Stanković (© Star sport)
Stanković (© Star sport)

Dejan Stanković: Možemo sa svakim! Još ako otvore Marakanu

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.10.20. | 15:09

„Najvažnije da budemo na visini zadatka“, kaže trener Crvene zvezde

Objavio je generalni direktor Zvezdan Terzić plan da se ponovi uspeh iz jeseni 2017. kad se prošlo u nokaut fazu, usput napomenuo da se nada pobedama na stadionu „Rajko Mitić“. Šef stručnog štaba Dejan Stanković je za nijansu umereniji, mada i iz njegovih reči provejava optimizam da Crvena zvezda može da se nadmeće za jednu od prve dve pozicije Grupe L Lige Evrope.

Pogotovo posle saznanja da protivnici nisu bauk: Gent, Hofenhajm i Liberec.

Izabrane vesti

„U grupnoj fazi nema lakih protivnika. Sve su to timovi koji su na putu do Lige Evrope izbacivali i po nekoliko ekipa, tako da pre žreba nisam imao želje. Posle izvlačenja mogu da kažem da smo mogli i bolje i gore da prođemo, ali i dalje stojim iza teze da je najvažnije da mi budemo na visini zadatka“, komentariše Stanković ishod žreba u Nionu.

Opšte je mišljenje da su na Marakani zadovoljni. Izbegli su najjače timove poput Totenhema, Napolija ili Viljareala. Mogu da igraju i da se takmiče sa svakim koje su im kuglice dodelile.

Gent je vicešampion sjajne belgijske lige, Hofenhajm završio šesti u oštroj konkurenciji bundesligaša, dok je i Slovan Liberec pokazao u kvalifikacionim rundama da ima kvalitet. Nadigravaćemo se, mislim da sa svakim možemo da se takmičimo i radujemo se učešću u Lige Evrope“.

Osim novajlija u završnici prelaznog roka, čini se da bi se u Zvezdi više obradovali ako bi se realizovala preporuka UEFA da se stadioni otvore za mečeve grupne faze i da na njima, za početak, dozvoli ispunjenost 30 odsto kapaciteta.

Kada bi otvorili Marakanu za naše Delije, svaki meč bi nam bio lakši“, uveren je Dejan Stanković

.



tagovi

Dejan StankovićFK Crvena zvezdaLiga Evrope

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara