Komentari na vest

Deset godina paničnih kupovina... Glejzeri su krivi za sve

2

24.04.1902.

pre 6 meseci

GGMU!!!
M

Masni Feniks

pre 6 meseci

Nije do Glejzera . Do trenera i igraca , trener pravi spisak igraca koje zeli . Murinjo je sa Felajinijem i Ibrahimovicem i sa bolnicom od igraca osvoji Ligu Evrope i bio 2 ej drugi !!!
P

Penzija

pre 6 meseci

Ima nas koji smo pratili fudbal i dok je Ferguson bio trener, pa samo da podsetim da su Glejzeri klub kupili u njegovoj eri, 2005. ili 2006. i Mančester je imao dost uspešnih godina od tad. Dakle nije samo do Glejzera.
l

lary ptica

pre 6 meseci

kao prvo..postojao je United i pre Fergija,pogresili su kada nisu doveli Klopa a hteo je
K

Klopicanstvo

pre 6 meseci

Nije hteo, ima intervju gde je sve objasnio.
Р

Роналдо

pre 6 meseci

Ја сам крив, извините!
S

SAF

pre 6 meseci

UTD-ov problem je identitet koji kao klub nikad nisu imali, kao sto to Real i Bayern npr. imaju, vec je sav taj mit i identitet UTD-a otisao onog momenta kada je Ferguson otisao u penziju. Da ne duzim previse, Ten Haag je davao pretenciozne izjave, dovodio je sve sto je pozelio ali ce ga jednostavno pritisak vodjenja kluba velikih zelja i imperativa satrati i on ce do Bozica biti free agent, ako ne i prije. UTD nema identitet, imao je Fergusona koji je stajao iza toga, Fergie otisao otisao i UTD. Njima treba trener kojem ce minimalno trebati 2-3 sezone da uspostavi sistem igre i ponasanja igraca, posto je Pep Guardiola jedini kojem za to treba jedna sezona, dobro ce se oni namuciti dok nadju nekog slicnog.
2

24.04.1902.

pre 6 meseci

"Manchester United nikad nije imao identitet "???!!! Zemljace lupi ti ovde nesto i ostade ziv!!! 🤣😂😅
A

Aj sad

pre 6 meseci

Spominju se stalno dve Murinjove sezone, ali realno gledano timovi u PL u tim sezonama nisu bili na top nivou, splet okolnosti da se sa onako bljutavom i nikakvom igrom dodje do nekih rezultata, mada Murinjo jeste doktor i ne sporim, dosao je do rezultata na svoj nacin. Zasvidjao mi se Ole jer je poceo da cisti skart pocevsi od Felainija. Elem odoh predaleko, problem nisu Glejzeri, niti nesto ne znam ni ja. Problemi postoje na svakom nivou i ne postoji jedan krivac. Glejzeri su krivi jer njih Junajted ne zanima u emotivnom smislu, vec cisto finansijski, pocevsi od ulaganja u sportski sektor, u omladinske pogone, sam stadion, sportski centar, sve je nivou i cemu je pricao i Ronaldo. Nakon toga problem je sportski sektor koji nije u skladu sa trenerom, ne postoji neko ko ce Ten Hagu reci “Preskupo je, ne moze” nego se sve dalo Ten Hagu u ruke, da je neki sportski direktor tu i da postoji medjusobno uvazavanje Ronalda i Ten Haga bi neko pomirio, ovako se Ten Hagu dalo da kontrolise sve i sutradan imaju opravdanje “Dobio je sve, do njega je’’ Hijerarhija u klubu mora da postoji, i da svi ljudi koji rade u klubu rade sa jednim ciljem. Glejzeri gledaju novac, pa se uplasili od navijaca i odobrili finansije za sve sto trener pozeli. Sportski sektor ne postoji. Ten Hag se vise bori sa svojim egom nego sto se bavi fudbalom. Igraci u rasulu bez lidera na terenu i sistema igre.
r

roni

pre 6 meseci

stani ovi glejzeri placaju trenere,ispunjavaju zelje i dovode sve sto se trazi,placaju cuvara groblja,placaju onu dvojicu sto kopaju i opet oni krivi?pa ko radi s tim satro igracima,direktori ili treneri?kakva bljuzga.
y

yes,yes

pre 6 meseci

Dobro je Mourinho rekao: najveći moj uspjeh je 2.mjesto i Liga Europe sa Unitedom. Sad tek vidimo,šta je pisac htio reći.
z

zanzibar

pre 6 meseci

Sta lupa Nevil, pa Ferguson je Ronalda i drugi put doveo u Junajted. Menjas trenere i igrace deset godina i na kraju zakljucis da su vlasnici problem. Teski populizam.
K

Karlach

pre 6 meseci

Ako ne znaš situaciju, bolje da ne komentarišeš, iskren savet.
z

zanzibar

pre 6 meseci

@Karlach Mnogo ti hvala sto si mi objasnio situaciju.
A

Arsenallisti

pre 6 meseci

Startna odbrana Dalo, Magvajer, Evans i Lindelof, ako ostanu u top 10 da slave