Gobeljinjo da svi opet prozivljavamo te emocije. Miloje veliki, veliki vernik veruje u to sto veruje e sada ako se zakine koja kimta od naroda da se isplate plate za miloja i.zvezdine igrace pa boze moj nije neki to greh, sta ce miloje veliki vernik pruzi ruku i uzme lovu nekog dedice i bakice, njima su dovoljni parizeri pa i nije neki greh
D

Delija penzioner

pre 4 meseca

Ako igrač odluči da ide , treba ga pustiti , ako ima neku ponudu , jer ako ostane i počne da se inati sa upatvom i trenerom od fudbala nema ništa , i naš kapiten više nije na onom nivou kakvom je bio , uz njega su stasavali mladi igrači sad je vidno u padu forme , ako ga i ostave do kraja ugovora , treba krenuti već sad u potragu za štoperom , i bek nam fali Rodića treba prodati ....NAPRED ZVEZDA
P

Prodaj to

pre 4 meseca

...odmah. Nije više on ni za brze igrače iz prve b lige a kamoli evropu.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Šta si navalio na Dragovića? Eto ti Falka, Pićinija, Srnića, Kulibalija...sve tvoji.
h

halo

pre 4 meseca

Što li ovoliko Srnića ne juri, a nije ga se mogao zasititi u Zvezdi :D
d

dekiiii

pre 4 meseca

Gobeljić, Srnić, Falko, Pićini? Njih dovedi
S

Sale555

pre 4 meseca

Urnise nas ovaj Stankovic. Prvo ostavio klub na cedilu i pobegao, a od tada neprestano juri nase najbolje igrace Dragovica i Ivanica. Sram ga bilo! Sto Srnica ne dovedes s kojim si nam dzigericu jeo?!
G

GostHilti

pre 4 meseca

Ivanića ako hoće neka vodi samo neće da plati ferencvaros 5m
R

Raša P

pre 4 meseca

Ako igrač poželi da ode onda ga treba pustiti i uzeti bilo kakvo obeštećenje. Bolje da ode sada nego na leto a da odigra još jednu LŠ nije baš poželjno.
j

jos vukanovica

pre 4 meseca

i srnica da kupi i to je kraj
G

Goran Gogi

pre 4 meseca

Samo uporedi koliko je gola dao serif za zvezdu a koliko vukanovic za vojvodinu a dodaj jos i cenu jednog i drugog....sta mislis ko je isplativiji
B

Boogy

pre 4 meseca

Dragović je zbog dolaska u Zvezdu ispao iz Reprezentacije. Selektor ga ne poziva zato što igra u našoj krš ligi. Verujem da će juriti što jaču ligu, ako ne uspe onda Austrija. Sigurno neće da ide u Mađarsku.
e

ej

pre 4 meseca

a njihova liga obicno g :D
7

768

pre 4 meseca

Dragovic ide na leto svakako, ne smeju ga pustiti pre kraja sezone kada je svakako slobodan.. zvezda vec sad treba da gleda stopera
O

Ostaje u Zvezdi

pre 4 meseca

NEMA NISTA OD TOGA,DRAGOVIC IMA VAZECI UGOVOR DO KRAJA SEZONE,TEK NA LETO MOZE DA IDE.
v

vladano79

pre 4 meseca

evo pitace tebe dal ce ici.
N

Nisam gost

pre 4 meseca

Ako neko dobije kapitensku traku on taj dres nosi sa ponosom.Ako je hteo da u jeseni karijere zavrsi karijeru u Austriji...pozdravljam .Ali da odes u Zvezde u neki Ferencvaros i to zbog trenera,druze kad bi ti tako nesto pomislio i zatrazio ti ne bi vise zasluzivao da dodjes na trening a kamoli da budes kapiten najvece Srpske fudbalske institucije
p

ponos Srbije

pre 4 meseca

Sve ponos do ponosa. Borjan, Dragović. Donald je za njih pojam kapitena.
o

ovaj stankovic

pre 4 meseca

Bas nervira, a kao veliki Zvezdas.
Z

Zaim

pre 4 meseca

Odlicna vest,jos bolja bi bila da povede Terzica i ovog novog umisljenog trenera.
T

Terza...

pre 4 meseca

...stavio🔒na jsd,hvala mu do neba i puna podrska!
P

Podrska za Terzu

pre 4 meseca

@zaim Lepo vam je reakao dokor fudbala Terza,dok sam ja u Zvezdi vi iz jsd-a titule videt necete,tako i bi,ispunio je obecanje,zato vi jedva cekate da mu vidite ledja haha...nece da moze!
a

antiBotRS

pre 4 meseca

Sajt vam ne registurje dobro + - sa PC-a ili laptopa. A ko koristi VPN ili udje na incognito i private moze sam sebi da nakuca + - posle brisanja cookie-a
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Užasa može da se nalucaju plusevi i minusi. Smak sveta je. Koga briga.
@

@Nenad

pre 4 meseca

nije smak sveta ali kreira se lazna slika...
"

"zameram"

pre 4 meseca

Dragovicu sto uz njega nije stasao ili Djuric ili Lekovic ili neko treci iz omladinske skole. Pravi model profesionalca sa drugacijim mentalitetom, onim pravim sportskim i iskrenim!
D

Dex911

pre 4 meseca

Pa nije on kriv sto ih je uprava prodala na prvu malo ozbiljniju ponudu
а

армата

pre 4 meseca

на страну што Драговић изгледа на силу игра али овај станкела који нас је три године уназадио жели ослабити и у наврата екипу. Поведи своје пулене: Фалка, Бакајока, Фалћинелија, Спиридоновића, Пићинија. Све мајстори фудбала. Ниси на своје име довео ниједног играча.
L

Ludi Šamroje

pre 4 meseca

Dragovic je lud ako ode u Madjarsku pored Austrije iz Beca i ostalih austrijskih klubova. Vrhunski profesionalac, odlican igrac, malo je pao u formi, ali realno kako i ne bi u ovoj nasoj cirkus ligi. Vidi se da decko nema zelju da igra ovde i to odavno. Inace ovaj celavi istetovirani graditelj sa slike mi je oduvek podsticao dijareju kada ga vidim. Samoproglaseni mister.
K

Korner

pre 4 meseca

Neka povede Falka ,koga je Stankovic doveo u Zvezdi
8

8

pre 4 meseca

I sirotog Srnića kao zadnjeg veznog . Da se ogradim kao krilo bio korektan na određenom nivou .
P

Pedja443

pre 4 meseca

Voleo Sam te nekada sada si mi postao ogavan. Okani se Beograda i Zvezdnih igraca covece!
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Hvala za sve, ali ako hoće da ide, neka ide. Prvu sezonu je pokidao, posle toga je u padu kvaliteta. Mnogo golova samo primili ove sezone jer su mu igrači bežali kod driblinga, a on nije stigao da ih izblokira. Mene više nervira Deki LOBE, prvo je celu sezonu pregovarao sa Sampdorijom dok je bio u Zvezdi, sada celu sezonu hoće da uzme Dragovića, i tako unosi nemir u Zvezdu. Neka se ugleda da Bahara koji je šmekerski dao reč Makabiju da im neće otimati igrače. Ne znam koji su nam ciljevi za sledeću sezonu u Evropi, ako nam je cilj da opet igramo u ligi šampiona, ozbiljan remon ekipe nam treba. I dovoditi samo one igrače koji će doneti kvalitet. I ako su pametni, pojačanja za novu sezonu se dovede u zimskom prelaznom roku, kako bi se uigrali do leta, a ne u julu i avgustu, kada nema vremena da se prilagode i uigraju.
д

деда је имао и жељу да

pre 4 meseca

Драго заигра за Ференцварош...
M

Ma bre

pre 4 meseca

Ljudi,ako je covek resio da ide ne treba mu stajati na putu ..... Odavno je u padu forme,hvala mu sto je dosao zbog ljubavi dedine i to je to ......
Z

Zeder

pre 4 meseca

O kakvim ti padu forme pricas? U zvezdi je hemija narusena od pocetka sezone. Nema to veze sa Dragovicem.
K

Korner

pre 4 meseca

Neka ide ,ne treba ga silom ostavljati,neka povede Dalja,Cini mi se da ga je bas Stanković doveo u Zvezdi
v

vroom

pre 4 meseca

Deki Delija, nema sta nece uraditi samo da pomogne svom voljenom klubu.... sta ce bilo kome neprijatelji kad ima ovakve prijatelje
G

Gostivoj

pre 4 meseca

I onako se vidi da mu se vise ne igra za Zvezdu, ispunio san i to je to, neka ide slobodno.
1

1980

pre 4 meseca

Nek ide. Prenemaže se 2 godine te oće te neće. Takav nam nije potreban.
C

CZPG

pre 4 meseca

Odmori Deki,pusti nas da zavrsimo ovu sezonu kako treba
Г

Гост

pre 4 meseca

Доста је танак Драго ове сезоне, комплетна одбрана је убедљиво најслабији део тима, не може да прође меч да не примимо гол.
B

Boogy

pre 4 meseca

E Crko dabogda. Okani se Zvezdinih igrača. Toliko klubova on navalio ko nenormalan.
r

rovokopaci

pre 4 meseca

stankela bi da dogradi i cetvrti sprat
d

d. g.

pre 4 meseca

Kod Dragovića je došlo do zasićenja i treba ga pustiti. Jedino što boli je zašto to Stanković radi. Kad je Bahar dolazio u Zvezdu obećao je ljudima iz Haife da im neće dirati igrače.
d

dragovic

pre 4 meseca

ide na leto, pogubno bi bilo da ga pustimo sad jer smo i onako tanki