Komentari na vest

Dinamov skaut Tanasijević o Srbima u Rusiji: Eraković na 60-70 odsto, Babić pogodak, Jokan odbio Arape

V

Veljko9

pre 7 meseci

Erakovica ocigledno niko iz liga petica nije zeleo pa ga oterase u propast.. tesko da ce napraviti karijeru, Pavlovicu vrednost 25M i igra LS dosta lakse moze da zavrsi u nekom velikom klubu lige petica, dosta je napredovao od onog sto je bio u Monaku.
n

nR

pre 7 meseci

Evo ga drvoseca cupa! Ahahaha
P

Pedja108

pre 7 meseci

Dosta se potcenjuje ruska liga, kao losija je, zime jake i tako to. Opet, Nemanja Vidic je upravo iz Rusije otisao u MU i tamo postao najbolji fudbaler ikada, legenda kluba i odlican stoper. Tako da iz Rusije moze lepo da se odskoci u karijeri. Istovremeno, ne samo Vidic, vec i ostali nasi istaknuti igraci, uvek su bili vise uvazavani u drugim zemljama, nego kod nas. Ovde se gledalo uvek za koga je igrao, za koga navija, e nije dobro ovo, nije dobro ono. Kao narod stalno se nesto zalimo.
L

Liga sampinjona

pre 7 meseci

Vidic je igrao u Rusiji kada je Ruska liga vazila u Evropi.Sada je oko njih bodljikava zica i fudbal prezivljava.Gde ce da odu iz Ruskog kluba u ovoj situaciji?Azija Afrika?
c

cipar

pre 7 meseci

Ja Erakovića ne bih prodao ni najljućem protivniku,prosto toliko je loš igrač.
A

Anđus

pre 7 meseci

Da nije radio poziv i molba da Gasprom uzme Erakovića inače veza između Zvezde i Zenita znaš kad bi mali završio u Rusiji? Juče!
o

ocijevo

pre 7 meseci

rusi nikad nisu bila fudbalska nacija,hokej ubedljivo najpopularniji,otici tamo sad kad su pod sankcijama,nije jedan nego dva koraka nazad, pogotovo za mladog fudbalera
j

jel se On

pre 7 meseci

to sam šiša mašinicom iz Tehnomanije??
E

Eagle"

pre 7 meseci

Ja se nadam da iko ko vredi od srpskih igrača neće da ide tamo da propada jer liga im jeste jača od naše ali je š kategorija za neke druge. Ne igraju evropska takmičenja, stadioni im poluprazni, konkurencija nije jaka, nije fudbalska nacija.
T

Toliko

pre 7 meseci

Stadioni su mozda i najlepsi u Evropi. Zenit i Spartak po organizaciji i finansijama Spadaju u 10-15 najvecih klubova u Evropi.
B

Banjalukaaa

pre 7 meseci

Vujačić je crnogorski fudbaler, a narod Grčke i Rusije uopšte nije sličnog mentaliteta!