Komentari na vest

Dinamo će smena trenera koštati 1.700.000 evra, Mamić je ove situacije lako rešavao, na potezu je Šimić

g

gost gostic

pre oko 1 godinu

Kad su oterali Mamica bilo je jasno da ce i Dinamo pasti, ali mi nije jasno kako niko nije shvatao da ce reprezentacija Hrvatske imati najvecu stetu od svega toga?! Mamic je najvise zasluzan za uspeh reprezentacije, sada ce mesetari razbucati sve sto je valjalo zarad svojih licnih interesa...
A

Ali u ravnim Brđanima..

pre oko 1 godinu

Gledam sliku ovoga čovjeka i ne mogu se načuditi koliko zrači intelegencijom,slika i prilika savremenog intelektualca.Pravo je čudo kako se nije kandidovao za njihov sabor.
n

nidza1981

pre oko 1 godinu

Jos mi niko nije objasnio cime je to Mamic unesrecio Dinamo sem to je drzao ulicu i tribinu van uprave kluba... Oni procenti, nepotizam su smesna prica, toliko novca im je doneo da ce od blata da ga prave.
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

Da se nesto ogromno mulja,ocito je.Otisao Orsic,pa Ademi sad i Petkovic,pa Cacic - atmosfera je ocito losa.Interesuje me sledeca sezona da li i itko moze skinuti dinamo sa trona
H

Hihon

pre oko 1 godinu

Ardiljes je takodje vodio Dinamo ali si verovatno isuvise mlad da bi to znao.
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Ovi su pukli totalno. Smenili Mamica a svi igraci u klubu pod ugovorom sa njim i njegovom agencijom...na ovaj ili onaj nacin.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sta li ce odluciti gospodin Simic vrlo je interesantno.
G

Gostionicarcic

pre oko 1 godinu

predsednik kluba generacija Džajića... samo gledamo šta će se nama desiti za par godina
l

lol12

pre oko 1 godinu

Nema to nikakve veze s vezom.Kao da nije bilo mladih predsednika sa kojima je klub propao.Kokeza je mlad covek pa je top varijanta?
K

Koan

pre oko 1 godinu

Samo polako,sad će se videti kako neko( Šimić) koji je kritizer i "dobacuje" sa strane, rukovodi klubom .Mamić je napravio Dinamo ozbiljnim klubom i u najvećoj meri doprineo uspesima reprezentacije Hrvatske (Doveo Eduarada,pronašao Modrića,pravio sjajne transfere...)...Nema Mamića, uskoro ni Modrića pa će se sve videti.