Komentari na vest

Di Kanio ljut na ceo italijanski fudbal: Jedno je igrati u Sasuolu, a drugo nositi dres reprezentacije

G

Gost357

pre oko 2 godine

Napadaju svi berardija ko da on sam igra za italiju. Gde su vam ostali. Nemate napadaca a hocete date gol. Imobile vam je sve a covek mator ko ce vam igra kad se penzionise. Oceujete da vam berardi resava utakmice. Sta je sa levom stranom. Sta vam je sa veznim redom euro ste osvojili jer niko nije ocekivao to od vas a sad odma mislite da ste spremni osvojite sve e pa niste. Imate jednog dobrog ali matorog napadaca imate po jedno dobro krilo za njih nemate izmene i vi hocete nesta postignete. Pustite berardija na miru.
c

comi111

pre oko 2 godine

Cista glupost ovo za Berardija. Doktore taj Berardi je iz lige 5, a niti jedan igrac sem penzionisanog Pandeva i Elmasa ne igraju jake lige. Ali posto se sve namesta verovali vi ili ne, tako i ova utakmica. Sutirate u okvir 35(17 u gol) i kao ne moze da udje ni jedna lopta hahhahha. Pa ovo deci mozete da pricate, malo ko zna ili da je igra neki fudbal zna da ce makar jedna lopta da udje..
A

Ajdebret

pre oko 2 godine

Ajde bre patetični ste,pa gde igraju makedonski igrači
t

tako je to

pre oko 2 godine

Da, ali jedno je igrati kao autsajder, a potpuno nesto drugo predstavljati jednu od najvecih ekipa. Tim makedoncima niko ne bi zamerio ni deset da su primili od Italije. Ima razlike velike. U sustini, videcemo sta ce biti sa Portugalom, ako se tu pokazu dobro onda ovo sa Italijom nije slucajnost. Ono sto je bilo primetno je pad u formi Italijanske reprezentacije koja je na dva kola pre kraja kvalifikacija bukvalno imala sve u svojim rukama, a onda su uspeli da tu ne pobede odlucujuce utakmice i plus sada protiv realno mnogo slabije ekipe od njih. Biti veliki znaci resavati takve utakmice bez problema
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

U pravu je. Jedno je drndati loptu bez pritiska u sasuolu, i onda doci igrati mec ovakve tezine, gde nema popravnog, u kojem protivnik igra odbranu na noz.
u

uf

pre oko 2 godine

i italijani imaju svog nevila i skolsa, najlakse palamuditi kad je nesto lose
o

ovom

pre oko 2 godine

vrhunac bio vest hem i prica nesto.Za celu karijeru odigrao devet utakmica za italiju mahom prijateljskih...
M

Madridistaaa

pre oko 2 godine

da, ali pola ovih igraca sto aktivno igraju za Italiju nisu bolji igraci nego sto je on bio. Italijanski fudbal je odavno u padu, generalno, evropski.... pa uporedite sastave evropskih selekcija 2006. godine i danas. Jedino donekle se Francuzi mogu pohvaliti top ekipom, ostali tezak prosjek. Kvalitet fudbala je u zestokom padu
N

N1204

pre oko 2 godine

Pa verovatno zato sto su na njegovoj poziciji igrali 'bezveznjaci' Badjo,Zola,Sinjori kasnije Del Pjero,Kijeza,Toti.

Kukaa

pre oko 2 godine

Da nazovimo je ekipom Francuske
S

Smesansi

pre oko 2 godine

Nemas fi pojma koji je ovo igrac bio, covek odbio Utd jer je voleo WH, takvih vise nema.