Arijan Ademi (©Reuters)
Arijan Ademi (©Reuters)

Dinamov kapiten se oporavio, Ademi spreman za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.08.21. | 10:19

Pod uslovom da do okršaja uopšte dođe...

Prolaz u plej-of za plasman u Ligu šampiona i Dinamo i Crvena zvezda juriće na strani, ali uprkos aktivnim rezultatima za protivničke timove u prvim mečevima još se veruje da ćemo krajem meseca prvi put posle 30 godina gledati okršaje zagrebačkog i beogradskog velikana. A već uoči revanša sa Legijom u trećem kolu kvalifikacija veoma dobra vest za Modre. Kapiten hrvatskog šampiona Arijan Ademi se, piše sajt Germanijak, oporavio od povrede mišića i biće na raspolaanju Damiru Krznaru u Varšavi.

Očekuje se doduše da će ga šef struke poštedeti, pod uslovom da Dinamu ne bude bio nužan. Ademi se ipak tek vratio treninzima i nije na optimalnom nivou te su minimalne šanse da će i zaigrati. Međutim, biće u avionu za Poljsku, biće na klupi, a sasvim je sigurno da će biti spreman za narednu rundu takmičenja.

Izabrane vesti

Konkretno, za dvomeč sa Zvezdom. Ako naravno crveno-beli u Tiraspolju prođu Šerif, a Dinamo u Varšavi izbaci Legiju. Delom i zbog toga će Ademi i putovati na revanš, nije tajna da on ima veliki uticaj u svlačionici Modrih.

Ideja je ipak da Ademi ne igra kako se ne bi rizikovala teža povreda. Jer potencijalni dvomeč Dinama sa Zvezdom biće glavna tema balkanskog fudbala u narednim nedeljama.



tagovi

Dinamo ZagrebArijan Ademi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara