Komentari na vest

Dogovoreno: Partizan prodao golmana Popovića u DAC

N

Nejbi

pre 9 meseci

Sretno Pope, obezbjedi sebe i porodicu. Hvala ti na onim oddranama dok si bio u PFC.
2

212121

pre 9 meseci

Ode bez pobede u derbiju.
l

los

pre 9 meseci

ostace upamcen po reakciji kad mu je lopta ispala posle intervencije, kada je Ohi to u stilu pravog spica zakucao u mrezu. Jedan od najbitnijih derbija poslednjih ko zna koliko.
b

batabane

pre 9 meseci

Samo neka ide.Da se ne izjalovi transfer,toga se plašim.Ovi iz Zvezde,nisu svesni ,koliko je to pojačanje za Partizan.Više nam je bodova odneo Popovic nego Zvezda.Da ne nabrajam slučajeve,mnogo ih je.Poslednje protiv Šerifa , sva tri gola su bila odbranljiva,a pogotovo dva.Zatim njegovo očajno postavljanje.Centaršutevi koji prolaze kroz peterac,dodatno su unosili nesigurnost ,odbrani.Pa ono kao neki golovi koji su neodbranljivi,a ustvari su neodbranljivi zbog njegovog lošeg postavljanja i zakasnelih intervencija.Ma srecan mu put.Valjda ce doci taj Brazilac na špicu,tako da Nikolic i Pavlovic nece imati šta traže pored njega i Kalua.Isto mislim da ni Šcekic nece imati prilika pored Belica,i Kanutea.To dovodjenje Nikolica i Šcekica,u mnogome devalvira sva ostala pojačanja.Odakle ideja,da se oni vrate,stvarno ne razumem.Pa oni su igrali u tri puta slabijim ekipama od Partizana,i tamo bili u drugom planu,i sad ih vracaš kao pojačanja.Sa druge strane,stvarno nedostaje jedan dominatan štoper,koji ce uneti sigurnost i ostalim štoperima.I stvarno ne shvatam,kako ne mogu da nameste Pantica,da igra čvršce i konkretnije.Da ne igra ,što i on ne zna šta igra,i da ne pada na prvi kontakt,jer ovakav ničemu ne vredi.A ima Pantic i šut i dribling i pregled igre i kombinatoriku,samo treba da to primenjuje i koristi.Da bude u igri i srcem i mozgom.Ovakav ničemu ne služi ,još je smetnja igri.
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

jos jedan od igraca koji je guran i morao da igra na silu. Ovaj transfer ide direktno vazuri u dzep .Ovo je njegov igrac.Ovakvih a i mnogo boljih po srbiji mali milion
G

Gost23

pre 9 meseci

E, hvala Bogu, ruku da im poljubimo!
G

Gost555

pre 9 meseci

Jos da uzmu Sanicanina, Terzica i Zivkovica.
b

batabane

pre 9 meseci

Ali zašto i Živkovica?Jasno je da Partizanu treba još bolji d.bek.Živkovic i ako niži ,uopste nije lošiji defanzivno od Filipovica.Brži je,i brzinom i dobrim čitanjem igre,on nadoknadjuje svoj hendip u visini.U napadu je druga dimenzija.Kad je Zivkovic u igri ,Partizan dobija i širinu i dubinu.Puno je proboja i centaršuteva sa desne strane.Padali su i golovi,upravo preko Živkovica.Taktički gledano,ta opasnost ,po toj desnoj strani,umanjuje i napadačke aktivnosti protivničkog l.beka,jer mora da pazi.Tako da se ja pitam,u rotaciji desnih bekova,Živkovic bi imao prednost,i više nastupa u odnosu na Filipovica.I to je žalosno,jer Filipovic ima i stas i nije neznalica kao Miljkovic,ali je nekako usporen,nesiguran.Izgleda kao od stene odvaljen,ali je nekako šupalj,glibav.I ja sam mnogo očekivao od Filipovica,ali slabo brate.Nedorečen.
P

Pobeda je resenje

pre 9 meseci

Partizan sad da dovede nekog dobrog stranog golmana kao zamenu koji ce da se menja sa Jovanovicem.Kad inace Vojvodina zavrsava Evgeniy Yablonskia i Jonathana Bolingu vreme je a ne da se mazu oci navijacima Vojvodine?
L

Logitech

pre 9 meseci

Ne treba nam strani golman, mesto stranca ce biti potroseno na stopera, ako ne dodje Nastasic. Nego jel stupilo na snagu ono pravilo da se igraci drzavljani clanica EU ne racunaju kao stranci? U tom slucaju bi valjalo dovesti nekog stranog gosu, mada moze i domaci sto da ne... Sto se tice Jablonskog i tog napadaca iz Konga, navodno im je Vosa poslala ponude i ceka se odgovor. Nama bi na stoperu dobrodosao Milos Karisik, nas djak, a Vosi Nikola Komazec, Nenad Adamovic ili Eze Frajdej.
F

Firga

pre 9 meseci

Ja bih kao rezervnog gosu doveo Stefana Cupica, koji je pritom velika grobarcina, Branimira Aleksica ili Dragana Rosica iz niskog Radnickog.
s

soća86

pre 9 meseci

Eto njega već nakon jedne sezone u Ordabašiju pa u Novi Pazar ...
S

Sudija Picilkas

pre 9 meseci

Po TSC bi najbolje bilo da im Pop dodje na pozajmicu, jer kao sto pise u tekstu, oba kluba su pod patronatom madjarske vlade. Onaj Ilic na golu Topolcana je kiksara, Pop bi im dobro dosao da eliminisu Bragu.
S

SSSR

pre 9 meseci

Sudija Picilkas@velika greška prijatelju,Ilić sa 20 godina i fenomenalnoj sezoni 22/23,je najbolji mladi golman u Srbiji.
s

soća86

pre 9 meseci

Eto njega već nakon jedne sezone u Ordabašiju pa u Novi Pazar ...
S

SB

pre 9 meseci

Meni sve ovo lici na bezaniju uprave
M

Max90

pre 9 meseci

Kako to misliš
@

@

pre 9 meseci

Pa ono, prodaj sta mozes za koliko mozes i paljba
@

@SB

pre 9 meseci

Samo se ti nadaj ..
D

Dugonogi

pre 9 meseci

Zna li se visina obestecenja? Verovatno i njemu klub duguje deo novca.
M

Marko689

pre 9 meseci

250k 10%
D

DDF

pre 9 meseci

Prodao nas je vise puta,dosao je dan mi njega da prodamo jednom zauvek..."madjari"se nece usreciti previse sa njim na golu
g

gonpi

pre 9 meseci

Konacno pojacanje Partizana! Mali nije kalibar ni za Partizan, kamoli na nesto bolje!

PFK NIŠ

pre 9 meseci

Linijas klasican... Ovo je super, nego jel imate informacije da li Sanicanin ide? Menig, Andrade? Ajde sto pre, bilo gde!
c

crno beli tigar

pre 9 meseci

@PFK Nis , Andrade vise nije clan Partizana, raskinuli ugovor sa njim , bilo bi dobro da se otarasimo rupcege Nastasica, Jovica i Pantica !!! Svetozar Markovic moze da se koriguje -- ima 23 godine !!! Nikad nisam voleo Popovica kao ....golmana, na derbiju boksuje loptu 2-3 metra do igraca zvezde i ....gol !!! U Evropu, napravio je bez veze .....penal , i kostao nas u prvenstvu 30- 40 bodova , a za ostale golove su bili krivci Sanicanin, Markovic, Filipovic, Urosevic !!! Kao covek i partizanovac je cista 10, kao golman .....7 !!!Bog voli hrabre, verne i postene !!!
1

156

pre 9 meseci

Ja mislim da ce otici jos neki igrači samo ne znam koji
S

Sreta Steta

pre 9 meseci

Andrade se vratio u Karabag pre par dana. @crno beli tigar Nastasic? Nije dosao, a pitanje je da li ce. Svakako ekipi skripi u odbrani, tu su Sveta i mali Ilic, Sanicanina ne racunam jer je ispod svakog proseka.
Z

ZA ZATVOR?

pre 9 meseci

Po Transfermarktu njegova tržišna vrednost iznosi 2,2 miliona evra, a ovi ga navodno prodali za 250 hiljada + 10%. Nije li ovo za zatvor? Da li se krivično može odgovarati za ovakve stvari?
z

zauzeto ime

pre 9 meseci

zato sto transfermakrket gresi u ovom slucaju, popovic je kvalitet da se pokloni bilo kome, da se partizan pojaca .... ako smo bilo sta dobili to je veliki uspeh uprave za ovu prevaru od igraca
M

Marko689

pre 9 meseci

To mu je realnost, golman u 2023 bez igre nogom nema nikakvu vrednost...
3

3579

pre 9 meseci

Срећно Попе. Партизан и Звезда немају стрпљења за младе голмане, њима требају проверени искусни голмани и то је просто тако.
S

Strahinja R

pre 9 meseci

Ko poslednji izdaje nek ugasi svetlo. A da...
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Posle legendarnog Darka Ljubanovića i takodje rupčage Filipa Kljajića, ovaj je treći najgori golman u istoriji kluba, a bilo je svakakvih Asprogenisa.

Darkoki

pre 9 meseci

Kao i obicno..cena je tajna..

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Nije nikakva tajna 250 hiljade evra obestecenje plus 10%
G

GOST 510

pre 9 meseci

Veoma lepa vest. Još Pantića kada bi se rešili. Svaka čast njegovom menadžeru koji ga je gurao i na kraju zavalio u jednu od retkih liga koje su lošije od naše.
H

Holl

pre 9 meseci

Cena?
Z

Zorul

pre 9 meseci

…sitnica
V

Veljko9

pre 9 meseci

250K i 10%
p

podesen

pre 9 meseci

Dugovalo mu se preko 100 000 evra,oprost dugova i mozda neka sica doplata do 100 000 e i to je to.
s

srxx

pre 9 meseci

A odakle ti to znaš?
V

Visente Del Boske

pre 9 meseci

Vazura ti li si?
V

Vazura123

pre 9 meseci

menjam golmana za agregat.
L

Logitech

pre 9 meseci

Dobar potez. Jos da neko kupi Jovica i Sanicanina.
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Hvala ti na komentaru. Bar neko da vidi.
G

Gost Pana

pre 9 meseci

Mislim da ste se zeznuli, vidjeti ce te to uskoro.
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Kako to misliš?
G

Gostivarski

pre 9 meseci

Jel na grame, kilograme zna li se sta? Za Zvezdu se uvek na pise za Partizan vaze neka druga pravila? Sto niste napisali koliko ce para dobiti od transfera Mitrovica? Gde idu te pare?
h

hdhsjd

pre 9 meseci

na dugove, preko 110k evra su mu duzni
p

podesen

pre 9 meseci

Od Mitrovica ide 3.5%-5% od obestecenja minus ono koliko dobio Partizan prilikom prodaje.Sad ode u SA za 50 miliona evra,prodat iz FKP za 5 m u Anderleht na razliku 45 milke ide % ali i tu ima fora,ponikao gde i oni ,pa koliko godina igrao u Partizanu ali nece manje od 1.5 miliona e sigurno da dobiju.
J

Jelenko P

pre 9 meseci

Na liniji odlican ali u istrcavanju i procjeni situacije dosta los sto je pokazao bezbroj puta.
D

Dugonogi

pre 9 meseci

Mnogo bodova je ispusteno zbog njega.
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

U svemu loš. Jako loš. Kvaliteta bez.
R

Reall

pre 9 meseci

Niste napisali za koliko para je otišao ili je i on samo oprostio dugove
B

Babalam

pre 9 meseci

250k + 10%
N

News

pre 9 meseci

Nikad se ne zna za koliko Partizan prodaje igrace odkad je Vazura u klubu.
ć

ćopa

pre 9 meseci

Sa obzirom na kvalitete Popovića nadam se da nismo morali doplatiti.da ga vode.
I

I

pre 9 meseci

Pošto?
R

Redd

pre 9 meseci

je i bio, golman u rangu napredak kruševac
Š

Šef struke

pre 9 meseci

Bravo! Svako ko ne oseća klub slobodan je da ide!
v

vazura2012

pre 9 meseci

ga oseca
j

jel toliko

pre 9 meseci

0 evra?