Komentari na vest

Dogovor sa Sitijem ni na vidiku: Gvardiol je Lajpcigov igrač i ostaće tako

P

Pdk

pre 10 meseci

Decko je za Megvajera (koji drzi rekord) Vidic licno. Tako da 100m kad to uporedis sta je otisli za 90m i ko drzi rekord super cena. Ali sa druge strane koliko MC gori da bi ga kupili za te pare ove sexone, a da ga ne ostave za sledecu to je pitanje.
N

Nebitan10

pre 10 meseci

O tome kolilo je dobar i da te zeli jedan Pep Gvardiola sve govori. Nema tu mesta diskusiji. Ko ga zna jos iz Dinama slutio je na nesto ovakvo, ali bilo kakva poredjenja sa drugim igracima su smesna, dajte molim vas i to sto se hvataju samo za onu utakmicu kada ga je Mesi izvozao da li mozete da nadjete ijednu njegovu gresku pored toga na prvenstvu? Ej Mesi...
И

И

pre 10 meseci

Kažu vozao ga ovaj, vozao ga onaj. To ne razumem. Pa i najveće defanzivce svih vremena su vozali majstori, baci pogled šta je Ronaldo radio u Italiji, šta je Zidan radio velikama. Ukucaj na jutjubu Henry humiliated Italy defence, pa baci pogled koliko je puta mladi Anri sa 20-ak godina bacio na ledja Kanavara, Maldinija i Nestu. To je tako i ti komentari nisu u redu. E sad što se Gvardiola tiče, stoji teza da je kocka dati 100 miliona jer se nije dokazao na nivou PL, ali talenat ima. Nema objektivnih komentara nigde, jedni kažu da je prevara, a drugi da je najbolji mladi na svetu. Najbolji nije sigurno, sve dok se ne dokaže. Imamo Salibu koji se već dokazao, a i prirodno je pametniji i brži. Gvardiol je čini mi se čvršći. Videćemo.
U

Uka Zitko

pre 10 meseci

Nzm sto uporedjujete Gvardiola i Vidica.Gvardiol je u 21.god vec izrastao u svetskog defanzivca,dok je Nemanji Vidicu bilo potrebno dosta vremena da izrasta u svetskog defanzivca.I nmz sto pricate da je Messi vrteo Gvardiola.Pa Messi moze da vrti koga hoce,carobnjak fudbala.Pa Fernando Tores je redovno tresao ko slinu Vidica u svakom duelu na svakoj utakmici.
G

Guki

pre 10 meseci

Ovo za Mesija što pišu su nebuloze, ali ovo oko godina su još veće. Pa i Zidan je na vrhunskom nivou zaigrao tek sa 27 godina, pa jesu li više napravili oni koji su bili zvezde već sa 18? Ngolo Kante? Kakve to veze bre ima.
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Tako je, slazem se, znas kad cemo moci uporedjivati Vidica i Gavrdiola, onog trenutka kad Joskom Gvardiol uzme LŠ, bude kapiten Man City, osvoji par Premijer Liga, Liga Kupova, Kumjuniti Sildova, bude dio reprezentacije koja u svojoj grupi ode na SP sa samo jednim primljenim golom na 12 utakmica a komadant si te iste odbrane, i kad ga izaberu u idealnih 11 svih vremena Premijer Lige, e tek tad cemo moci da ih uporedjujemo, da vidimo ko je bolji, ko je bolji u skoku, ko ima bolji pas, ko je jaci u duelu itd itd itd.do tad Josku ponu pre svega zdravlja, talenta ima, priliku ima, na njemu je 😉👍. Sportski pozdrav.
U

Ujka Zitko

pre 10 meseci

Vidic: Tores ide u napad,a Ferninad i ja sami u odbrani.
P

Proficap

pre 10 meseci

Ta izjava je iz nekog drugog vremena, drugog kluba i za dva druga defanzivca i napadaca. Josko je vrhunski, ali, videcemo kako ce mu se kretati karijera, uporedjivati njega i Vidica je glupo, mozemo o tome pricati za jedno 10 god. Za 10 godina, ako Jisko osvoji Ligu sampiona, bude prvak PL, i legendarni kapiten nekog od najvecih svetskih klubova, ako o njemu budu pevali pesme i 10 godina nakon prestanka igranja, kao sto to rade Vidicu. E tada mozemo da ih uporedjujemo.
1

14

pre 10 meseci

Jedan je Nemanja Vidić!
a

ante128

pre 10 meseci

@Antemante kako ti znas da je on prehajpovan igrac? Ti si skaut ili? To bi se onda trebalo reci i za vlahovica jer je u istom cijenovnom rangu kao i gvardiol
P

Pedja108

pre 10 meseci

Resenje je jednostavno. 100 miliona koliko traze i to je to. Bacao je Siti i mnogo vece pare, pa ako hoce igraca, neka plate.
z

zorz93

pre 10 meseci

Свестан сам ја да Гвардиола зна боље од мене, ја сам један обичан лаик, али Гвардиола је Халанд бацао као џак кромпира, а Меси у 37 возао као на рингишпилу. Није што сам Србин, али ме живо занима колико би Видић вредео у данашње време...
a

ante128

pre 10 meseci

Eto istog tog vidica nisu vrtili kao na ringispilu, jeli? Imas video 10 minuta zove se "Messi destroying ramos", sta su tek radili beckenbaueru ili maldiniju i za njih imas videa na yt! Zapamti ne postoji branic kojeg neko nece izvozat. Uostalom gdje je to njega haaland bacao ko đak krumpira? Jel to onih 5 tap in golova? U ostalom tu je zavrsila utakmica sve ukupno 8-1 za city, a ovaj 1 gol zna se koje postigao za leipzig! U ostalom kakav je ringispil zapravo napravio messi gvardiolu? Ja ne vidim da se tu gvardiol vrtio, ili da je pao na dupe!
A

Antemante

pre 10 meseci

Branic ne postoji. Gvardiol je prehajpovan igrac. Bundesliga je raj za otimanje para na prosecne igrace.
U

Ujka Zitko

pre 10 meseci

Druze,jel se secas sta je Tores radio Vidicu? I sam je Vidic rekao, da mu je Fernando Tores bio najveca nocna mora.
G

Gost011

pre 10 meseci

druze ako su mu najveci problemi to sto su ga vozali najbolji igrac svih vremena i verovatno buduci najbolji strelac premijer lige u istoriji, okej je.
C

Cetnik Cukarica

pre 10 meseci

Sta ti znaci evro pasos i par srecnih prolazaka na penale. Izvuce na kraju 150 meleona za ovog koji je Mozda malo bolji igrac od Straje Eraka..
h

hsbr

pre 10 meseci

Stavi njega pored Erakovica i videces da moze da ga nosi u zubima. Druga stvar pola stopera iz liga petice je bolje od Erakovica(to ako ne vidis fudbalski si analfabeta) pa njih Gvardiola ne trazi. Decko je vec sad ozbiljan igrac, a razvijace se verovatno jos mnogo.
L

Liga sampinjona

pre 10 meseci

@cetnik cukarica Cuti ne lupaj i davi se na Cukarici u losoj kanalizaciji:)
N

Nebitan10

pre 10 meseci

A sto mi nismo prosli na penale, isto tako na srecu kao sto kazes?
7

7

pre 10 meseci

Daj Manea da dovedemo nema evropski pasos sto znaci da ne moze vise od 10 m da vredi
a

ante128

pre 10 meseci

Kao da je priša transfer, tek su mu 21, moze taman jos jednu sezonu odradit u leipzigu!
H

Hehehe

pre 10 meseci

Pa nisu ovi u Sitiju ludi da uzmu ovakvu kiksaru
х

хехе

pre 10 meseci

Ста су онда наси у одбрани за репрезентацију ако је обај "киксара"? Малдини,цаннаваро,видиц мзд?
L

Liga sampinjona

pre 10 meseci

@Hehehehe ala si zavidan sto je Hrvat a ovako dobar igrac.Pucas od muke a?
N

Nebitan10

pre 10 meseci

Ma uzece Milenkovica, nema pojma ovaj hehehe