Komentari na vest

Digari kritikuje Enrikeovu tvrdoglavost: Znam ga, ima preterani ego, umreće sa svojim idejama

r

roni

pre 7 meseci

kakav nekulturni,nevaspitani mamlaz i ksenofob koji je jedva cekao da enrike napravi los rez da ga ispljuje i bude na par min u centru paznje.mrs u ****
A

A ti

pre 7 meseci

Znaš kakav je Enrike, gde si ga upoznao. Pa po njegovim potezima vidiš da nije u vinklu, pa samo pogledaj šta je rekao onom Italijanu, koliko bezobrazno. Kao da je godinama u Parizu, a čovek došao nedavno. Po tome vidiš da je pun sebe.
M

Makks

pre 7 meseci

Luis Enrike pravi lose poteze i rezultate godinama. Ne pratis. Nemoj se ljutiti, niko ti nije kriv sto se lozis na spanskog kepeca. Sportski pozdrav
r

roni

pre 7 meseci

boli mene uvo za enrikea nego nema casti i morala danas,gde god da se okrenes pljuje se po strancima i jos gore bivsim saigracima s kojima se delilo dobro i lose.cutao je celu karijeru,pogotovo kad je enrike radio dobre stvari,cutao dok je bio u barsi a sad kad je na bezbednoj distanci laje. klosar klasican isto kao vas par sto oponirate a pojma nemate o fudbalu i zivotu.
m

makso199

pre 7 meseci

zeznuli su se opet ovi iz psg izborom trenera. Ne u smislu da je doveden loš trener, nego da su doveli trenera koji forsira pas igru, tika taku, a ima igrače za totalnu drugi stil fudbala. Kolo Muani, Mbape, Dembele, pa oni su za turbo fudbal, za brzinu, za gegen presing. Totalno drugi stil fudbala. Dembele se zeznuo jos kad je iz BVB otišao u Barsu, tu se vec moglo pretpostaviti da nece ispuniti svoj potencijal. Mbape treba da bezi sto pre.
L

Leao

pre 7 meseci

Enrike, tuhel, alegri, poketino su najvece prevare koje znam. Neverovatno kako oni i dalje rade u top klubovima