Komentari na vest

Detalji transfera Popovića u Slovačku: Partizanu 210.000 evra i procenti

Sliks17

pre 9 meseci

Ovaj 200.000? Pa ja onda vredim 20.000.000 i to samo do 31.07. Onda imam klauzulu na 30.000.000
Г

Гробар54

pre 9 meseci

Распродаја у Партизану!Када фирма прогласи банкрот,онда се продајероба у бесцење!Тај случај је сада у Партизану!Јадна слика ФЦ Партизан!
P

Pfk

pre 9 meseci

Odrali smo ih!
G

Gost 94

pre 9 meseci

Kako ode u ovako slab klub za smešne pare, a ima i 23 godine?
o

ojo

pre 9 meseci

Hoće li biti za struju
b

balonac

pre 9 meseci

Ovo se spremalo od onog' trenutka kada je Petriću rekao ono što svi mislimo. Pobuniti se protiv uprave je smrtni greh u našem fudbalu.
Т

Тртко

pre 9 meseci

Овај момак није лош голман, штавише да вам није било њега били би сте седми прошле године, однрана вам је била ужасно лоша а са чиме ће морати да вам се носи нови голман то ће бити хорор.
z

zauzeto ime

pre 9 meseci

brate bio je krivac za direktno desetak bodova u prvenstvu minimum, ziceras, linijas, a kad uradi paradu padne pola metra levo-desno, samo ulepsava golove
D

Direktor fotografije

pre 9 meseci

Cekajte, i sta sad u slucaju da Pop napusti slovacki klub nakon isteka ugvora kao slobodan igrac, hoce li te procente onda pojesti maca? Bas me interesuje.
g

gg3+

pre 9 meseci

naravno. to je i logicno zar ne? ako su procenti od prodaje, a on se ne - proda, onda nema procenata. racunaju da ce tamo biti bolji
S

Sima Arauho

pre 9 meseci

Trpeli smo njegove kikseve u derbiju (gde direktno na nogu spusta loptu onom najboljem strelcu Norveske lige) pa onda u Evropi gde prima golove u blizi ugao van 16 da bi ga prodali za 210.000,00 € i procente ( kojih sigurno nece biti)!Svaka cast na poslovanju!
S

Start

pre 9 meseci

Dvesta od kapitena, od ovog dvesta, plus milion ipo od Rikija, nakupilo se za mesečnu platu. Još kad stignu bonusi(od Dadika i comp), biće sve kao i do sada. Ne dugujemo nikom ništa - što bi rekao deblji V.
G

GostRadan

pre 9 meseci

Pojavila se vest da je Jovanovic oboleo od kovida. Ako je to tacno, s obzirom da oporavak dugo traje, tesko ce biti spreman i za start u LK. I u takvim okolnostima, prodati Popovica je potpuna ludost. Ko ostaje, Stevanovic i onaj omladinac Mihajlovic, o kome se malo zna. Cak je pitanje da li je licenciran za SLS. Kakav zlocin ovi rukovodioci sprovode u Partizanu, to se ne pamti.
s

slavuj

pre 9 meseci

Ovakvih golmana ima u Srbiji koliko hoćeš, ništa posebno, linijaš, svaki centaršut problem, a još veći kada na njega krene. Sjetite se prošle godine boksovanja u protivničkog igrača i naravno gol koji nas je bacio na drugo mjesto u LK. Srećan put i sve najbolje, a na gol će Jovanović koji je za Popa ipak klasa. Mada Marković, Saničanin i mali Ilić, su tanki za ozbiljno takmičenje.
z

zauzeto ime

pre 9 meseci

ma rupe, nije vredan spominjanja, bolje nekog klinca od 15 godina staviti, ne moze biti losiji od popovica
s

sta nije jasno

pre 9 meseci

popovic je licni interes vazure i nista drugo
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 9 meseci

Momak verovatno vredi vise ali sta se moze, kad mora struja da se plati! .... Sve najbolje u nastavku karijere. Srdacan sportski pozdrav!
1

1982Mz

pre 9 meseci

Koliki li je dug za struju na Marakani?
e

eurofudbal

pre 9 meseci

Trziste je reklo svoje.Vredi koliko je neko spreman da plati,a to je u ovom slucaju 210000.Mozda bi neko sposobniji od Vazure izvukao za klub nesto vise novca,ali mastarije navijaca da ovaj golman vredi mnogo vise su samo mastarije.
z

zauzeto ime

pre 9 meseci

za popovicev kvalitet ovo je preplaceno ......... veca podvala popovic za ovih 210 hiljada nego pavlovic za 10 miliona :P ......... bas znamo uzeti pare za rupe od igraca
K

Kakav

pre 9 meseci

Atransfer,strasan transfer. Jedino mi nije jasno zasto ga nisu jednostavno poklonili nego za cifru koja ponizava
N

Nejbi

pre 9 meseci

A sta ce Popovic na golu Partizana kad je odbrana suplja ko sito. Gledao sam ga skoro svaki put kad primi gol kako gleda u odbr. Igrace ? Ko veli pa dje ste. Bizoni jedni. I pored toga imao je dpbrih odbrana. Ljudi nije on svemoguc.
D

Dzo Black

pre 9 meseci

@Nejbi suplja jeste ali i on je za dosta golova kriv.Mogao je dosta bolje.
D

Da...

pre 9 meseci

...nisu vrstili Scekica i Nikolica reklo bi se da nije lose odadjen prelazni rok, to ne znaci da cemo imati ekipu za prvo mesto i svakako Uprava napolje!!!
m

mikoni

pre 9 meseci

" Uprava napolje" Nije više to u modi. Oni će otići kad završe posao. Ima tu još da se radi....
R

Raša P

pre 9 meseci

Dobra prodaja jer je za 10000 e. skuplji od svog kapitena Uroševića.
D

Dcb

pre 9 meseci

U odbrani sve panj do panja a oni.prodali golmana koji ih je spasio jos vece katastrofe i to za kikiriki
t

tviter.glavatanaer

pre 9 meseci

Golman za reprezentaciju. Nece namerno da ga pozovu a zovu mi tamo nekog Rajkovica. Ma idi.
M

Mitros

pre 9 meseci

Nije prodat toliko zbog para koliko što je izašao javno i rekao da Petrić nema pojma. Nije sad ni on neki golman ali za to mu alal vera.
v

v1ad

pre 9 meseci

Mlad golman, kiksirao jednom, dva put na pocetku, plus ispred sebe imao Svetu Markovica, Sanicanina i Vujacica. Mnogo bolji od njega bi imali problem. Bice on dobar golman za par godina.
R

Repac Plandiste

pre 9 meseci

Svaka čast za Vazuru. Jos jednom je potvrdio da je transfer guru jugoistočne Evrope. Odlicne prodaje, jos bolja pojacanja, bice tu velikih pobeda i dobrih rezultata. Za subotu za derbi sa TSC u Plandistu vlada neverovatno interesovanje. Ocekuje se navijacki karavan sa tri hiljade grobara. Sa ovim su se složili..
Đ

Đeneral Draža

pre 9 meseci

A šta mislite za one koji ne prepoznavaju ironiju i sarkazam, pa pomisle da je stvarno karavan spreman, a Vazura mag?!
N

Nele 007

pre 9 meseci

Uskoro ima da se kajete jer ovaj novi mnogo losiji
L

Logitech

pre 9 meseci

Veze ti nemas Nele, vidi se da fudbal pratis od skoro, zato ne da ne znas da je taj novi gosa branio u niskom Radnickom nekada, nego takodje ne znas da je stekao status reprezentativca, a kao takav ne moze biti los.
I

I ja sam

pre 9 meseci

iskreni navijac Partizana. I, koliko god da smatram da Pop nije kvalitet za gol Partizana, pa cak i da nije potencijal jer licno smatram da nije, ali to je opet samo moje misljenje i znam da ga svako ima, ali njegova trzisna vrijednost i jos uvijek mlade godine su morale unijeti preko pola miliona evra plus procente. Djecko je bio standardan na golu, branio je i u Ligi Konferencije i u Superligi, a to je vec dovoljno za taj novac cak i da mu nisu samo 23 godine, a vrijednost preko 2 miliona na TM. Ova uprava je najvece zlo koje je zadesilo Partizan u istoriji nadmasujuci i ratne godine i praveci rupu koju nece naredna decenija blagostanja uspjeti da sanira. Jednom kad ovo zlo prodje, nadam se da nece doci vece zlo. Za Partizan se ne navija (samo) zbog trofeja, za mene licno to nije presudni faktor koji utice na zadovoljstvo u situaciji kad se Zvezda svakako gura i podrzava sa najviseg nivoa vlasti. Ali, kad vidim ove lopine kako besramno potkradaju i unistavaju klub praveci ga olupinom, ne mogu da dolazim na utakmice i podrzavam takav sistem.
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Na poziciji golmana Partizan će biti jači nego prole sezone. Popović je suvi prosek i cena od 210 000 je super, jer je samo u našoj ligi bilo 10 boljih od njega.
G

Gost83

pre 9 meseci

Pa u rukometu i vaterpolu su veci transferi 😆😂
G

Grobar888

pre 9 meseci

Mene je odavno ubedio da je ne samo golman za Partizan vec i za klubove iz najjacih evropskih liga. Koliko nas je samo puta spasao u Evropi. Skolovan golman, pravi profesionalac. Da je branio u Crvenoj Zvezdi odavno bi bio golman reprezentacije. Ovako, njegove bravure i posten odnos se nije isticao u medijima vec se samo cekala neka njegova greska. Takodje, verovatno mu uprava duguje dosta novca i ovim transferom je zelela da se izvuce od placanja dugova. Takodje, ocigledno je da je neko iz uprave dobio lepu proviziju za ovaj transfer jer dobiti mladog, perspektivnog, skolovanog golmana koji je nosio Partizan u Evropi za 200,000 evra moze samo ako se neko dodatno plati u upravi Partizana.
i

iskreni navijac partizana

pre 9 meseci

rekao je sta nije smeo javno, zato je morao da ode
M

Mikele72

pre 9 meseci

Zar je moguce da jedan mlad i perspektivan golman vredi ovako malo...?
D

DanteGrd

pre 9 meseci

Familijo, kod nas ti je i nemoguće moguće.
i

igor978

pre 9 meseci

Sa 23 godine više nisi mlad kada je fudbal u potanju, a da li kod njega ima potencijala - teško, ma osnovu viđenog do sada.
G

Gostyyy

pre 9 meseci

@igor - Ma jos, mator je sa 23. Igraci danas sve cesce igraju do 37-38, pa i 40, a golmanj traju jos duze. Eno ga Bufon i sa 50 godina i dalje igra. I ti kazes za igraca ispred kog je jos minimum 15 godina potencijalne karijere da nije mlad. Daj ne izlupavaj se.