Komentari na vest

Dika Stojanović: Ovo više nema veze sa sportom, nadam se da će UEFA biti nemilosrdna

M

MA AJDE

pre oko 3 godine

Dika Stojanović: Ovo više nema veze sa sportom, nadam se da će UEFA biti nemilosrdna JEL ON TO GOVORI O NAŠEM FUDBALU. O ZVEZDI, KRIMINALU, UPLIVU POLITIKE, KLADIONICAMA, DRŽAVNOM SPONZORSTVU, OTPISU DUGOVA AGROBANCI, NAVIJAČKIM FIRMAMA KOJE DOBIJAJU TENDERE... ZATIM, UPLIVU U UEFU, FINANSIRANJU UEFE RENOVIRANJU MARAKANE, NEREAGOVANJU UEFE NA SUDIJSKI KRIMINAL...
F

Familija

pre oko 3 godine

Sve ih poizbacivati iz svih takmičenja i nacionalnih liga neka njih 12 igraju trokružni pohlepni ciklus možda se zaduže koju milijardu više kada propadnu a hoće pomoći im tako što će morati da prodaju sve pehare koje su ikada osvojili iz svojih klupskih vitrina zatim iste te pehare vratiti njihovim navijačima jer tu je i mesto a njima nikada ne dozvoliti da mogu da kroje slične sudbine ovo je vreme idealno da očiste fudbal od pohlepe sami su zagrizli pohlepu sada ih naučiti moralu i dostojanstvu ponavljam treba imati u vidu njihove navijače sve pehare otkupiti jer vidimo ovih 12 mnogo vole novac i pehare će za isti prodati a pehare vratiti njihovim navijačima to je jedino što vredi pomenuti u svih 12 varijanti
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 3 godine

Dika place zbog Zvezde. Stara je to zvezdaska škola pokvarena. Fudbal ga uopšte ne interesuje.
v

veciti kompleks

pre oko 3 godine

Pa vi u svemu vidite Zvezdu. Kapiram da kad vidite crveno na semaforu da počnete da se tresete.
N

Nebo

pre oko 3 godine

Nema vise para za dzabaka moj Diko, do sta se Uefa muzla za sta treba I ne treba, nego zasuces rukave, napravis igraca pa ga Onda dobro prodas ovim bogatijim.
G

Gost8888

pre oko 3 godine

Kao što sam i rekao. Najviše su se zbog ovoga raskokodakali navijači Zvezde. Fino sam objasnio zašto. Jer onda njihova priča o Bariju više nema tu težinu jer će LŠ postati drugorazredno takmičenje naspram ovoga u kojem će igrati najmoćniji i igrački i finansijski klubovi planete. Pa će priča o osvajanju LŠ biti kao da se hvališ sa osvajanjem kupa UEFA. Smešna i ne toliko važna kao ranije.
K

Kakva glupost....

pre oko 3 godine

... mi ne živimo u prošlosti,ovo je naše vreme. Koga briga za Bari kad Ivanić tera komediju sa Milanom?
G

Gost8888

pre oko 3 godine

@Kakva glupost... E da, nisam vam čestitao pobede protiv Milana 1-1 i 2-2 i prolaz dalje. Nema šta svaka čast. Hahaha
M

Mnm

pre oko 3 godine

Zauvek prvaci evrope moze da se osnuje 10 novih takmicenja a vi zauvek necete biti. Tacka
E

E, da....

pre oko 3 godine

... zaboravio sam da vama grobarima čestitam poraz od Olimpijakosa pre 10 godina u košarci. Bravo!
N

Nebo

pre oko 3 godine

Druze, Bari se nikad, ali nikad ne moze izbrisati ni poreci koliko god vama to bode oci, zao mi je!! A s druge strane raskokodakali su se tvz. navijaci Zvezde da ne kazem botovi, koji su cekali sta ce da kaze terzinjo pa po difoltu ponavljaju kao papagaji, znamo I iz kojih razloga, to je bar jasno I molicu da ne mesate iskrene navijace Zvezde sa placenicima.
S

Srxx

pre oko 3 godine

Ma ko šta vas pita? Ispadate smešni u očima naroda....
N

Ne...

pre oko 3 godine

...to samo smeta vama grobarima. Prirodno je da se izjasni fudbalski savez preko svog predstavnika,pošto predsednika nemamo. Prirodno je da se izjasni i najveći i najtrofejniji klub. I u Nemačkoj se čeka stav Bajerna i saveza. Nikog ne zanima šta misli Minhen 1860 ili Hamburg.
N

Nemzs565

pre oko 3 godine

Kako nemamo predsednika saveza šta priča onaj. Pantelić je predsednik doduše VD ali opet nije da savez nema nekog na čelu do sledećeg izbora.