Komentari na vest

Derbi „stranih pasoša“, Piksi može da vidi dvojicu ili trojicu

F

Fksks

pre preko 2 godine

Zdjelar trenutno najbolji srpski zadnji vezni!
0

0211

pre preko 2 godine

Mozda i u istoriji srpskog fudbala, jel i on iz najbolje skole fudbala u Evropi, posle Ajaksove?
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Da Dragovic i Ivanic igraju za Srbiju bilo bi materijala za reprezentaciju, ovako jednostavno nema. Zdjelar je pristojan vezni igrac, ali budimo realni i pogledajmo da nama u reprezentaciji tu igraju mnogo bolji igraci, za Kataia to takodje vazi. Bekovi (klasicni bekovi, ne ovo sto igraju Kostic, Lazovic, Radonjic i Djuricic protiv Irske) fale reprezentaciji, ali to jednostavno nema ni kod Zvezde, ni kod Partizana.
A

Adrian Mutu

pre preko 2 godine

A zašto rodić i gajić ne spadaju u te koji se gledaju pa mi nemamo konstantnijeg beka od rodićs igra 5 godina za zvezdu konstantno igra evropu daje golove nije vrhunski igrač ali u nekoj rotaciji kao ranije zašto da ne koga mi to imamo mnogo boljeg od njega a gajić je već igrao kod piksija i to cele utakmice čim se vrati u formu vratiće se i na spisak siguran sam katai koliko god odskače od lige nema mesto u reprezentaciji jer tu smo pokriveni isto važi i za zdjelara a za bonuse nemam reči toliko dece prodje kroz zvezdu koji imaju kvalitet i to pokazuju po mladjim kategorijama i zvezda opet nema koga da stavi a prošlogodišnji bonusi propali partizan dosta pametnije to radi iako ulaže 20 puta manje u omladinsku školu i infrastrukturu
s

samojeB

pre preko 2 godine

Zato što igra kao moja baba.Od Rodića su bolji Kostić,Mladenović,Ristić...
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Zato sto je Gajic jako los bek, moze on da igra u Ling Long ligi, jer bolje trenutno i nemamo, ali je jako limitiran bek. Samo pogledaj kako Gajic igra, decko odigrava uglavnom unazad, na presing se odma gubi i ispucava loptu ili eventualno vraca stoperu ili golmanu. O njegovom centarsutu necu govoriti. Pogledaj naprimer kako je igrao kad mu je Piksi pruzio sansu protiv Irske.
7

73hr

pre preko 2 godine

Najbolje da ugadjamo svima...ovo je klupski fudbal... Vec ste sa bonusima dovoljno upropastili.... Dobar mlad igrač iz Srbije će uvek igrati u startnoj postavi... Tako je bilo sa Grujicem, Rajkovicem.. Živkovićem.. Milenković em.... Itd itd... Vidim bonusi su nam mnogo doneli,mlada reprezentacija gubi na svakom koraku.. Ne možeš na silu gurati igrača ako ga nemaš... Prosto i jednostavno...samo mi večito nešto podmladjujemo.. I izmišljamo a reprezentacija nije igrala Euro od 2000, tad sam imao 9 godina... Sta da kažem više..
J

Juujuuu

pre preko 2 godine

Ko vam je kriv sto nemate bonus igraca? Da ulazete u omladinski pogon imali bi,kad ste izbacili nekog mladog talenta?

Wolfasin

pre preko 2 godine

0-2 golova Razlozi: igrali su u četvrtak, termin 18h na ovu vrućinu i pitanje ko će uopšte igrati u napadu ekipa.
O

Ospiti

pre preko 2 godine

Nema materijala za reprezentaciju, Zdjelar igra na poziciji gde imamo puno sličnih ali ipak boljih igrača od njega, Lukić, Maksimović, Grujić i Gudelj kao klasa za sebe. Nije loše znati da je i Zdjelar tu ako nešto baš krene po zlu. Katai je interesantniji ali i takvih igrača imamo dovoljno, a izgleda i da je Piksi odlučio da igra bez "seoske desetke" kao što su Ljajić i Katai pa zove samo ozbiljne momke - Tadića i Đuričića. Možda neko misli da je Katai krilo, što je neozbiljno sa njegovom brzinom a mi i ne igramo sa krilnim. Na sve to treba dodati i da je SMS siguran, plus Gudelj, tako da je suštinsko pitanje samo oko 2 igrača, a na obe pozicije imamo po tri bolja od Zdjelara i Kataija.
E

Eh

pre preko 2 godine

Lukic? Lukic? To je menadzersko drvo! Pa skoro svaki vezni Partizana i Zvezde je boljih od njega

Petar Medic

pre preko 2 godine

Ovo kada pogledam sve mogu da svarim ali kada vidim bekove partizana i zvezde smejao bi se da nije pretuzno da li neko zna da dovede krstenog beka ili je to u ova dva tima zabranjeno dace milione za napadace veznjake ali za bekove 0 jos patizan i vRati miletica ali se odmah proglasi za stopera da nedaj boze standardni bekovi ne izgube mesto i jedan i drugi tim prave velika cuda sa ovakvim bekovima u evropi
e

esex

pre preko 2 godine

kriza batko s bekovi.oce deca da budu ronaldo
R

Realnost

pre preko 2 godine

Katai i Zdjelar jedini mogu da budu 25. igraci repke, da budu simbolicno pozvani i to je to, trenutna realnost, a Jovic i ostali mladi iz Zvezde i Partizana ce uveliko da odu u inostranstvo kad budu pozvani za repku.
C

Crespo

pre preko 2 godine

Stranaci bi ove domace šašagane dobili 3-0 peške...(kad bi bili ovi sastavi)
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Jedini tu koji može da igra u ligi petice, u nekom klubu koji igra LŠ ili LE iz tih liga je Dragović. Katai ima kvalitet ali u tim klubovima ga ne bi trpeli. Jer se nikada ne zna kada mu se igra fudbal, a kada mu se ne igra. Ivanić ima kvalitet ali jednu odigra vrhunski, pa jednu loše. Kanga ima kvalitet, ali ni njega u tim ozbiljnim klubovima ne bi trpeli zbog lude glave. Iz Partizana bi možda Rikardo mogao da igra u ligi petice, ali u nekom klubu koji se bori za opstanak. Hteli to da priznamo ili ne, Partizan izbacuje bolje mlade igrače od Zvezde. I ako u omladinskoj školi su egal, možda je čak i Zvezda malo uspešnija poslednjih godina. Ali koga to zanima kada godinama nema kvalitetnih klinaca za prvi tim. Što se tiče derbija, neka bude dosta golova, muka mi je od ovih do sada derbija gde se više igra ragbi nego fudbal.
"

"Usati"

pre preko 2 godine

Idemo Zvezdo! Idemo na PLUS 30 u pobedama nad komsijama! Trenutno je 110:81, pa da mi to danas lepo zaokruzimo!
ш

шумадинац

pre preko 2 godine

Какве глупости пишете, Иванић, Борјан, Дегенек и Драговић никако не могу бити странци јер су Срби
2

226883

pre preko 2 godine

Ako je Degenek Srbin molim te da mi odgovoriš koju krsnu slavu slavi?
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Slavi Đurđevdan
S

Srbin iz Republike Srpske

pre preko 2 godine

Pa ako imaju strana drzavljanstva onda su stranci, sta je tu nejasno
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Kvalitet oba tima daleko je ispod onoga sto bi svaki navijač i jednih i drugih želeo. Nadam se da ce obe uprave shvatiti trenutak, i vec od ove zime poceti sa ozbiljnim pojacanjima, kako bi se kvalitet ekipa podigao na nivo LS, za koju ce se boriti oba kluba u leto 2023....
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Nisam znao da su večiti rivali napravili rokadu, Natho u Zvezdi, a Krstičić u Partizanu. 😂
P

Pazi njega

pre preko 2 godine

Zemljače levo je tim sa stranim pasošima, a desno sa domaćim. Kakav si ti pavijan.
B

Bandaa Drzavnaaa

pre preko 2 godine

Zvezda u minusu 80 miliona posle 2 ls i 3 proleca u evropiii!!!!! Vucicu i Terzaaaa sram vas biloooo!!!!! Partizan jaci igracki od Zvezde opet sramotaaaa!!!!
S

Sve je namesteno da bi partizan pobedio!!! to

pre preko 2 godine

sramotaaaaaaa
T

Titulaaa

pre preko 2 godine

Ovo je strasno koliko su Zvezdu skresali posleeee Dve ls i 3 lige evrope i dva prolaska grupe a partizan digli s nista u evropi nije radio osim 2018 prolece jedno!!!!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Očekujem od grobara da se ponovo prave mrtvi, kao na svakom derbiju.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Pa jedino da igraju klinci, pa da zaspis tokom derbija. Cak i sa ovim strancima je dosada, jer na brdo zadnjih derbija nismo dali 4 gola u zbieu
R

Realno Saša

pre preko 2 godine

Jedini igrac za reprezentaciju i od stranaca i od domacih u oba tima je Saša Zdjelar. Bolji od svih veznih u repki.
G

Gos

pre preko 2 godine

Ko piše ovo? Nemoguće da ne znaš da je Ben povređen...
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Nema tu niko za reprezentaciju. Zvezdini matori, svi preko 30, Partizanovi nekvalitetni. Od svih da izdvojis Kataia i da ga uporedis sa Kosticem, Radonjicem, Zivkovicem... jasno je da tu za njega nema mesta. Ostali nisu ni za poredjenje.
R

Ratkopa

pre preko 2 godine

I onda uvode pravilo o 4 stranca max
S

Sasa_PFC

pre preko 2 godine

Uvode pravilo sa povecanjem broja stranaca u prih 11 a smanjuju bonus igraca koji je usput i domaci igrac.Umesto da razvijamo mlade talente trpimo da gledamo nekog Dionija,Falka,Falcinelija,La Paru,Zandera umesto Jovica,Lazovica,Pavlovica,Erakovica.Crvena Zvezda je karcinom Srbskog fudbala i zbog nje su ova suluda pravila broja stranaca a gledamo drugoligaske igrace.
s

skunipen

pre preko 2 godine

od svih ovih igraca (stranih, domacih i srpskih koji igraju za drugu drzavu) jedino Ivanic i Dragovic bi imali kvalitet za reprezentaciju Srbije. Eventualno mozda jos Degenek i to je to.
G

GostGost 1234

pre preko 2 godine

Nisu samo Ivanic i Dioni,nego i Kanga,Dragovic,Sanogo,Borjan.Bravo za ekipu mozzarta
p

pancevac92

pre preko 2 godine

Izjaviti da je Zvezdi slabija leva strana,kao i partizanu je komicno,moze samo neznalica kao ti,Rodic najbolji bek
T

Tuneki

pre preko 2 godine

sve,sve ali kako je Ivanic stranac To neka mi neko objasni.....decko iz Backog Jarka, cak je i poreklom iz Republike Srpske...
c

czv123

pre preko 2 godine

Zato sto nije verovao da moze dostići nivo nase reprezentacije pa je odlučio da igra za Crnu Goru i nema pravo vise da bude nas reprezentativac
W

Walt

pre preko 2 godine

Zdjelar bi trebao da bude reprezentativac i to još odavno
О

Осим

pre preko 2 godine

Борбености друго ништа нема тако да батали те приче
9

951357

pre preko 2 godine

Samo u grobarskim snovima...

Vixtra

pre preko 2 godine

Nije Zdjelar za reprezentaciju. Trenutno slabo ko od naših igrača (i naših i komšinicinih) ima taj kalibar. Možda Jović bude nekad imao, Terzić, Milovanović, a kod gostiju Lazetić. Ovo ostalo je prilično tanko.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Od 22 igraca prvotimaca obe ekipe, Zvezda ima 7 stranaca, a Partizan dvojicu. To mnogo govori.
D

Dojke

pre preko 2 godine

Deder prosvetli nas ovde - šta govori leba ti? Napiše lik ovako nešto iz čista mira, ne kontam..
H

Hagacafacsa

pre preko 2 godine

Niste ni svesni kako bi desna ekipa rutinirala janicare sa Magikom na celu
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

7:1 za 'strance', Katai bi metno počasni na individualni kvalitet
T

Tuneki

pre preko 2 godine

U kosarci jos gore,sve stranci,mada Zvezda ih ima manje ove godine
D

Dread

pre preko 2 godine

KKCZ ima isti broj stranaca kao prošle godine. Trenutno stanje je 6-5 za Partizan (uključujući Mozlija; Đorđija Jovanovića i Gregora Glasa ne računam pošto 95% neće igrati). Ali, da, svakako loše od oba kluba...
G

Gos

pre preko 2 godine

Nije to ni gore ni lošije. Prestanite da gledate košarku ako ste toliko ograničeni. U košarci kvalitetni domaći igrač ima 1.5 do 2 puta veću platu nego stranac istog kvaliteta, i ti igrači su našim klubovima dostupni jedino u nekom ludilu kao što je pogodilo Kalinića da dođe da igra za debelo manje pare nego što bi uzeo negde drugde (iako to i dalje nije kikiriki već ozbiljan novac za naše uslove). Ne treba Zvezda i Partizan da razvijaju domaće igrače kada će na prvi trag kvaliteta da zbrišu kod bogatijih Turaka, Španaca, Rusa...
M

Malj

pre preko 2 godine

Ivanic u ekipi stranaca? Valjda je trebao ben na to mesto ili menig, zivkovic
c

chester

pre preko 2 godine

meni je ovo zanimljivo u Zvezdi, Borjan(Kanada),Dragovic(Austrija),Degenek(Australija),Ivanic(Crna Gora),Zivkovic(Holandija) i Marin(Nemacka) mada on ne igra vise
b

bruka

pre preko 2 godine

Ko god ima strani pasos i ne igra za reprezentaciju u mojim ocima je stranac, i nikako to ne moze da promeni. Ivanic, Borjan i Degenek nikada nece biti Srbi
P

Pgl

pre preko 2 godine

E ako je u tvojim ocima stranac, onda je stranac 100%
b

bruka

pre preko 2 godine

A sta su? Izjasnjavaju se kao Srbi, a igraju za stranu reprezentaciju,sta Srbija ima od njih,a sta oni imaju od Srbije? Nista
G

Gost123

pre preko 2 godine

Eto ti si Srbin bruko jedna..
e

ecka siti

pre preko 2 godine

A opet su taj Degenek , i taj Dragovic veci srbi nego sto ces ti ikad biti. . .
@

@ecka siti

pre preko 2 godine

Koju slavu slavi Degenek???
O

Oni

pre preko 2 godine

Jesu srbi....pomešao si nacionalnost i državljanstvo.....
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Nikog nije briga šta ti smatraš.
T

Tiranasi

pre preko 2 godine

Nisu srbi I tacka.
F

Fhulkm

pre preko 2 godine

Da bi ih svrstali u srbe treba da slave božić 7 januara i da znaju koju krsnu slavu slave u svakom drugom slučaju su samo državljani srbije a ne srbi.
H

Hahahahahah

pre preko 2 godine

Kakva greška u grafici. Ovi pomesali karte
G

Gostližekost

pre preko 2 godine

Što ne bi pročitao tekst prvo pa onda komentarisao da se ne blamiraš ovako?
A

Ahahahaha

pre preko 2 godine

Kakva greška u grafici. Ivanic i Dioni u Partizanu
R

Rajka Baregro

pre preko 2 godine

Ispao si glup
P

Procitaj tekse

pre preko 2 godine

Tuljane