Komentari na vest

Dibala za džabe i još mnogi! Biće ovo ludo leto sa slobodnim igračima

C

Cccc

pre oko 2 godine

Zvezda bi ovo trebala pokušati iskoristiti i dovesti Djuricica, Spajica, Veljkovića I Ristica. Em joj trebaju igrači na tim pozicijama em provereni em Zvezdaši neznam tačno za Veljkovica. Mislim da bi bilo dovoljno po 600000 € godisnje I neki bonus za potpis. Pa da da i po 500000 za bonus to će se jednim ulaskom u LS isplatiti.
B

Budalastvo

pre oko 2 godine

Nemam sta da kazem osim 😂🤣😂🤣😂🤣
C

Coan01

pre oko 2 godine

Kako bi Mazraoui i Halstenberg legli Realu au....ako uspemo da ih dovedemo,jos i da okoncama sagu sa Mbappe-om pa to bi bio fenomenalan prelazni rok. Interesantno je jos i to sto Zvezda moze komotno da dovede za 0e Ristica,Spajica i Djuricica koji bi podigli nivo Zvezdu za klasu u odnosu na sadasnji tim i ako se oprostimo od promasaja...
K

KLIK1991

pre oko 2 godine

Sto se tice menadžera i zasto je sve vise ovoga, poslusajte momka Andy Barra se zove, najistaknutiji menadzer u Hrvatskoj( Olmo, Ikone itd) koji objasnjava kako idu podele zarade od ugovora, i decko kaze da su za menadzere ubedljivo najbolje pare kad je igracu istekao ugovor, jer se iz jednacine iskljucuje bivsi klub, i zato ce sve vise biti ovakvih slucajeva, i bice ugovori sa sadašnjih 4-5 na max 3 godine, osim za bas bas extra klasa igrace i licnosti kojima je fudbal ispred novca... A sto se tice ovih slobodnih igraca, dembele ostaje u Barsi, nacice se na pola, Mbape ce u Real, i onda el clasiko, Mbape i Dembele da dokaze ono u sta verujem od pojavljivanja obojice da je Dembele bolji igrac.... Uzece Zlatnu loptu moje miseljenje( mada daj Boze da dodje U liverpul) a Zvezda i Partizan, i ko jos misli ozbiljno Cuka, Tsc... Treba sad da pojure pare sponzore i da uloze novac u kvalitetne igrace domace, da bi spremni docekali sledecu sezonu koja ce biti borba za 30 miliona (sampion) ne znam koliko je realno al Radonja i Djuricic po svaku cenu mora u Zvezdu, Ljajica mora da pojuri Partizan
R

Ralentsakis

pre oko 2 godine

Da se otarasimo (ako moze ikako) skarta u vidu Dionija, Risaira, Krsticica, Gobeljica, Pankov ide, jos sam nekog zaboravio i dovedes Spajica, Ristica da igra od beka do krila i unese brzinu i Radoja u sredinu... I to je to, Liga sampiona ne da je realna, nego je izvesna. Plate koje oni imaju moze Zvezda da im plati garantovano. I u napadu u finisu sezone pustati Motiku sto vise, da vidimo da li je kadar ili nije da igra i da sazreva kroz sezone.
P

Plus

pre oko 2 godine

Može i Đuričič kao opcija više napred, pustiš Falka i Bakajoka da idu, možda čak i Bena s obzirom na godine, taman da i Motika dobije više prostora.
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Potpuno se slazem,ali uz njih bih dodao Radonjica i Aleksica pa cak i Adoa,jer mi valjanog defanzivnog veznog osim Sanoga nemamo.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Zasto ljudi misle da tek tako moze klub da se "otarasi" igraca pod ugovorom? Nije to kao "e ne trebas nam vise, cao zdravo". Inace, od nabrojanih Radoja bi definitvno bio lepa opcija i mozda Ristic za beka. Ostalo je nista posebno.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Pogba ode u Juve.
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Sve nesto mislim da ce Dibala u atletiko
p

plavac

pre oko 2 godine

tacno im treba jos jeda precenjen staklenac,nemaju ih bez trojicu
K

KoritaIvanova

pre oko 2 godine

Mislim da ce Dembele ostati u Barseloni.Nasao je formu pod Cavijem a tu mu je i najbolji drug Auba
M

Mrcina

pre oko 2 godine

Isto,procvetao je otkad je Ćavi došao,a i Obamejang.Neverovatan talenat,milina ga je gledati kad je normalne glave.
K

Klisa 1.

pre oko 2 godine

Djuricic,Spajic,Ristic i Radoja da nekim slucajem zavrse u Zvezdi eto nas u LS opet.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Teško da će Ristić, jer je Rodić produžio ugovor, a i korisniji je Rodić po meni.
M

Modernifudbal

pre oko 2 godine

Evo do čega su neobuzdani menadžeri doveli fudbal.
G

Genius

pre oko 2 godine

"Ako već Hari Megvajer košta 90.000.000." Pobeda.
b

bard

pre oko 2 godine

Ljajic u Partizanu, Danijel Aleksic u Zvezdi 100%
K

Karpe

pre oko 2 godine

terza daj Kvadrada...Djuricica i Grilica i dovoljno je. ne trebaju nam Pogba i Dibala.
W

Walt

pre oko 2 godine

Al što ste stavili Đuričić, ko da može u istu rečenicu sa ovim igračima.
H

Hsjshksha

pre oko 2 godine

Pogba, Kesi i Dibala najprecenjeniji igrači sa liste. Niti znaš koja im je prirodna pozicija, niti pružaju ono što se od njih traži za te pare, a Pogba i Dibala pritom često povredjeni. Živo me interesuje gde će Dibala, posto ga predstavljaju kao nekog Maradonu, a decko ima jako skromnu statistiku, koja je bitna za ofanzivnog igrača
U

Umetnica mora biti zdrava

pre oko 2 godine

Ovo je sada sve ucestalije, zbog uticaja menadzera ili agenata u fudbalu. Naviknite se
m

marokooo

pre oko 2 godine

Tesko je reci zasto je to tako ali menadzeri sigurno imaju uticaja. Na kraju ako razmisljamo rezonski zasto bi klub placao basnoslovne sume (a svi mozemo da se slozimo da su cijene transfera otisle u nebesa), kada mogu da dovedu tog istog igraca za dzabe, i za pare koje bi dali samo za transfer daju tom igracu za platu i proviziju. Ovo me podsjeca na free agent model iz NBA. Upravo zato sto je trziste postalo preludo cemo vidjeti ovakvih transfera sve vise i vise, pogotovo medju najboljim fudbalerima. Iskreno ja to ne vidim kao losu stvar. Jedino ako manji klubovi krenu da ispastaju jer igraci nece da produze ugovore ali ne vidim da ce se to desavati u tolikom broju bas.
Z

Zizuu

pre oko 2 godine

Dembele- Psg, Ridiger-Juve, Kesi- Barsa, Dibala-Inter, Mbape-Real, Pogba-Juve/Psg, Djuricic ne znam
T

TronX

pre oko 2 godine

Zasto bi Dybala isao iz boljeg u losiji klub u istoj ligi?