Komentari na vest

Dešan pod ogromnim pritiskom: Ima li mesta za drugog najboljeg strelca u istoriji Francuske na Mundijalu?

G

Gost90

pre preko 1 godinu

Promenio se itekako. Pa pogledaj samo sada kakve su odbrane a kakve su sada. Reci mi 1 stopera koji je bolji od Neste? Kanavara? Vidica? Stama? I da ne nabrajam. A napadaci , to je bila poezija. Ovo samo sad napucani sa snagom i brzinom. Nema tog smeka i lepote. I Ziru nikako ne moze biti bolji od Trezegea.
p

plavac

pre preko 1 godinu

naravno da je gori,ali žiru radi stvari o kojima trezege može da samo da sanja.unikatan igrač
C

Crvenocrni

pre preko 1 godinu

Žiru je doktor i tačka.
G

Gost90

pre preko 1 godinu

Koliko se fudbal promenio. Da li primecujete da igraci mnogo lakse dolaze do brojki golova, asistencija nego ranije? A kad se uporede ti igraci, kojima ruse rekorde, ne mogu ni im ni do kolena prici. Nije to to . Zamisli , Ziru bolji id Anrija, Trezegea, Anelke itd
G

Gost78

pre preko 1 godinu

Ziru i jeste bolji od Anelke i Trezegea, sta je sporno ?
p

pa realno

pre preko 1 godinu

Gledano od anrija nije bolji al trezege a pogotovo anelka nisu nista bolji od njega decko je magija
A

Apis1917

pre preko 1 godinu

Nije nego smo mi odrasli u to vreme Anrija,Zidana,Zube,Romarija,Rivalda itd. i onda nam ovi kao smešni a nije uopšte sve u svoje vreme...brojke pokazuju,nisu se teže davali golovi,isto je,fudbal se promenio ali samo u fizičkom smislu malkice jači i što pozicije fudbalera šetaju mnogo,sve je ganz isto.
I

I

pre preko 1 godinu

Nije se djavola promenio, uporedi koliko golova pada danas i pre 20 godina. Danas Siti i Liverpul svaku drugu utakmicu daju 5 golova, nepobedivi Arsenal je davao jednom u sezoni.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Najpotcenjeniji napadac zadnjih 15 godina. Ono sto on donosi ekipi, to ne moze nijedan igrac. Finis mu nije jaca strana, a postigao je u karijeri "milion" golova, i to dovoljno za sebe govori. Sto se tice konkurencije, realno Benzema, Mbape, pa Ziru. Nema dileme, ja da se ista pitam poveo bih prije njega nego Grizmana.. Vidjecemo.
G

Goster i.

pre preko 1 godinu

ako su mu konkurencija Marsijal,Ben jeder,Tiram mislim da je bolji od svih njih,iskusniji,i vise radi za ekipu nego oni,Nkunku mu nije konkurencija jer je krilo ili drugi spic.Napad na SP ce biti Nkunku,Mbape,Ziru,Benzema,Dembele,Grizman cak mislim da Fekir ima vece sanse od ostalih jer moze da igra sve pozicije u ofanzivi...
G

GISKA 88

pre preko 1 godinu

Ziru je majstor svog zanata...
M

Milos92Vs

pre preko 1 godinu

Najpotcenjeniji napadac danasnjice, kao Pogba sto je najptecenjeniji. Ziru klasa, treba da ide na svetsko prvenstvo.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Benzema je golgeter i jedno pet puta bolji igrač of Žirua. Ali ono kako napad Francuske deluje sa Žiruom ne može da replciira niko drugi, jer čovek možda nije gol igrač po definiciji, ali ceo napad Francuske deluje kao mašina kada je Žiru na terenu.