Komentari na vest

Dejan Stanković o talentima iz Zvezdine škole: Kad uđu u prvi tim trebalo bi da budu nosioci

S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Na zalost , nije moguce da istovremeno imamo uspeha u Evropi i razvijamo mlade igrace. Nemamo vremena da ih sacekamo i pustamo da igraju,osciliraju i sazrevaju. Nas opstanak kao kluba osmisljen "genijalnom finansijskom konstrukcijom" zavisi od ucesca u Evropi. I to "bice 10 ili 20 mil€ " moze i 0€ , zavisi da li cemo se ili necemo plasirati u neko takmicenje , mada Magico smatra da je to 100% ali nije jer Omonija moze opet da se dogodi , ne daj Boze. Bukvalno se kockaju ,kao da rulet igraju. Samo sto je u pitanju Ruski rulet jer ako se , ne dao Bog , nigde ne plasiramo to ce biti finansijski metak u srce naseg opstanka . Sta onda sa platama i premijama koje ce doci na naplatu ? Sta sa ovima koje se duguju vec , a cuti se o njima ? Ne verujem da su samo Milunovicu duzni , apsurdno je misliti da je svima placeno samo njemu ne. Imamo garantovanih 8mil€ , sto ocigledno nije dovoljno za finkcionisanje jer da jeste ne bi bilo "dobrog gesta " Bockovog. Samo da se nama ne dese i gore stvari od ovog komsijskog " zato se maknem na jedan dje vidim da nema 'leba " jer nas El Magico ima cudnu prirodu da kad sjebava nesto radi to izuzetno temeljno , do kraja i brz mogucnosti oporavka.
p

pukli u derbiju

pre gotovo 3 godine

Toliko su ih Deki i Ivanic oducili od fudbala na proslom derbiju da su pocele gace da im se tresu od straha a stranci da im beze iz kluba pred finale kupa plaseci je jos jedne bruke
f

familija

pre gotovo 3 godine

Samo napred gazi familijo
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Da da A siti što traži malog crnogoraca on sigurno nema kvalitet a? Vidim pola evrope se pobise se za nikolica I petrovića. Terza već unapred napravio dilove sa raznim menadžerima pa kao mali neće da potpiše novi ugovor. Pa nebi ni ja kad se dovodi tamo neki bakajoko koji nigde nije imao poluzapažen učinak gde je god igrao.
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Mozda ,odmara nema potrebe da cima Katai .. proba bez njega á mozda Katai radi na fizickoj spremi
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Treba da budemo realni...i ove mlade sto imate iz svoje skole sve zajedno necete prodati za vise od 5-6 mil.evra...treba da se pomolite bogu pravilu bonus igraca pa su se ti igraci na neki nacin i videli...bez tog pravila nebiste imali ni jednog igraca na prodaju.Najskuplji transfer ove sezone ce vam biti odlazak Degeneka u Singapur i to pod uslovom da Zvezda isplati sve obaveze prema igracu inace necete ni te pare videti.
z

zak

pre gotovo 3 godine

Šta više smatrate sa tim prodajama? Eto , vi svoje rasprodajte, želim vam da što više para uzmete, kao i za ovog pobegulju , a da ništa ne osvojite.
e

esex

pre gotovo 3 godine

zasto bi prodavali najbolje igrace kad mozemo zaraditi preko lige sampiona..poenta su titule
P

Pogresno

pre gotovo 3 godine

Pogresno razmisljanje Zvezda se oprederila za takmicarsku iskusnu ekipu Koja ce da zaradi novac u Euro takmicenju. Najgluplja moguca stvar je da se rasproda pola ekipe pred kfalifikacije za Evropu. Naravno rezultat toga jeste sto mladi odlaze za male pare jer Zvezda za razliku od Partizana Koji nema takmicarske ambicije nego ide na taktiku ako prodje prodje nema vremena za njihov razvoj I afirmaciju za koj treba I po par godina. Sustina ne mozes da budes razvojni tim I konkurentan tim za Evropske takmicenju.
H

Hmm

pre gotovo 3 godine

Najveci uspeh ove sezone ce vam biti kvalifikacije za ovu novu cipiripi ligu

38136

pre gotovo 3 godine

Pusti decu da igraju fudbal i zadrzite ih bar jos sezonu.Deki ne zaboravi kako si ti krenuo i vrlo brzo su te unovcili ,da su izdrzali jos sezonu mnogo vise bi uzeli
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Pa jeste, ali Deki sa 17 godina nosi ekipu i resava utakmicu sa Kajzerslauternom, a ovi klinci danas ne mogu da rese ni Surdulicu, Javor, Metalac... u tome je razlika i poenta!! Nema kvaliteta!
f

fancy

pre gotovo 3 godine

Sta je sad sa Kataijem, druga vec koju propusta!? Nadam se da nije opet ono sranje vec ds se sto vise odmori i spreman doceka pripreme
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Od sve te Zvezdine dece jedino da moze nesto biti od onog Lazetica.Visok ima dobre predispozicije. Ovi Nikolici, Gavrici, Erakovici sve neki neuhranjeni. Ne znam cime ih hrane
G

Gostkaman

pre gotovo 3 godine

Mali blizanci su najbolji omladinci pogotovo Nikola po meni, postoji još jedan dečko 2005 godište, Nikolašević, već sad igra u omladinacima, na zadnjem meču dao 4 gola, a mlađi je 3-4 godine od protivnika.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Kako Lazetic da igra za Zvezdu kad za Graficar jedva igra!?
M

Markovitz

pre gotovo 3 godine

Šta je sa Kataiem, nije valjda opet bolestan? Zašto se ćuti?
D

Deno

pre gotovo 3 godine

Cega da budu nosioci?Vode?